Το star channel στο πεδιο της Ελευσινας 23/01/11

Ξεκίνησε από chrisdeggestin, 23 Μαρ 2011, 16:54:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Magicca

Good job teams!!!!!Άντε και σ' ανώτερα:))Και όλοι εμείς μαζί για το καλό του game ;)
I put a "spell" on you....because your mine..:)

genious

Ωραιο το αφιερωμα.. λιγος ο χρονος αλλα κατι ειναι και αυτο ... :) :)

Sperelas Jr

Η αληθεια ειναι οτι τα πλανα που τραβηξαν ηταν παρα πολλα σε σχεση με αυτα που εδειξαν.Εστω και αυτο πιστευω ομως πως αξιζε τον κοπο για την προβολη του χομπι μας.
Winning isn't everything......It's the only thing..

liongreek

...ότι και να ήταν, όσο και να διαρκεί, είναι μια θετική καταγραφή από ΜΜΕ και ακούστηκαν σωστά πράγματα από τους ομιλούντες.

Η αντιμετώπιση του καναλιού ήταν με...παιχνιδιάρικη διάθεση, και θύμιζε extreme sport.

Thumbs up για την πρωτοβουλία και την συμμετοχή, όμορφη αίσθηση για το χόμπυ μας...

chrisdeggestin

Μετα και την προβολη του ρεπορταζ η ομαδα των LONERS θελουμε να σας ευχαριστησουμε για τα καλα σας λογια και πιστευουμε το αποτελεσμα να ηταν καλο.Ο τηλεοπτικος χρονος και ειδικα σε ενα κεντρικο δελτιο ειναι πολυ μικρος και ακομη γιαυτο το λιγο κομματι θα πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι.Στο ολο ρεπορταζ ομως του οποιου μιση ωρα πριν παιξει κοπηκε 1 ολοκληρο λεπτο,υπαρχει ενα αρνητικο το οποιο στεναχωρησε πολυ προσωπικα εμενα αλλα και την ομαδα μου ,δεν φανηκε καθολου η προσπαθεια της ομαδας ι4 και αυτο οπως επαναλαμβανω εγινε γιατι τελευταια στιγμη κοπηκε 1 λεπτο απο το συνολο του ρεπορταζ.Θελω να ζητησω μια μεγαλη συγνωμη απο την ομαδα ι4 και απο τον φιλο μου Βασιλη για το αποτελεσμα και να διαβεβαιωσω ολη την ομαδα οτι τιποτα δεν εγινε εσχεμμενα .Κατα την ολη διαδικασια του μονταζ ειχα συνεχη επικοινωνια για να βεβαιωθω οτι ολοι θα μοιραστουμε το ιδιο κομματι χρονου ,μιση ωρα πριν παιχτει το θεμα στις ειδησεις δοθηκε απο τους υπευθυνους του καναλιου η εντολη να κοπει 1 λεπτο απο το ρεπορταζ οποτε καποιοι να μεινουν εκτος.Αν ειχα την ενημερωση εγκαιρα για το θεμα αυτο να ειστε σιγουροι οτι θα προτιμουσα να μην παιξει παρα να γινει αυτη η αδικια.Ηταν πραγματικα αδικια γιατι η συμβολη της ομαδας ι4 ηταν πολυ μεγαλη και στην οργανωση αλλα και στο οργανωτικο κομματι .Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που σκεφτοντε πονηρα η' που θα κοροιδεψει καποιον ,απο την ωρα της προβολης του θεματος ειμαι διαρκως σε επικοινωνια με το καναλι και προσπαθουμε να επανορθωσουμε .Μας υποσχεθηκαν οτι μεσα στην εβδομαδα σε καποια εκπομπη θα παιχτει ολο το αφιερωμα ωστε να διορθωθει η αδικια αυτη .Ευχομαι να γινω πιστευτος σε ολους σας και αυτο να μην χαλασει της σχεσεις μου με την ομαδα σας και τον φιλο μου Βασιλη που τοσο ΕΚΤΙΜΩ  και το γνωριζει και παλι συγνωμη αλλα δεν ηταν στο χερι μου προσπαθησα να νμουν δικαιος...

daffy

kaliostro

lol...make my day... PUNK...
To PUNK ξέχασε αλλά αυτό ήταν στο Βρώμικος Χάρρυ 2... ;)
Μπράβο παίδες...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Magicca

daffy δεν πρέπει να μας απασχολεί πως έγινε.Όπως και να έγινε το αποτέλεσμα είναι ότι προβλήθηκε το Airsoft. :)

Iskios

Παράθεση από: gioalex στις  23 Μαρ 2011, 20:27:00 ΜΜ
Καλό θα ήταν να λείπουν τα διακριτικά στρατού από τις στολές όμως...

Άστοχο σχόλιο για μια αξιόλογη προσπάθεια...

(Προσπάθησα να το προσπεράσω αλλά δεν μπόρεσα, η κριτική εκ του ασφαλούς είναι κάτι που μπορούμε όλοι να το κάνουμε, την προσπάθεια των παιδιών με το εν λόγω αποτέλεσμα ΟΧΙ)

daffy

Ρωτάω γιατί εάν υπάρχει ‘’γνωστός’’ στο κανάλι δεν θα ξεχαστεί το θέμα και θα ξαναγινεί κάτι ανάλογο!
Το οποίο μας συμφέρει όλους!

Maleficus

el3oc !!!!
Τα παιδιά κάνανε μία πολύ καλή προσπάθεια ! Δε μας νοιάζει απο ποιούς έγινε ! Αρκεί το ότι έγινε !
Για το αν υπάρχει γνωστός δε μας ενδιαφέρει ! Ακόμα και αν υπάρχει μαγκιά τους !
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !

Goodspeed

Πολύ καλή αυτή η κίνηση και έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλες που έχουν γινει κατά καιρούς. Μόνο θετικά μπορούν να βγούν με τέτοιες γνωριμίες  ;D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

DarthIoannis

pit k

πολλή καλή δουλειά απ όλους που πήραν μέρος σε αυτό

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Mπραβο σας παιδια ηταν πολυ καλο !!!
αλλα ρεπορταζ χωρις των zinja κ τις φωναρες του δε γινετε!!!!!
λες αυτο να κοψανε?

padelos

εκ μέρους των loners θα ήθελα να πω ότι λυπούμαστε πολύ που το κομμάτι που διάλεξε το star να κόψει ήταν το κομμάτι που ήταν οι I4.σε καμια περίπτωση δεν έγινε εσκεμμένα από τον χρηστο η τους υπολοιπους μιας και οι I4 για όλους εμάς είναι μια συμπαθής-καλοσχηματισμένη ομάδα η οποια προσφέρει παρα πολλα στο χωρο του airsoft με τα σεναρια την παρουσια τους και με το αστείρευτο γέλιο κάποιον μελών της!!!!

illuvatar

δεν αναδικνιεσαι με τη τηλεοραση.οι ιδιοι οι παικτες με τις πραξεις τους μπορουν να αναδειξουν το χομπυ.εδω μας τρωει η γκρινια καθε μερα και τωρα ολοι καλοι και ολοι ωραιοι .τι ομορφα φαινονται ολα απο την  τηλεοραση ε?,μην κανετε τον κοπο να με κραξετε και να βρισετε οχι οτι με απασχολει αλλα δεν θα τα διαβασω καν.ηταν η αποψη μου και επειδη πολλοι την ειπαν την λεω και εγω

ps.οι αποψεις μου αφορουν εμενα και οχι την ομαδα στην οποια ανηκω
''...engaging tango....'''

Horus

θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια απο τις ομαδες που συμμετηχαν για την προσπαθεια κ την υπομονη τους, γιατι πραγματικα εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο για να γινει αυτο το αφιερωμα στο airsoft οσο καλυτερο γινοταν.
τα πλανα που γυριστικαν ηταν πολλα κ ηταν βεβαιο οτι δεν θα τα εβαζαν ολα, στεναχωρηθηκα ομως οταν ειδα οτι δεν φανηκε η προσπαθεια των Ι4 ουτε η συνεντευξη του φιλου Zinja.    
τα παιδια απο τους Ι4 θα στεναχωρηθηκαν κ με το δικιο τους κ πραγμστικα λυπαμαι γι αυτο. νομιζω ειναι αυτονοητο αλλα το θα το αναφερω παρολα αυτα, οτι η ομαδα μας δεν θα μπορουσε σε καμια περιπτωση να εχει λογο πανω στον χρονο του αφιερωματος ή στο τελικο μονταζ, ηταν ξεκαθαρα αποφαση-επιλογη του star.
Ελπιζω να το χαρηκαν ολοι. κραταμε τα θετικα κ συνεχιζουμε!
enemies..we need more enemies!!

mirrage

Παράθεση από: gioalex στις  23 Μαρ 2011, 20:27:00 ΜΜ
Καλό θα ήταν να λείπουν τα διακριτικά στρατού από τις στολές όμως...

Τα διακριτικά δεν ήταν στρατιωτικά ρε παιδιά!ήταν το "διακριτικ" της Umbrella από το
Resident Evil και το διακριτικό των LONERS.Δεν θυμίζουν σε τπτ υπαρκτό στρατιωτικό
έμβλημα εκτός από το σχήμα ίσως.

Magicca

mirrage έχω την εντύπωση ότι εννοούν για την πουλάδα που φάνηκε στο παιδί των Loners (ζητώ χίλια συγγνώμη δεν ξέρω το όνομά του) που μίλησε:"ότι όλοι έχουμε παιδιά και οικογένειες".Μηπως σε αυτό αναφέρεσε φίλε για το στρατιωτικό?Γιατί κάτι άλλο πλην τα patch των ομάδων δεν είδα.Άσε που και να φάνηκε και τι έγινε? :)Κακό δεν είναι, το τιμάμε δεν το ατιμώνουμε σε καμία περίπτωση!! Τυχαίο δεν νομίζω ;D ;D