VFC SCAR

Ξεκίνησε από Hornet, 11 Φεβ 2011, 22:59:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Hornet

Καταρχην καλησπερα. Θα ηθελα να μαθω για το συγκεκριμενο οπλο κυριως για την αξιοπιστια του (εξωτερικα μαμει και δερνει!) και ευκολια χρησης. Διαπιστωνω σε καποια οπλα οτι ο επιλογεας βολης ειναι για κλαματα οπως πχ στο μπ5 που εχω και καθε φορα φοβαμαι μην μου μεινει στο χερι η χαλασει και θελει σερβις. Δηλαδη για να παιξω σε παιχνιδι δεν το βλεπω να επιβιωνει πανω απο 10 λεπτα. Οπλα πχ οπως το scar βγαζουν τετοια προβληματα?παιζουν ανετα? διοτι το θεμα ειναι να κανεις γρηγορες αλλαγες και οχι να εχεις την εγνοια μην σου χαλασει xD... ευχαριστω για τις απαντησεις  :D :D ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

arghles

φιλε μου εγω το scar  το ειχα για τα τουρνουα οποτε μιλαμε εκτος απο κυριακες εχω παιξει σε 3 τουρνουα των 6-12-24 ωρων οποτε πιστευω δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας

nikos1990

Δες το WE αεριου αυτο εχω ::)
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Crypto

Έχω το SCAR-L MK16 (CQC) της VFC, στα 330 fps εργοστασιακά,  περίπου 4 μήνες τώρα. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια, μάλιστα σε ένα φέτος το έδερνε 2 ώρες συνεχόμενο ψιλόβροχο (είχα μονωμένα καλώδια - μπαταρία με μονωτική ταινία από δική μου επιμέλεια) καθώς και πάρα πολλές ώρες χρήσης σε εκπαίδευση με την ομάδα μου. Μετά από το παιχνίδι με την βροχή, το άνοιξα όλο, πλην μοτερ, για να βεβαιωθώ οτι δεν πέρασε νερό. Σταγόνα δεν πέρασε και μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα λύνεται στα κομμάτια του και ξανασυναρμολογείται με εργαλειάκι που διαθέτει το όπλο κάτω από το μπροστινό σκόπευτρο. (με αυτό ρυθμίζεται και το Hop-up, δηλ. δεν πάει δάχτυλο εκεί)

Αν και το θεωρώ νωρίς να κρίνω και το παρακολουθώ κάθε φορά, ως τώρα δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Κάνει σωστό feeding, το μοτερ νιαουρίζει. Όλα ρολοί. Ούτε ο επιλογέας παρουσιάζει κάτι και κάνω χρήση των όπλων μου, ενίοτε, και με τα δυο χέρια.

Έχω ακούσει / διαβάσει δίαφορες γνώμες για το πως ήταν η VFC σαν εταιρεία και το που βρίσκεται τώρα. Όπως και να έχει, από δική μου πλευρά, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επίσης το Μ4 VFC που έχω είναι εξίσου αξιόπιστο.

Δεν έχω κάνει καμία εσωτερική αλλαγή στο SCAR και φροντίζω απλά να είναι καθαρό και λαδωμένο σύμφωνα με της οδηγίες χρήσης.

Φτου φτου, λοιπόν.