ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ - ?????

Ξεκίνησε από OYK347, 23 Mar 2009, 14:04:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

OYK347

Αγαπητοί κύριοι,

θα ήθελα να μάθω για τους μειωτήρες:

1.   επιδέχεται μειωτήρα κάθε όπλο;

2.   είναι εσωτερικοί ή εξωτερικοί (εμφανείς εξωτερικά);

3.   είναι μεταβλητό ή σταθερό το ποσοστό μείωσης που επιτυγχάνουν κια πιο είναι αυτό;

4.   μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε όπλο ο ίδιος μειωτήρας (αγοράζω έναν για όλα τα όπλα μου);

5.   πιο είναι το ενδεικτικό κόστος για ένα μειωτήρα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

.

.                      http://www.armageddons.gr

skotostras

ntzev

Apo pou boroume na promi8eutoume meiwtira? thnx!

ntzev

Poso apotelesmatika leitourgei o meiwtiras oso afora stin eu8uvolia tou oplou?

SAPPER

Μόλις φθαρεί ρίχνει στον γάμο του καραγκιόζη  :)

FanIsHere

Μάλλον ο ntzev εννοεί όσο ο μειωτήρας είναι ok.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

ntzev

Ναι, οσο ο μειωτηρας ειναι οκ εννοω. Αλλα ειναι χρησιμο να ξερω και για τον γαμο του καραγκιοζη! :P

ntzev

xaxaxaxaxa :D :D :D! OK, thnx 4 the infos!!!

OYK347

Κύριοι,

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις,

νομίζω ότι απαντήθηκαν τα ερωτηματικά μου για το θέμα (και με χιούμορ μάλιστα...).

Ευχαριστώ και πάλι το σύνολο των συμμετεχόντων για την όρεξη και τις πληροφορίες.
.

.                      http://www.armageddons.gr

Dadiaki

Κοιτάξτε κάτι ενδιαφέρον
http://www.youtube.com/watch?v=FPK9MIJRrhA&feature=channel_page
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Jocker

θα ηθελα να ρωτησω κατι
οποιος ξερει ας μου απαντησει!

εχω ενα M4 A1 της JG το οποιο λεει οτι εχει 430 fps
το ερωτημα μου ειναι:
αν θελω να παιξω σε ενα CQB που το οριο ειναι εως 350fps πως μπορω να μειωσω τα fps του οπλου μου?
αν γινεται βεβαια... γιατι καταλαβα με τους μειωτηρες δεν εχουμε καλο αποτελεσμα....
το οπλο ειναι "μαμα"...

edit: μολις τωρα ειδα ενα ποστ απο τον skotostras σε αλλο τοπικ που λεει οτι αν αλλαξεις ελατηριο χαμηλωνεις τα fps του..

ποιο ελατηριο αλλαζεις?
ισχυει αυτο και αν ναι ποσο τα μειωνει τα fps?
και ποσο κοστιζει το ελατηριο-εργασια και ποσο ευκολο ειναι να ξανα αλλαξει απο εμενα εαν θελω να το κανω και παλι 430fps??

ευχαριστω!!!!!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

FanIsHere

Καλύτερα να γράφεις σε κάποιο αντίστοιχο topic ή να ανοίγεις καινούριο αν δεν υπάρχει ήδη, στην περίπτωση που αλλάζεις θέμα ερώτησης.

Anyway. Το ελατήριο είναι αυτό που συμπιέζει τον αέρα για να εκτοξευτεί η μπιλίτσα. Ναι, ισχύει και ανάλογα με τη δύναμη του ελατηρίου που θα πάρεις, θα έχεις και τα ανάλογα FPS. Γύρω στα 10 ευρώ κοστίζουν τα ελατήρια και είναι αρκετά εύκολο να το αλλάζεις μόνος, αρκεί να μάθεις τον τρόπο.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)