THE FORT

Ξεκίνησε από nikos1990, 26 Φεβ 2011, 10:12:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos1990

I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

nikolas

Πολυ ωραια βιντεο!!!!Παραξενα οπλα εχουν!!Γιατι να βαψεις το οπλο σου πρασινο??? :-\

Carnifex1900

Εχω επικοινωνησει με τον John (scoutthedoggie) και ειναι καταπλικτικος ανθρωπος, μου εχει μαθει τα μισα απο οσα ξερω στο airsoft... κατ' αρχην εχει τρομερη πλακα, και αυτα που βγαζει στην καμερα ειναι ακριβως οπως ειναι και στο παιχνιδι, απλα τελεια ρε φιλε! το απολαμβανεις πραγματικα το game!

Nikola τα οπλα τους μερικοι παικτες που δεν ειναι δηλωμενοι σε ειδικο site (ισχυει μονο στο UK) πρεπει απο τον νομο να τα βαφουν με ενα δυνατο και λαμπερο χρωμα, συνηθως πρασινο για να ξεχωριζουν απο τα αληθινα

Για αλλη μια φορα, σπουδαια video...μπραβο στον John  8) 8) 8)

P.S. Βγαζει συνεχως καινουργια βιντεο, μπορεις να παραθεσεις και πιο καινουργια (εχουν μακραν καλυτερη ποιοτητα ποα τα παλια του)
Pete a.k.a Carnifex

mirrage

Παράθεση από: nikolas στις  26 Φεβ 2011, 11:47:48 ΠΜ
Πολυ ωραια βιντεο!!!!Παραξενα οπλα εχουν!!Γιατι να βαψεις το οπλο σου πρασινο??? :-\

Γιατί στην Αγγλία υπάρχει η UKARA η οποία είναι η " Ένωση Πωλητών Ειδών Airsoft Ην.Βασιλείου".
Αν δεν είσαι μέλος της δεν μπορείς να αγοράσεις κανένα κανονικό AEG η GBB εκτός αν είναι διάφανο
η βαμμένο πράσινο, πορτοκαλί η άλλο φωτεινό χρώμα.Το σύστημα που ακολουθούν είναι σχεδόν
τόσο αυστηρό όσο η διαδικασία αγοράς αληθινού όπλου.Τουλάχιστον όσον αφορά την επιμονή στην
τήρηση των κανονισμών.

Δες εδώ...
www.ukara.org.uk

και εδώ...
http://www.geniestuff.co.uk/airsoft-rifles.htm

nikolas

ευχαριστω παιδια!!! ;D

MitsoS_O_Yakuza

ναι ναι ταχω ξαναδει...τα εχω λιωσει τα video για το ξενο airsoft...πολυ ωραιο μαζεματακι
JapaN-PoweR-FroM-GreecE