Πρόβλημα με 1911 MEU

Ξεκίνησε από Taylor, 07 Mar 2011, 16:53:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Taylor

Έχω το 1911 MEU της Socom Gear και μου συνέβει το εξής.Όταν τελείωσε το σενάριο και ήθελα να το αδειάσω απο τις μπίλιες έκει που έριχνα ξαφνικά μου έπεσε η εξωτερική κάνη.Του έχει συμβεί κανενός παρόμοιο περιστατικό;και αν ναι ξέρει γιατί συνέβει η κάποια λύση για να μην μου ξανασυμβεί; ???
Ευχαριστώ :)

mirrage

Έπεσε?Δλδ αποκολλήθηκε από το υπόλοιπο "κλείστρο"?

JokeR

Παράθεση από: Taylor στις  07 Mar 2011, 16:53:11 ΜΜ
Έχω το 1911 MEU της Socom Gear και μου συνέβει το εξής.Όταν τελείωσε το σενάριο και ήθελα να το αδειάσω απο τις μπίλιες έκει που έριχνα ξαφνικά μου έπεσε η εξωτερική κάνη.Του έχει συμβεί κανενός παρόμοιο περιστατικό;και αν ναι ξέρει γιατί συνέβει η κάποια λύση για να μην μου ξανασυμβεί; ???
Ευχαριστώ :)
πες μου πως του ειχες βαλει red gas!!!?? 

Taylor

Όχι green gas χρησιμοποιώ μόνο....Δεν ξεκόλησε η κύρια εσωτερική κάνη που φεύγει η μπίλια αλλά η εξωτερική που την περιβάλει!

mirrage

Καταρχήν είναι της WE?
Δώσε καμιά φωτό γιατί όταν λες ότι έπεσε καταλαβαίνω πως
έσπασε και αποκολλήθηκε από το πίσω τμήμα της(αυτό που
ουσιαστικά περιβάλει το hop-up).

1T2X1

Παράθεση από: JokeR στις  07 Mar 2011, 18:12:12 ΜΜ
πες μου πως του ειχες βαλει red gas!!!?? 

Στο δικό μου χρησιμοποιώ μόνο red gas και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Μήπως δεν είχες γυρίσει δεξιόστροφα το εμπρός στοπ και έφυγε όλο από εκεί για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο;

reset

παιδιά οι κάνη  είναι πρεσαριστεί . και μετά από έντονη χρήση αποκολλάτε  . δεν είναι ώμος τίποτα συμβαίνει στα 1911 αυτό .
καλό καθάρισμα από σιλικόνες , λίγο κόλλα στιγμής και όλα θα είναι οκ .....

Taylor

Ρε φίλε mirrage δεν έχω φωτό να σου δείξω αφού η κάνη ξαναμπήκε στην θέση της.Ξαναλέω ότι δεν έπαθε ζημιά η κύρια κάνη με το χοπ απ(η εσωτερική) αλλά η εξωτερική.Το πιστόλι συνέχιζε να ρίχνει και αφού έφυγε αυτή! :o
Ο reset μιας και έχει κι αυτός 1911 και του έχει συμβεί το ίδιο θα ακολουθήσω την συμβουλή του ;)
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! :)

mirrage

Παράθεση από: Taylor στις  08 Mar 2011, 14:30:32 ΜΜ
Ρε φίλε mirrage δεν έχω φωτό να σου δείξω αφού η κάνη ξαναμπήκε στην θέση της.Ξαναλέω ότι δεν έπαθε ζημιά η κύρια κάνη με το χοπ απ(η εσωτερική) αλλά η εξωτερική.Το πιστόλι συνέχιζε να ρίχνει και αφού έφυγε αυτή! :o
Ο reset μιας και έχει κι αυτός 1911 και του έχει συμβεί το ίδιο θα ακολουθήσω την συμβουλή του ;)
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! :)

Είδες πουθενά να γράφω για εσωτερική κάνη?

dtz

όπως σου γράφει και ο reset, δεν είναι τίποτα, μου συνέβη και μένα πριν καν παίξω.
Απλά επειδή εγώ φοβήθηκα με κόλλα στιγμής, έβαλα λίγη κόλλα σπειρωμάτων, περίμενα λίγο
να στεγνώσει και μετά χτύπησα την εξωτερική κάνη, ωστε να μπεί πλέον σφηνωτά.
Εδώ και 3-4 μήνες και αρκετές βολές δεν ξαναασχολήθηκα  :)
don 't get mad, get even

Taylor

Παράθεση από: dtz στις  09 Mar 2011, 00:22:21 ΠΜ
όπως σου γράφει και ο reset, δεν είναι τίποτα, μου συνέβη και μένα πριν καν παίξω.
Απλά επειδή εγώ φοβήθηκα με κόλλα στιγμής, έβαλα λίγη κόλλα σπειρωμάτων, περίμενα λίγο
να στεγνώσει και μετά χτύπησα την εξωτερική κάνη, ωστε να μπεί πλέον σφηνωτά.
Εδώ και 3-4 μήνες και αρκετές βολές δεν ξαναασχολήθηκα  :)

Δεν την γνωρίζω την κόλλα σπειρωμάτων,πιστεύεις οτι είναι καλύτερη απο την κόλλα στιγμής;Που θα μπορέσω να την αγοράσω;

dtz

είναι κόλλα παχύρευστη σαν μέλι, η οποία χρησιμοποιείται ώστε να μην λασκάρουν οι βίδες,
αλλά να μπορούν να ξεβιδωθούν, τη ζητάς σε καταστήματα με εργαλεία ή Practiker.
Βγαίνει σε διάφορες ρευστότητες, ανάλογα με το χρώμα, εγώ χρησιμοποιώ κόκκινη που είναι
κατα κάποιο τρόπο η πιο μόνιμη  :)
don 't get mad, get even

Taylor

Οκ με κατατόπισες φίλε!Θα την δοκίμασω την συμβουλή σου μιας και δεν αντιμετώπισες παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον!Ευχαριστώ :)