Mobile Main Menu

Consoles for Games

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 13 Δεκ 2010, 15:24:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τι διαθετουμε απο παιχνιδομηχανες?

Μονο Pc
12 (38.7%)
Ps3
5 (16.1%)
Xbox360
4 (12.9%)
Pc+?
6 (19.4%)
και τα 3
4 (12.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 31

MitsoS_O_Yakuza

Αυτη η ψηφοφορια εχει σκοπο να μαθουμε εμεις συγκεκριμενα σαν ομαδα για τα μελλοντικα μας παιχνιδια τι να σας αγοραζουμε για πρωτο επαθλο...Επειδη δεν μπορουμε να αγοραζουμε ενα για το καθενα που θαταν πολυ ωραιο ενα τη φορα...για αρχη
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

pit k

δλδ Μητσο θα μου παρεις δωρο δεν ηταν αναγκη

ευχαρηστω  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MitsoS_O_Yakuza

εσυ ρε λαμογιο θες ολοκληρη την κονσολα πρωτα και πολλες ωρες καψιματος για να μας φτασεις ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

pit k

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  13 Δεκ 2010, 15:53:53 ΜΜ
εσυ ρε λαμογιο θες ολοκληρη την κονσολα πρωτα και πολλες ωρες καψιματος για να μας φτασεις ;D ;D

ναι ναι ναι ναι ναι ναι ;) :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MitsoS_O_Yakuza

αν και εχεις το Γιωργο να με συναγονιστει που χανω αβερτα τωρα τελευταια στο fifa....
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

pit k

θα προσπαθησω να το συνδεσο και να μου πειτε πως δουλευει στο ιντερνετ και μετα θα τα πουμε λαμογιαααααααααααααααααααααα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D 8)

metallpontios

εγω ο κακομιρης εχω και τα τρια και φερω οτι το xbox360 ειναι το καλυτερο

RangerG36C

XBOX360!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι φανατικος!!!!!
Οι Ελληνες δεν πολεμάν σαν ήρωες, οι ηρωες πολεμάν σαν Ελληνες. Γ. Τσορτσιλ

lak1000

H eikona... Sorry, no greek s afto to pc
Please don't feed the trolls...

Maleficus

έχοντας παλαιότερα , πρίν κάψω μητρικές κάρτες απο τις πολλές ώρες παιξίματος  (και χρησιμοποιόντας το λαμπάκι λειτουργίας ως φωτάκι νυκτός ), ΧΒΟΧ360 , ΧΒΟΧ , και έχοντας παίξει ουκ ολίγες ώρες PS3 , προτιμώ το PC !
Αν και το αγαπημένο μου ήταν το ΧΒΟΧ360....
To μόνο καλό που έχουν οι κονσόλες είναι πως τρέχουν σε μεγαλύτερες ταχύτητες απο τα pc,για αυτό και δε κολλάνε, και πως υπάρχουν συγκεκριμένοι τίτλοι που δε βγαίνουν σε άλλες πλατφόρμες .
Στο pc όμως έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις τους τίτλους για να πάιξεις και online , πράγμα που για να γίνει στις κονσόλες το παιχνίδι πρέπει να είναι αυθεντικό .
Άρα προτιμώ να σκάσω τα λεφτά μου σε ένα τέρας επιδόσεων , παρά να έχω δεκάδες τίτλους που κάνουν κατά μέσο όρο 35 ευρώ ο ένας και στο τέλος να μη μπορώ να τους κάνω τίποτα απο το να  τους βλέπω να σκονίζονται !

RangerG36C

Λοιπον, ως πωρωμενος gamer πιστευω οτι πρεπει να τα πω ολα που εχω. Και να πω οτι εχω σκασει αρκετα στην αγορα τους ;D.
Αν και το xbox ειναι η κυρια κονσολα μου, εχω pc με πολλες ικανοτητες εχω επισης play station 2 το οιποιο ηταν πολυ καλο στην εποχη του, επισης εχω game boy advance, nitendo ds, nitendo 64, SNES(για οποιους το ξερουν) και η αδερφη μου εχεο wii. Ολα αυτα ομως ειναι πολια και τωρα ο υπλογιστης ειναι πολυ ικανοτερος απο καθε κονσολα, και συμφερει καλυτερα.
Εχω ξοδεψει πολλες ωρες στην οθονη, αλλα τι να κανω, ειμαι φανατικος! ;D

nikos1990

Ξεχνατε και το PSP ;)
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Admax

Τι θες να παίξεις? Προ? NFS? RPG, STRATEGY, ACTION, SPORT Ότι θες μπορείς στο pc όπου παίρνει και αναβαθμίσεις για ακόμα Καλύτερες αποδόσεις p.x. γραφικά! Καλλίτερες αποδόσεις από οποιοδήποτε PS, Nitendo, κλπ που θα βγει! Οποτε PC 4ever!

RangerG36C

Εχεις δικιο φιλε μου, αλλα το pc μερικες φορες τρωει κατι σπαστικα κολληματα χωρις κανενα λογο και με εκνευριζει. Αλλα η αληθεια ειναι πως ειναι απλα ανωτερο.

Admax

kai ase pou to Half Life den paizei se PS! ;)

RangerG36C

Εχεις δικιο. 8) Υπαρχουν και ωραιες αποκλιστηκοτητες ομως και στις κονσολες. Αλλα στον υπολογιστη ειναι και πιο φτηνα τα παιχνιδια αν το εχει παρατηρησει κανεις. Το ξερω γιατι ασχολουμε με υπολογιστες απο windows 95. Ειχα και msdos αλλα δεν επαιζες και πολλα παιχνιδια εκει.