ΝΕΜΕΣΙΣ

Ξεκίνησε από alkimaxos, 08 Απρ 2009, 22:25:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alkimaxos

www.nemesisteam.weebly.com
προς ενημέρωση:> Σύμβολα> Σύμβολα της θεάς είναι ο πήχυς και το χαλινάρι. Τα σύμβολα> αυτά είναι ενδεικτικότατα της λειτουργίας της να προσμετρά τις ανθρώπινες> σκέψεις, συναισθήματα, δράσεις και να θέτει ένα όριο στην αχαλίνωτη> ασυδοσία του> εγωισμού των ανθρώπων. Έτσι η έπαρση των θνητών έναντι των Κοσμικών Νόμων> (ύβρις)> και η κατάφωρη αδιαφορία για το Κοινό Καλό, σαρώνονται με τη δράση της> Νέμεσης> και εδώ μοιάζει με Συμπαντική Ζυγαριά που απονέμει αέναα Δικαιοσύνη

την πρωτη τησ εμφανηση την εκανε η ομαδα ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΗΝ 5-4-2009....ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

CostasV

Άντε με το καλό, πάντα τίμια, και με καλά παιχνίδια!

Αλλά δεν κατάλαβα ακριβός.... πόσοι είστε και ποίοι είστε?

Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

OYK347

Με αγάπη σας καλώς ορίζουμε αγαπητοί κύριοι,

μακάρι να βρεθούμε αντίπαλοι και σύμαχοι, μα πάντα φίλοι στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Και πάλι καλορίζικη η ομάδα σας.
.

.                      http://www.armageddons.gr

fanioles

Καλορίζικοι παιδιά και καλά παιχνίδια να έχουμε. !   

ΝΕΜΕΣΙΣ απο τα αγαπημένα μου ονόματα !  (Αυτό είχε η ομάδα μου στο Paintball πριν καποια χρόνια)   ;)

grenadier

Πολλοί ωραίο όνομα. Μου αρέσει ιδιαίτερα που σας βρίσκω αρκετά ψαγμένους. Καλορίζικοι εύχομαι κι εγώ, με πολλά και καλά παιχνίδια.

SAPPER

Παράθεση από: alkimaxos στις  08 Απρ 2009, 22:25:02 ΜΜ
www.nemesisteam.weebly.com
προς ενημέρωση:> Σύμβολα> Σύμβολα της θεάς είναι ο πήχυς και το χαλινάρι. Τα σύμβολα> αυτά είναι ενδεικτικότατα της λειτουργίας της να προσμετρά τις ανθρώπινες> σκέψεις, συναισθήματα, δράσεις και να θέτει ένα όριο στην αχαλίνωτη> ασυδοσία του> εγωισμού των ανθρώπων.Έτσι η έπαρση των θνητών έναντι των Κοσμικών Νόμων> (ύβρις)> και η κατάφωρη αδιαφορία για το Κοινό Καλό, σαρώνονται με τη δράση της> Νέμεσης> και εδώ μοιάζει με Συμπαντική Ζυγαριά που απονέμει αέναα Δικαιοσύνη

την πρωτη τησ εμφανηση την εκανε η ομαδα ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΗΝ 5-4-2009....ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

Η κάθε εποχή είχε τους δικούς της τρόπους για να ελέγχει και τρομοκρατεί της μάζες, η ανθρώπινη ύπαρξη ανέκαθεν είχε την ανάγκη να ελπίζει σε κάτι υπερφυσικό και ανώτερο, ο φόβος της κρίσεως μετά θάνατον η η ανάγκη θυσιών και προσφοράς για κάτι που τους έλεγχε συνεχώς τους υποδούλωνε.
Η ελεύθερη βούληση περιορίζετε με κάθε είδους "ΝΕΜΕΣΙΣ" σύγχρονες η μη.

By the way καλορίζικη η νέα σας ομάδα, και καλά games με ασφάλεια και fair play.

Φιλικά SAPPER.

filakio 8

kali epitixeia stin omadasas kai sinxaritiria giati ligo pou sas gnorisa tin kyriaki sto game fenete pos exete desi san parea kai afto eine to simantikotero.kala pexnidia

Ανωδυνος

Kahspera paidia anhkw sthn omada nemesis, euxaristoume gia ta kala logia uparxei k site http://nemesisteam.weebly.com/ grafei ta melh ta onomata k.a.
einai kainourio to site..."ligo adio akoma"
kala paixnidia na exoume k san sumpaixtes k san antipaloi...na maste kala oloi na diaskedazoume...

papaflesas

me to kalo...exoyme paiksei kai mazi kai sas xarhka...sto pedio ton maxon loipon!!!
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team