Umbrella Chronicles Vol II - Ελαιουργείο 13-3-2011

Ξεκίνησε από Teacherdick, 09 Mar 2011, 09:08:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Arbiter

καλλιστε τον θανο βγαλτον να μην πιανει θεση γιατι μου ειπε οτι θα παει σε ενα συνεδριο το πρωι και δεν θα ερθει,παιζει να φερω εγω ενα παιδι για ζομπι,θα τα πουμε απο κοντα
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Admax

Εμενα γιατί με αλλάξατε? :P Στην Umbrella ήμουν...
Με SVD Dragunov και Desert eagle θα έρθω!!! :\

Numb

O.Y.K.1985

Παράθεση από: Kallistos στις  11 Mar 2011, 09:55:23 ΠΜ
Υπαρχουν θέσεις στην ομάδα των ζομπι και είσαι καλοδεχουμενος. Με πολιτικά και πιστολια.
Να σε βάλω;
Αν γίνεται ναί  θα φέρω και μια καραμπίνα καλου κακου
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

O.Y.K.1985

Παράθεση από: O.Y.K.1985 στις  11 Mar 2011, 17:49:37 ΜΜ
Αν γίνεται ναί  θα φέρω και μια καραμπίνα καλου κακου
Α από όπλο colt 1911 και desert eagle.  Θα έχω μαζί και μια spas
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

PanPan

Παιδιά sorry αλλά abort από εμένα για Κυριακή προέκυψε κάτι έκτακτο.

spiros.k

Παράθεση από: Arbiter στις  09 Mar 2011, 19:09:58 ΜΜ
νομιζω πως οχι,αφου η μετρηση θα γινει με 20αρες,αρα μετα δεν θα επιτρεπετε αν αλλαχτουν οι μπιλιες,δεν ειμαι ακριβως σιγουρος,αλλα 10 ευρω κανουν και πιο φτηνα ενα πακετακι 4000 ββ!!παρε καλου κακου να εισαι καλυμενος
η μπιλιες στο μετριμα παντα ειναι 20 μετα ο καθε ενας βαζει οτι θελει παιδια. ;)

Arbiter

αυτο δεν το ηξερα αν και εγω αυτο δεν το καταλαβαινω,any way οπως εχει τοτε...

Numb

Παράθεση από: Arbiter στις  11 Mar 2011, 21:27:19 ΜΜ
αυτο δεν το ηξερα αν και εγω αυτο δεν το καταλαβαινω,any way οπως εχει τοτε...

αν εχω καταλαβει καλα και βαση φυσικης δλδ.

0.20g ειναι ελαφρια μπαλα συνεπως το οπλο θα εκτοξευσει την μπιλια με μεγαλυτερη δυναμη και περισσοτερα fps απο οτι μια βαρυτερη μπιλια .

εφοσον η δυναμη που ασκει το πιστονι στην μπιλια ειναι σταθερο για να κινιθει μια μαζα βαρυτερη με τα ιδια fps θελει περισσοτερη δυναμη.

Αρα μετροντας με 0.20 g μπιλια βγααζουμε τα max fps του οπλου , με αποτελεσμα αντικαθηστοντας την μετα με μπιλια 0.25+ g να πεφτουν τα fps και να ειναι παλι safe το οπλο απο μια αλφα αποσταση. Βεβαια απο κοντα ποναει πιο πολυ αλλα γιαυτο πας ετσι?

Arbiter

ναι ναι με βοηθησες ευχαριστω,ηξερα πως πεφτουν τα φπς αλλα νταξει τοχα απορια!!^^

ampelift

Παράθεση από: Numb στις  11 Mar 2011, 23:28:44 ΜΜ
αν εχω καταλαβει καλα και βαση φυσικης δλδ.

0.20g ειναι ελαφρια μπαλα συνεπως το οπλο θα εκτοξευσει την μπιλια με μεγαλυτερη δυναμη και περισσοτερα fps απο οτι μια βαρυτερη μπιλια .

εφοσον η δυναμη που ασκει το πιστονι στην μπιλια ειναι σταθερο για να κινιθει μια μαζα βαρυτερη με τα ιδια fps θελει περισσοτερη δυναμη.

Αρα μετροντας με 0.20 g μπιλια βγααζουμε τα max fps του οπλου , με αποτελεσμα αντικαθηστοντας την μετα με μπιλια 0.25+ g να πεφτουν τα fps και να ειναι παλι safe το οπλο απο μια αλφα αποσταση. Βεβαια απο κοντα ποναει πιο πολυ αλλα γιαυτο πας ετσι?
Παιδιά μην ξεχνάτε οτι ναι μεν πέφτουν τα fps αλά ανεβαίνουν τα joule, που είναι και το ζητούμενο μας, και για να ξέρετε και κλείνω το spam ,οτι αν το AEG σας είναι 328fps με 0.23 bb τα joule είναι 1.14 και με 0.25 είναι 1.24 (εξαιρουνται τα AEG που είναι κάτω απ τα 300 fps),το ζητούμενο μας είναι το 1 joule, όσο ανεβαίνουν τα fps και το βάρος των bbs ταυτόχρονα ανεβαίνουν και τα  joule. http://arniesairsoft.co.uk/articles/fps_limits/fps_calc.htm?bbmass=0.2&fps=430&velocity_ms=121.6&joule=1.48&footpounds=1.09.

Χίλια συγνώμη στην διοργάνωση για το spam .

korkolikos

Taylor

Μπορεί κάποιος να μου πεί σε ποια έξοδο θα βγώ επειδή πηγαίνω πρώτη φορά στο πεδίο; :)

Falcon

Αν υπαρχει ακομα χωρος... Απο BLACK   HAWK :

1* Falcon - M4A1, M1911A1
2* Old Navy - MP5A5

Για την ομαδα των ZOMBIES.

Arbiter

και βεβεα υπαρχει,θα σας γραψουμε μολις μπει ο καλλιστος απλα falkon to m4 δεν θα επιτραπει μαλλον με τα ζομπι αλλα φερτο καλου κακου

salamine153

Βρηκα μια χαλασμενη Hi-Cup και ισως να τη μετετρεψω σε απλη ;D ;D
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

vixos

Θα μπορούσε κάποιος να μας εξηγήσει πως να έρθουμε εμεις οι noobάδες στο ελαιουργείο, μια που δεν έχουμε ξανάρθει;

Arbiter

θα προσπαθεισω να βρω οδηγιες σε παλιοτερα threads εδω αλλα δεν ειναι σιγουρο,αν κανατε ενα απλο search στο google, η' στο google maps αλλα ακομα και αν βαζατε το στιγμα που σας δινουμε στο google earth η' σε σιγουρα θα σας βγαλει αποτελεσματα(ακομα gps),γιατι και εγω δεν ξερω ακριβως πια εξοδο πρεπει να παρετε,αλλα θα προσπαθεισω να βρω

Arbiter

ελπιζω να σας βοηθησει αυτο εδω το γιατι δεν βρισκω τιποτα αλλο ακομα http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2329.20.html

Emperor

Χίλια συγνώμη για την ώρα, αλλά λόγο σοβαρού έκτακτου προσωπικού προβλήματος ενός μέλους της ομάδας, και όντας όλοι φίλοι απο παιδιά μεταξύ μας, θα αναγκαστούμε μετά απο ομόφωνη απόφασή μας να ακυρώσουμε τη συμμετοχή μας.
Ευχόμαστε να περάσετε εκπληκτικά και να το χαρείτε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτα πάντα καλά με χαμόγελο.
Και πάλι συγνώμη.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...