M249

Ξεκίνησε από nikos1990, 18 Mar 2011, 15:16:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos1990

Που μπορω να βρω Μ249 κατω απο 200 ευρω  ???
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

1T2X1

Στο παζάρι.

nikos1990

ααα ωραια δλδ. πουθενα  :'(
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

nikos1990

Ακυρο βρικα  ::) ::) ::) ::)

mirrage

Θα ήταν καλά αν μας έλεγες και εμάς που ποιο κτλ...
Αλλιώς το thread είναι άχρηστο.

nikos1990

Kανενα προβλημα θα πατησεται στο Google      ehobby asia         κατηγορια AEG     China aeg's        &       A&K 

Vangelis

Παράθεση από: nikos1990 στις  20 Mar 2011, 13:39:58 ΜΜ
Kανενα προβλημα θα πατησεται στο Google      ehobby asia         κατηγορια AEG     China aeg's        &       A&K 

@nikos1990,

Όντως ειναι το ποιο οικονομικό που εχω δει.

Απλα θα πρέπει να γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσεις θέμα με τον τελωνειακό έλεγχο και σίγουρα θα ζητήσουν «Προσκόμιση αδείας εισαγωγής του υπουργείου Δημοσίας Τάξης».

Το σκεπτικό τους στηρίζεται στο κατά πόσο το κατάστημα έχει αποστείλλει ολα τα σωστά έγγραφα που να αποδεικνύουν οτι το προιόν είναι AEG/Replica/TOY.

Φυσικά  σημαντικό ρόλο στην εξέταση κατά τον έλεγχο, αλλά οχι καθοριστικό αποτελεί, το αν το υλικό κατασκευής του είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος μεταλλικό, ενω το βάρος του αποτελεί  ενα πολύ αρνητικο λόγο στο αποτέλεσμα/κρίση της αξιολόγησης.

Είμαι παθών και ξέρω!

Φιλικά,
Βαγγέλης
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

dtz

φίλε μου επίσης παθών, όπως ο Vangelis, το όπλο θα σου στοιχίσει ΠΟΛΥ ακριβότερα,
απ' ότι έχει εδώ, και θα ταλαιπωρηθείς ΠΟΛΥ...
τα μεταφορικά μόνο είναι γύρω στα 130 $, και μετά μόλις έρθει ΦΠΑ συν κάτι επιβαρύνσεις,
οπότε χαιρετίσματα... πας δίνεις 250 € και την ίδια μέρα "παίζεις".
η διαδικασία αξίζει, μόνο για να πάρεις κάτι καλό, που δεν υπάρχει εδώ
don 't get mad, get even

nikos1990

Ελπιζω στο να ειναι δωρεαν τα εξωδα αποστολης γιατι αρκετα μαγαζια το κανουν αυτο βεβαια dtz εχω βρει aeg's που δεν τα εχει εδω

WhiskeyX-ray

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι δωρεάν για τόσο μεγάλο δέμα. Ειδικά για το συγκεκριμένο κατάστημα, υπολόγισε γύρω στα $100, εφόσον AEG στέλνει μόνο με EMS.

dtz

Παράθεση από: WhiskeyX-ray στις  20 Mar 2011, 20:01:01 ΜΜ
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι δωρεάν για τόσο μεγάλο δέμα. Ειδικά για το συγκεκριμένο κατάστημα, υπολόγισε γύρω στα $100, εφόσον AEG στέλνει μόνο με EMS.

σωστό το σχόλιο του WhiskyX-ray, το όπλο που αναφέρεις, δεν πωλείται, από τα καταστήματα που στέλνουν free, ενω το συγκεκριμένο e-shop, επίσης αναφέρθηκε, στέλνει AEG μόνο με ταχυμεταφορά.
Αν υποθετικά (μάλλον δύσκολο) έρθει χωρίς μεταφορικά, θα σου στοιχίσει ελάχιστα λιγότερο,
ενώ με μεταφορικά άστο ... κι εγώ για το para ενδιαφέρομαι και το έχω ψάξει.  ;)
don 't get mad, get even

Nick_the_Greek

Εγω που θελω να παραγγιλω απο εξω γεμιστηρες να το κανω ή οχι.( 40-45 ευρω στην Ελλαδα 27 ευρω στην Ασια)
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Vangelis

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  21 Mar 2011, 07:46:31 ΠΜ
Εγω που θελω να παραγγιλω απο εξω γεμιστηρες να το κανω ή οχι.( 40-45 ευρω στην Ελλαδα 27 ευρω στην Ασια)

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Vangelis aka IronHawk

dtz

oops, κάποιος ψάχνει γεμιστήρες αερίου  ;D
αν τυχόν θέλεις για WE, πρέπει να πάρεις πάνω από 3 για να αξίζει τον κόπο.
Πακέτα με μικρό μέγεθος, και αξία, 99 % έρχονται με απλό ταχυδρομείο σπίτι σου.  ;)
don 't get mad, get even

Nick_the_Greek

Ναι γεμιστηρες αεριου WE θελω να παρω,σκοπευω να παρω 4-5.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Vangelis

Παράθεση από: nikos1990 στις  22 Mar 2011, 15:43:26 ΜΜ
Για ΑΚ47(wood) ποιο ειναι καλυτερο 1 JING GONG h 2 CYMA ?

1   http://shop.ehobbyasia.com/jing-gong-ak47-real-wood-aeg-jg-0506tu.html

2   http://shop.ehobbyasia.com/cyma-ak47-full-metal-wood-airsoft-aeg-cm-042.html

To CYMA έχει πολύ καλή παράδοση στην κατασκευή AK.

Δές όμως το συγκεκριμένο μοντέλο της CYMA με "πραγματικό ξύλο" και θα καταλάβεις την διαφορά στην εμφάνιση!

Model: CYMA-AEG-CM048M-AG
Κάνε Click εδω
Vangelis aka IronHawk

nikos1990

Παιδια μια χαρη μου κανεται μπορειτε να μπειτε στο airsplat και να με βοηθησεται γιατι εχω μπερδευτει τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν με παραγκελεια ανω των 150$ η των 50$ ???

Vangelis

Παράθεση από: nikos1990 στις  26 Mar 2011, 09:02:31 ΠΜ
Παιδια μια χαρη μου κανεται μπορειτε να μπειτε στο airsplat και να με βοηθησεται γιατι εχω μπερδευτει τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν με παραγκελεια ανω των 150$ η των 50$ ???

Στο registration δεν αφήνει άλλη χώρα εκτός από USA!!! Δεν θα μπορείς να αγοράσεις!  :(

Δες την σελίδα τους με το :
International Billing

Vangelis aka IronHawk

WhiskeyX-ray

Όντως στο registration δεν σε αφήνει να επιλέξεις άλλη χώρα εκτός από USA. Από την άλλη, εδώ λέει ότι στέλνουν και στο εξωτερικό και μάλιστα για Ευρώπη δίνει μεταφορικά $50 + $15 handling. Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ρωτήσεις τι από τα δύο ισχύει τελικά.