Operation JEFFERSON GLENN [9-1-2011 Καισαριανή]

Ξεκίνησε από Demon, 06 Μαρ 2011, 04:28:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

οι Ι4 θα ειναι παροντες στο συνολο τους..
υπολογιστε 13 ατομα ευχαριστω πολυ.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

pit

Απο edge μεσα με 5 ατομα στην πλευρα τον αμερικανων
transporter
pit
el-spartan
atsalakotos
ignatios

Demon

Παιδιά θα πρέπει να διακόψω την προσθήκη επιπλέον συμμετοχων διότι έχουμε ξεπεράσει κατα πολύ το νούμερο και πρέπει να συνεδριάσουμε με την ομάδα αν θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε τον αριθμό των συμμετεχώντων για να μην αφήσουμε κανενα παραπονεμένο οσο είναι δυνατόν... :'( :'( :'( :'(απλά στεναχωριέμαι γιατί εχω παίξει σχεδόν με όλους σας και δεν θέλω να σας αφήσω παραπονεμένους διοτι σας εκτιμώ όλους και θελω  να εχουμε ενα οσο το δυνατον ωραιο παιχνίδι!!...
επιστρέφω λίαν συντόμως και συγνώμη για την αναστάτωση

Demon

Δυστυχώς θα πρέπει να κλείσω τις συμμετοχές καθώς ξεπεράσανε κατα πολύ τον προβλεπόμενο αριθμό και τις προσδοκίες μας. :-[
Ζητώ συγνώμη απο τις ομάδες των Ι4 και των Edge καθώς θα πρέπει να τους αφήσω απ'έξω διότι πρόλαβαν οι Ghost Recon και συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο αριθμό των 30 ατόμων που είχαν προ ανακοινωθεί.
Θα ήθελα με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και να σας υποσχεθώ πως στο μέλλον θα φτιάξουμε καλύτερο σενάριο με ποιό πολλά άτομα για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.
Ευχαριστώ και πάλι και χίλια συγνώμη για την αναστάτωση

ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

U.S. Forces

Black Hawk  (2 Άτομα)
Kallistos
ALEX_V
Plwtarxis
Tastas
Taylor
Darth Vander
Kostas M4
Συνδεσμος Αθηναίων Καταδρομέων και ΠΣΕΕΔ (6 Άτομα)

North Vietnam's Army

Cerberus Force Recon (4 Άτομα)
silent angel
Fakas
Engineer
Spiderman
Vabap Bap Bap
Ghost Recon (6 Άτομα)

jumbo

δεν υπαρχει κανενα προβλημα φιλε μου.
θα τα πουμε σε αλλο παιχνιδι.. ;) :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Λοξιτης

ΛΟΞΙτης +2 παιδια αν εχουμε χωρο να παιξουμε αλλιως να μη κατεβαινουμε απο τοσο αμακρια ναουμ!!
...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

dragon236

ζητω συγνωμη απο ολους τους φιλους αλλα επειδη η κατασταση παραμενει χαλια αν καταφερω να ερθω αυριο θα ειναι μονο σαν παρατηρητης οποτε την θεση μου παρακαλω  ας καλυφθει απο καποιον αλλον. και παλι συγνωμη που δεν ειδοποιησα νωριτερα :-[
always forgive but never forget!!

jimmatas

ειμαι στην ιδια κατασταση με τον yiannisM γιαυτο ισως ερθω να χαζεψω λιγο παιδες και να βγαλω καμια φωτο. ξενερωσα απιστευτα με το κρυωμα που εχω γιατι περιμενα πως και πως την κυριακη να παω σε κανα παιχνιδι  :(

Demon

Παράθεση από: Λοξιτης στις  08 Μαρ 2011, 21:41:21 ΜΜ
ΛΟΞΙτης +2 παιδια αν εχουμε χωρο να παιξουμε αλλιως να μη κατεβαινουμε απο τοσο αμακρια ναουμ!!

Παντέλο δυστυχώς κλείσανε οι συμμετοχές και δεν μπορώ να σου εγγυηθώ αν θα παίξετε διότι είμαστε ακριβώς εκτός αν δεν έρθουν άτομα απο όσους δηλώσανε και ανοίξουν θέσεις εκτάκτως πραγμα που δεν μπορώ να ξέρω απο τώρα δυστηχώς.
Χίλια συγνώμη αλλα εχει κάτσει περίεργα η φάση καθώς έχουν μείνει έξω πανω απο 20 άτομα λογω των συμμετοχών..

Kallistos

Παίδες δεν θα μπορέσω να παραστώ λόγω μια άλλη υποχρεωσης. Κρίμα κιόλας γιατι ήθελα να έρθω.
Ελπιζω να καλυφθεί η θέση, απο άλλο φιλο συνχομπιστα.

Καληνύχτα και Καλή χρονιά.
Ready... Steady... Fire...!!!

PanPan

Ωραίο το παιχνίδι σήμερα! Αλήθει, στο 2 game ποιοι κέρδισαν; Οι επιτιθέμενοι ή οι αμυνόμενοι;

ALEX_V

Παράθεση από: PanPan στις  09 Μαρ 2011, 15:19:10 ΜΜ
Ωραίο το παιχνίδι σήμερα! Αλήθει, στο 2 game ποιοι κέρδισαν; Οι επιτιθέμενοι ή οι αμυνόμενοι;

Οι τσουκνίδες!  ;D ;D ;D ;D

Demon

Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με ένταση και ρυθμό πολύ τρέξιμο και πολλές τσουκνίδες!! ;D ;D ;D ;D
Σας ευχαριστώ όλους σας για την όμορφη κυριακή που περάσαμε,για την άψογη απόδοσή σας,την υπευθυνότητά σας που αβίαστα μας οδήγησε στο να μην έχουμε παρατράγουδα και φυσικά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο πρώτο και επίσημα παιχνίδι της ομάδας μας. :D :D :D
Εις το επανειδήν λοιπόν φίλοι μου και πάντα τέτοια να έχουμε

Για την Cerberus Force Recon

Ghostrider

plwtarxhs

παρα πολυ καλο παιχνιδι παιδια!! συνχαρητηρια! οπως παντα παιχτες-διοργανωτες ολοι αψογοι!!!  ;D ;D ;D

Taylor

ωραιο παιχνιδακι,μπραβο στα παιδια που το διοργανωσαν! ;)

metallpontios

φοτο ποτε 8α δοθμε εμεισ ποθ δεν ιρ8αμε  ??? ??? ???

Demon

Παράθεση από: metallpontios στις  09 Μαρ 2011, 17:36:16 ΜΜ
φοτο ποτε 8α δοθμε εμεισ ποθ δεν ιρ8αμε  ??? ??? ???

Θα ανεβάσει ο φίλος engineer που έχει την κάρτα μνήμης του φωτογράφου!
Λίγο υπομονή παιδια...ερχονταιιιι :)

Kostas M4

Μπραβο και απο μενα στον διοργανωτη του παιχνιδιου!Εγινε ενα πολυ καλο παιχνιδι :) :)
Ειχε αρκετα τρεξιματα μπορω να πω και ειδικα για μενα σαν medic!

spiderman

πολύ καλό παιχνίδι παιδιά από όλους ...... πολύ καλή διοργάνωση.....
υπομονή για τις φωτογραφίες, μίλησα με τον Γιάννη κ τον engineer..
θα τις ανεβάσουν ποιο αργά λόγο τεχνικού προβλήματος....
omada eidikon apostolon
ta "kavourakia"
poulada nixterini
poulada  amerikaniki
poulada stroumpouli

Demon

Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια!!
Ειλικρινά μας δίνει μεγάλη χαρά το να τελειώνει ένα σενάριο και να είναι όλοι ευχαριστημένοι ετσι ώστε να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε και άλλα περισσότερα και ρεαλιστικότερα!!!
με εκτίμηση

Σ.Μ. "The Ghostrider"