ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!

Ξεκίνησε από ANTONIKOLAOU, 21 Μαρ 2011, 22:11:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ANTONIKOLAOU

Καλησπέρα!Γίνονται τίποτα σεμιναριάκια σε τακτικές μάχης?Αν όχι γιατί δε διοργανώνονται?Στη θεσαλλονίκη έγινε πριν ένα χρόνο σχολείο SWAT με αμερικανούς εκπαιδευτές!Μία διοργάνωση τέτοια (με το αζημίωτο πάντα) δεν θα ήταν αδιάφορο σε κανέναν!Αλλά και μεταξύ μας πρώην ΔΕΑ,μόνιμοι κ.α. γιατί δε διοργανώνουμε κάτι παρεμφερές?Λέω εγώ ρε παιδί μου.........

http://aetoshal.blogspot.com/2010/01/1o-swat.html

1o Σχολείο SWAT

kaliostro

Γιατί δεν είμαστε παραστρατιωτική οργάνοση,γιατί δεν είμαστε μονιμάδες,γιατί έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε όπως να πάμε για καφέ με τις οικογενειές μας κ το βασικότερο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η δουλειά μας....είναι το χόμπι μας.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

ANTONIKOLAOU

Γιατί θέλουμε να βελτιώσουμε το χόμπι μας!

ANTONIKOLAOU

Αν έχω καταλάβει καλά το χόμπι μας έχει στρατιωτικό υπόβαθρο ή νομίζω?Δε θα μάθω να μαγειρεύω μέσω αυτού!

eversman

Πίστεψε με καλέ μου φίλε ... τέτοιου είδους εκπαίδευση,δεν θα σε κάνει καλύτερο airsofter .... φιλικά.

ANTONIKOLAOU

Αν μιλάς σωστά σε καταλαβαίνει ο άλλος!Σε πιστεύω!

eversman

Δέν θα μακρυγορήσω,αλλά πάντα θα υπάρχουν σεμινάρια να παρακολουθήσεις ή άτομα ικανά ,να σε διδάξουν πράγματα που σου αρέσουν.

Αποδεδειγμένα όμως από ένα σημείο και μετά,αυτά δεν έχουν εφαρμογή στο airsoft.Συγγνώμη για την παρέμβαση.

ANTONIKOLAOU

Λόγω της απειρίας μου στο χώρο και του υπερβολικού μου ενθουσιασμού ανάρτησα το θέμα!Ως εμπειρότερος στο χόμπι οι συμβουλές σου είναι νόμος για μένα!Τις εξέφρασες σωστά και με όμορφο τρόπο γι'αυτό και δε χωράει αμφισβήτηση!Η ειρωνία είναι όπλο των αδυνάτων!
Σε ευχαριστώ πολύ για τη παρέμβαση!

GeorgePappas

Παράθεση από: ANTONIKOLAOU στις  21 Μαρ 2011, 22:18:46 ΜΜ
Γιατί θέλουμε να βελτιώσουμε το χόμπι μας!

Yπάρχουν οι Λέσχες Εφέδρων ..ΠΣΕΕΔ, ΛΕΦΕΔ κλπ.
μπορείς να γραφτείς εκεί.

Το airsoft πάνω απ'όλα είναι παιχνίδι.

Αν θέλει ο οποιοσδήποτε να εξομειώνει μία χούφτα μπιλάκια με την απόλυτη στρατιωτική εξομείωση,
έχω την εντύπωση οτι διάλεξε λάθος χόμπυ.
Φυσικά έχει όλο το δικαίωμα, σε προσωπικό επίπεδο, να βελτιωσei τις στρατιωτικές του ικανότητες με εξοπλισμό airsoft, ;oxι δημοσίως όμως.
Κανένα κράτος δεν θέλει εκπαιδευμένους πολίτες.
Κάθε διοικούσα αρχή, πολύ εύκολα, μπορεί να επιληφθεί του θέματος με μια κατηγορία της παραστρατιωτικής οργάνωσης. Πιστεψε με είναι βαρυά η κατηγορία αυτή.
Μείνε σε καθαρά τακτικές παιχνιδιού airsoft γιατι ακόμα και με ένα φτάρνισμα το μπιλάκι μπορεί να αλλάξει πορεία και είμαι σίγουρος οτι θα το απολαυσεις περισσοτερο.

Οι επιλογές και η κρίση είναι καθαρά θέμα δικό σου και όχι θέμα προς συζήτηση δημόσια.

kaliostro

Αφού λοιπόν νομίζεις οτι μιλάω ειρωνικά...σου λέω το εξείς απλό...
Νομίζεις οτι με σεμινάρια κλπ θα γίνεις καλύτερος παίχτης?αλήθεια τί σημαίνει καλύτερος παίχτης για σένα? κάνω σωστά τακτικές? είμαι fair player? για εμένα ο σωστός παίχτης είναι αυτός που δεν θα μου χαλάσει το παιχνίδι με ζαβολιές κ εξυπνάδες...μην νομίζεις οτι αν μάθεις να κινήσε σαν τους συμπαθείς (για εμένα) SAS οτι θα είσαι καλύτερος απο κάποιον που κάνει τον χαβαλέ του.
Και μπαίνω στο ψητό λοιπόν...
Καταρχάς σε πληροφορώ οτι πολύ κόσμος νομίζει οτι όλα αυτά που κάνουμε (παίζουμε) με το αίρσοφτ αποσκοπεί σε παραστρατιωτικούς-εθνικιστές-προπαγανδιστές κλπ άλλους όμορφους χαρακτηρισμούς.Κατα καιρούς βλέπουμε τέτοια σχόλια σε διάφορα Μπλογκ...
Αν λοιπόν αρχίσουμε κ τα σεμινάρια-προπονήσεις-επιδείξης ΠΡΙΝ γίνει κάποιος σύλλογος,κάποια τροποποίηση νόμου σχετικά με αυτά τα αεροβόλα αυτά κ κάτι τελος πάντων που να βουλώσει στόματα ΤΟΤΕ πολύ καλά κανουν κ τα λένε γιατι τα θέλει ο κόλος μας που τους δίνουμε τροφή για σχόλια...ο κόσμος δεν ξέρει κ όταν βλέπει εμένα με μια θήκη όπλου στον όμω νομίζει οτι έχω όπλο...όχι οτι πάω να παίξω μπίλιες...
Σε δικαιολογώ για τον απλό λόγω οτι δεν έχεις δει ΤΙΠΟΤΑ απο τον χώρο κ εχεις την Κ@υλ@ να ασχοληθείς χωρίς να βλέπεις το αύριο....μέχρι την κυριακή φτάνει τώρα το βλέμα σου (εκει φτάνει όλων των νέων μάζι κ εμένα πριν 1 χρόνο
Όσο για το να χαρακτηρίζεις κάποιον οτιδήποτε κράτα μια πισινή...δεν κάνει κακό...κ αυτό δεν ήταν ειρωνικό στυλάκι....δεν έχεις δει ποστ μου με ειρωνία...
Τα λέμε στα πεδία... ;)
Υ.Γ. επίσεις να σε ενημερώσω οτι δεν βλέπουν μόνο τα μέλοι του φόρουμ τα ποστ μας...οπότε πρόσεχε λίιιιιιγο παραπάνω...φιλικά πάντα... ;)
Υ.Γ.2 πάτησα κατα λάθος [παράθεση] παρακαλώ να σβηστεί το 2ο ποστ...ευχαριστώ... :)

kaliostro

Παράθεση από: kaliostro στις  21 Μαρ 2011, 23:13:30 ΜΜ
Αφού λοιπόν νομίζεις οτι μιλάω ειρωνικά...σου λέω το εξείς απλό...
Νομίζεις οτι με σεμινάρια κλπ θα γίνεις καλύτερος παίχτης?αλήθεια τί σημαίνει καλύτερος παίχτης για σένα? κάνω σωστά τακτικές? είμαι fair player? για εμένα ο σωστός παίχτης είναι αυτός που δεν θα μου χαλάσει το παιχνίδι με ζαβολιές κ εξυπνάδες...μην νομίζεις οτι αν μάθεις να κινήσε σαν τους συμπαθείς (για εμένα) SAS οτι θα είσαι καλύτερος απο κάποιον που κάνει τον χαβαλέ του.
Και μπαίνω στο ψητό λοιπόν...
Καταρχάς σε πληροφορώ οτι πολύ κόσμος νομίζει οτι όλα αυτά που κάνουμε (παίζουμε) με το αίρσοφτ αποσκοπεί σε παραστρατιωτικούς-εθνικιστές-προπαγανδιστές κλπ άλλους όμορφους χαρακτηρισμούς.Κατα καιρούς βλέπουμε τέτοια σχόλια σε διάφορα Μπλογκ...
Αν λοιπόν αρχίσουμε κ τα σεμινάρια-προπονήσεις-επιδείξης ΠΡΙΝ γίνει κάποιος σύλλογος,κάποια τροποποίηση νόμου σχετικά με αυτά τα αεροβόλα αυτά κ κάτι τελος πάντων που να βουλώσει στόματα ΤΟΤΕ πολύ καλά κανουν κ τα λένε γιατι τα θέλει ο κόλος μας που τους δίνουμε τροφή για σχόλια...ο κόσμος δεν ξέρει κ όταν βλέπει εμένα με μια θήκη όπλου στον όμω νομίζει οτι έχω όπλο...όχι οτι πάω να παίξω μπίλιες...
Σε δικαιολογώ για τον απλό λόγω οτι δεν έχεις δει ΤΙΠΟΤΑ απο τον χώρο κ εχεις την Κ@υλ@ να ασχοληθείς χωρίς να βλέπεις το αύριο....μέχρι την κυριακή φτάνει τώρα το βλέμα σου (εκει φτάνει όλων των νέων μάζι κ εμένα πριν 1 χρόνο
Όσο για το να χαρακτηρίζεις κάποιον οτιδήποτε κράτα μια πισινή...δεν κάνει κακό...κ αυτό δεν ήταν ειρωνικό στυλάκι....δεν έχεις δει ποστ μου με ειρωνία...
Τα λέμε στα πεδία... ;)
Υ.Γ. επίσεις να σε ενημερώσω οτι δεν βλέπουν μόνο τα μέλοι του φόρουμ τα ποστ αυτά...οπότε πρόσεχε λίιιιιιγο παραπάνω...φιλικά πάντα ;)

ANTONIKOLAOU

Το σεμινάριο που προανέφερα έγινε με όπλα airsoft και όχι με πραγματικά και κυρίως από άτομα που ασχολούνται με το airsoft!Εγώ για τέτοιου είδους σεμινάρια μιλάω!Αλλά είναι λίγο αντιφατικά όσα διαβάζω!Απο τη μία αποκαλείται παραστρατιωτικό όποιον αναφέρει κάτι παραπλήσιο του στρατιωτικού και απο τη άλλη εξοπλίζεστε,ντύνεστε,χρισιμοποιήτε ομοιόματα όπλων και μιλάτε για τακτικές καθαρά στρατιωτικού ενδιαφέροντος!Να με συγχωρείτε τότε αλλά και σεις με το σκεπτικό σας εντάσεστε στη κατηγορία αυτή!

ANTONIKOLAOU

Νομίζω ότι η συζήτηση ξεφεύγει από το θέμα!Θεώρησα ότι σαν ΑΠΕΙΡΟΣ επαναλαμβάνω κάτι τέτιου είδους σεμινάρια θα βοηθούσαν στην εξέλιξη του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ επαναλαμβάνω!Σαν εμπειρότεροι κρίνετε ότι κάτι τέτοιο δε βοηθάει!Το σέβομαι!Το δέχομαι!Σταματάω εκεί!
Παρακαλώ να κλείσει το θέμα!

kaliostro

Και με σκουπόξυλα να κάνουμε τέτοιου είδους σεμηνάρια ο χαζεμένος που σε έχει στο μάτι θα πει τα γνωστά του...καταλαβέ το...
Τα γιλέκα κλπ χαζά που πέρνουμε κ φοράμε το κάνουμε για την παπάτζα μας κ τον χαβαλέ μας...ο "χαζός" που βλέπει όμως να σηκώνουμε σεμινάρια κ να "εκπαιδευόμαστε" δεν το βλέπει έτσι.
Και απο την στιγμή που πάει να γίνει κάτι με συλλόγους κλπ είναι ένα βήμα μπροστά...δίνοντας τροφή για σχόλια στους διάφορους κάνουμε 10 βήματα πίσω.

GeorgePappas

Παράθεση από: ANTONIKOLAOU στις  21 Μαρ 2011, 23:21:15 ΜΜ
Το σεμινάριο που προανέφερα έγινε με όπλα airsoft και όχι με πραγματικά και κυρίως από άτομα που ασχολούνται με το airsoft!Εγώ για τέτοιου είδους σεμινάρια μιλάω!Αλλά είναι λίγο αντιφατικά όσα διαβάζω!Απο τη μία αποκαλείται παραστρατιωτικό όποιον αναφέρει κάτι παραπλήσιο του στρατιωτικού και απο τη άλλη εξοπλίζεστε,ντύνεστε,χρισιμοποιήτε ομοιόματα όπλων και μιλάτε για τακτικές καθαρά στρατιωτικού ενδιαφέροντος!Να με συγχωρείτε τότε αλλά και σεις με το σκεπτικό σας εντάσεστε στη κατηγορία αυτή!

Και η φορμουλα1 εχει 4 ρόδες και ενα τιμόνι.... αυτό σημαίνει οτι επειδη οδηγώ ένα αυτοκινητο με 4 ροδες και 1 τιμόνι ειμαι ο Νικι Λάουντα ???(πσσσσ...που τον θυμήθηκα)

Ή θέλεις να παίζεις με τις λέξεις ή δε θέλεις να καταλαβεις......

έλα εσύ να παίξεις airsoft με στρατιωτικές εξομειώσεις να σε κάνουν κανα 2 καλοί airsofters να ξεχάσεις το ονομά σου.......  ;) και να λες: μα γιατί: αφου .....
σε εχει βγάλει κανενας με ψιλοκρεμαστή βολή? εμενα πολλές φορές....ή αυτό δεν ισχύει στην στρατιωτική εξομείωση.

το δικό μου αεροβολάκι Μ4 παει κουτσα στραβα 40 μετρα....αν πέσω αντίπαλος σε κανενα μακρύκανο Μ14 που με εχει 10-15 μετρα παραπανω...τι να του πω? Μαγκα μου εγω σε έχω στα 40 μετρα γιατι στην στρατιωτική εξομείωση 8α σε ειχα ευκολα στα 500 μετρα?ουτε τα σπασμένα βέλη ουτε τα αναποδα βέλη σε σωζουν....
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ

μην προσπαθείς να ποσταρεις στο εν λόγω φόρουμ για να παρεις την εκπτωση του καταστήματος....
;)

tristan

φιλε GeorgePappas to (μην προσπαθεις να ποσταρεις στο εν λογω φορουμ για να παρεις την εκπτοωση του καταστηματος ) προσβαλις πολους airsofter παλεους και νεους ??? ???

ANTONIKOLAOU

Δε το ήξερα οτι έχει έκπτωση αμα ποστάρεις!Τώρα θα δείτε!

ANTONIKOLAOU

Μπλα μπλα μπλα!Έκπτωση μπλα μπλα!
Εγώ είμαι fan Σουμάχερ!
Είπαμε να κλείσει το θέμα!

Powerplant

Mην απαντάτε σκεπτόμενοι τι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει. Δικαιωμά σας όσοι θέλετε να παίζετε χύμα, δικαίωμα τους όσοι θέλουν να παίζουν τακτικά. Δικαίωμα του καθενός να παίζει 5Χ5 με σύστημα οτι να'ναι και να πηγαίνει στο γήπεδο όποτε θα παίξει παιχνίδι αλλά δεν μπορείς να κοροιδεύεις όποιος θέλει να παίζει με συστηματάκια και κάνει προπονησούλες με την ομάδα του. Η λογική "συστήματα μόνο από τους επαγγελματίες Πρωτάθλημα και Champions League" νομίζω δεν έχει κάποια βάση.

Και φίλτατε δείξε μου έναν airsofter που θα με κάνει να ξεχάσω το ονομά μου και δεν παίζει τακτικά.

Φίλοι αγαπητοί με την τακτική νίκησαν οι Έλληνες τους Πέρσες στον Μαραθώνα, με την τακτική κέρδιζε ο ΑΛέξανδρος με την τακτική κέρδισαν και οι Ζουλού με τα ακόντια τους μια ολόκληρη αυτοκρατορία εξοπλισμένη με όπλα και κανόνια. Μην ξεχάσω και κάποιους άλλους στα βουνά της Ηπείρου το 1940. Και αναφέρω τα παραδείγματα αυτά γιατί ήταν στρατοί μικροί που αντιμετώπισαν όγκο αλλά και οπλικά συστήματα που με την απλή λογική "το καλύτερο όπλο κερδίζει" ο κόσμος θα ήταν πολύ διαφορετικός και δεν θα είχε γίνει και πόλεμος γιατί θα σήκωναν λευκή σημαία. Αν έχω όπλο και δεν έχεις δεν θέλω τακτική για να σε "σκοτώσω". Σε πυροβολώ και τελειώσαμε. Αν όμως συμβαίνει το αντίθετο χρειάζομαι τακτική για να γλυτώσω και να σε "σκοτώσω". Απλά.

Το airsoft είναι μια δραστηριότητα με ρέπλικες όπλων, ρέπλικες στρατιωτικού εξοπλισμού σενάρια που εξομειώνουν στρατιωτικές συγκρούσεις αλλά όποιος χρησιμοποιεί τακτικές είναι "κολλημένος" ή λάθος; Ψωνίζω φαγητό, χρησιμοποιώ κουζινικά, μαγειρεύω σε κουζίνα αλλά μην χρησιμοποιήσω τσελεμεντέ γιατί "δεν είμαστε σεφ"; εεε;

Κύριοι λάθος χόμπυ διαλέξατε ή κακως κατακρίνεται άτομα που γουστάρουν mil-sim καταστάσεις.

Επίσης όσοι βάζουν σημαία στο μπαλκόνι στις εθνικές επετείους, δεν θέλουν λαθρομετανάστες, είναι περήφανοι για την ιστορία της χώρας τους και πολλά άλλα τέτοια "σκληροπυρηνικά" θεωρούντια από κάποιους εθνικιστές-ρατσιστές θα πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε; Σταματήστε την κινδυνολογία απλά επειδή δεν γουστάρετε.

GeorgePappas

Παράθεση από: tristan στις  22 Μαρ 2011, 00:17:46 ΠΜ
φιλε GeorgePappas to (μην προσπαθεις να ποσταρεις στο εν λογω φορουμ για να παρεις την εκπτοωση του καταστηματος ) προσβαλις πολους airsofter παλεους και νεους ??? ???

Ζητω συγνώμη...έχεις δίκιο.
Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν.