ASG YHM-15 Specter R.I.S

Ξεκίνησε από indianos, 03 Απρ 2011, 20:20:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

indianos

Καλησπέρα σας!
Έχω πάρει το εν λόγο όπλο και το έχω εδώ και 3-4 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτος από ένα σημείο!
Από τα παιχνίδια που έκανα με το όπλο δεν με ικανοποίησε η ευθυβολία του!
Ζητάω από κάποιον που έχει εμπειρία από αυτό το όπλο να μου πει τι έχει βελτίωση αυτός στο όπλο και τι μπορώ να κάνω με την ευθυβολία του!!!

ampelift

Για ευθυβολία σε AEG η κάνη ακριβείας είναι μονόδρομος .
Έχει μήκος κάνης 380mm ,επομένως ψάχνεις κάνη ακριβείας σε αυτό το μήκος,και σε όποια διάμετρο θεωρείς οτι θα σε καλύψει (6,04-6,03-6,01).
Το κόστος στις κάνες ξεκινάει απ τα 20-25 ευρώ και και φτάνει και τα 60 ευρώ,φυσικά θα υπολογίσεις και πιθανών εργατικά,αν δεν ξέρεις να την αλλάξεις μόνος σου.
Κατά τα άλλα για έμενα δεν αξίζει να πειράξεις κάτι άλλο στο AEG σου.

JokeR

κανη ακριβειας clasic army 6,04 με λαστιχακη (hop up) της  marui η αλλιως κανη mad bull 6.03 λαστιχακι madbull 50 degree shark (blue) 6.01 κανη μη βαλεις θα εχεις θεμα με τις μπιλιες χαμηλης ποιοτητας και επεισης η 6.01 προτεινετε για sniper οπλα οπου παιζουνε βολη βολη

ampelift

Παράθεση από: JokeR στις  04 Απρ 2011, 02:38:13 ΠΜ
κανη ακριβειας clasic army 6,04 με λαστιχακη (hop up) της  marui η αλλιως κανη mad bull 6.03 λαστιχακι madbull 50 degree shark (blue) 6.01 κανη μη βαλεις θα εχεις θεμα με τις μπιλιες χαμηλης ποιοτητας και επεισης η 6.01 προτεινετε για sniper οπλα οπου παιζουνε βολη βολη
Έχω ενα G&G πλαστικό εδώ και 1,5 χρόνο, έχω κάνη 6,01 mad bull, και παίζω χωρίς πρόβλημα με οποιαδήποτε ποιότητα bb.
Όσον αφορά το λαστιχάκι... όντος τις MARUI είναι πολύ καλό,αλα πριν αλλάξεις το μαμά δοκίμασε ,παίξε ,και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος τοτε άλλαξε με κάποιο άλλο ;)