Airsoft Meet Game! <<Καισαριανη>> 6/2/2011

Ξεκίνησε από Admax, 04 Φεβ 2011, 02:17:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Airsoft Meet
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ένα κλασικό παιχνίδι γνωριμίας καινούριων παικτών και συνάντησης των παλιών θα γίνει στο "ιστορικό" πεδίο της Καισαριανής αυτή την κυριακή 6/2/2011 για όσους δεν πάνε ελευσίνα

Κλασικό παιχνίδι με dethmatch 20 λεπτά η το Καμικάζι Game 1.30 ώρα ασταμάτητο game με respawn! ;) Στο πεδίο αυτά! :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ώρα συγκέντρωσης 10.30
Ώρα έναρξης 11.00

Όριο FPS 345!

Google Map Locasion!! Click Here!!!

Στίγμα!! 37.965317, 23.783528

Aπεριόριστες συμμετοχές! Όλοι καλοί χωράνε!
Αν δεν δηλώσει κάποιος συμμετοχη μπορεί να έρθει! :)

Συμμετοχές: 17

Egw! + 2-3??
Hellenicsun +4
Numb
master
ALEX_V
sasdrifter
UNSEEN +3

Hellenicsun

Υπολόγισε άλλους 4  :).

Βέβαια ακόμη δε ξέρω αν θα μπορέσουμε να αγοράσουμε εξοπλισμό ή θα έρθουμε απλώς με πιστόλια. Αλλά θέλουμε να παίξουμε airsoft τη Κυριακή άρα είναι μια καλή ευκαιρία.

Edit:

Μονάχα αν μπορείς να μου δώσεις ένα στίγμα για το πεδίο επειδή τη τελευταία φορά που ήρθα ήταν πριν δύο χρόνια κι έχω ξεχάσει πως να έρθω.

Numb

master

Και εγω μεσα αν τα καταφερω θα ερθω αντε και καλο game να εχουμε!!!!

Χριάζομαι όμως πληροφορίες για το πώς να έρθω!!!!! Είναι κανένας χάρτης εύκολος????

Master
Nightmare

ALEX_V

sasdrifter

βάλτε εμένα και τον bro μου. εγώ έχω ένα scar παίζει δεν παίζει πρόβλημα ε?

Admax

UNSEEN

Μεσα κι εγω και περιμένω απάντηση για 2-3 άτομα ακομα.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: sasdrifter στις  04 Φεβ 2011, 22:51:03 ΜΜ
βάλτε εμένα και τον bro μου. εγώ έχω ένα scar παίζει δεν παίζει πρόβλημα ε?

μονο ποσα fps βγαζει το SCAR.
τα παιδια δεν θα εχουν προβλημα να πας κ να πεξεις.
πες στον αδελφο σου,πιο ΜΡ-5 marui πηρε?

sasdrifter

to scar είναι στα 340-344 νομίζω. το mp5 εiναι το pdw mp5k που έχει την λαβή και την κοντή κάνη

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: sasdrifter στις  05 Φεβ 2011, 10:00:34 ΠΜ
to scar είναι στα 340-344 νομίζω. το mp5 εiναι το pdw mp5k που έχει την λαβή και την κοντή κάνη

καλωριζικα κ καλα παιχνιδια να εχετε!!

sasdrifter

εγώ είχα και παλιά ο αδερφός με μπρίζωσε.ευχαριστούμε θα έχουμε.αλλά πολύ κόλλημα βλέπω με τα fps ρε παιδιά πάνω δεν έχουμε ποτέ τέτοιο θέμα

Hellenicsun

Αποκτήσαμε κι εμείς (δύο εκ των τεσσάρων δηλαδή) από ένα G&G Armament M4A1  ;D οπότε θα είμαστε λίγο καλύτερα εξοπλισμένοι.

ECHO

Πιθανον να ερθουμε και μερικα ατομα απο τους Loners δεν ξερω ακριβως ποσοι ακομα αλλα
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ερθουμε...:P
....The War Of The Ancients....

Admax

Ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια! Ευχαριστώ όλους σας που ήρθατε! :) 1000 συγγνώμη για την 10λεπτή καθυστέρηση μου!!! :P

SAPPER

Παράθεση από: Stavros3 στις  06 Φεβ 2011, 17:31:09 ΜΜ
Ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια! Ευχαριστώ όλους σας που ήρθατε! :) 1000 συγγνώμη για την 10λεπτή καθυστέρηση μου!!! :P
Τι να πούμε και εμείς...  ;D  ;D  ;D

loubamboo

Freedom is more important than peace. USMC!

Admax

korkolikos

Ωραίο παιχνιδάκι σήμερα! Δεν ήθελα να σταματήσω! Το διασκέδασα και τελικά το οπλάκι μου τα σπάει! χεχε! :)

ALEX_V