χειροβομβιδες και καπνογονα μιας χρησης

Ξεκίνησε από andy, 21 Δεκ 2010, 20:58:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

andy

Καλησπερα παιδια περα απο τις χειροβομβιδες αεριου οπως tornado υπαρχουν και αυτες που ειναι μιας χρησης, τις αναβεις και τις πετας, το ιδιο ισχυει και για τα καπνογονα.Ξερει καποιος αν αξιζουν η οχι? Και αν πωλουνται στο  η καπου αλλου γιατι δεν εχει στον καταλογο.
Ευχαριστω.

Tsitouras

http://www.sportsmoke.com/ ... αυτο μπορει να σου φανει χρησιμο ... δεν εχω βγαλει ακρη και πολυ αλλα πιστευω πως κανοθν την δουλεια τους . απλα δεν ξερω εαν επιτρεπονται στα ματς εδω ...
Umbrella Trashsweepers

tristan

φιλε andy χειροβομβιδες και καπνογονα μονο για airsoft μια χρησης χειροβομβιδες δεν υπαρχουν ελλαδα

Tsitouras

ναι αλλα μπορει καποιος να παργγηλει απ' εξω ... προσωπικα προκειτε να παρω καμια 100στη smoke για εμενα και την ομαδα μου απο το site που ειναι στο νημα του προηγουμενου ποστ μου  :)  ;D
Umbrella Trashsweepers

Admax

Υπάρχουν και παρα υπάρχουν! ;D Μοναστηράκι! Balis Army ;)

http://www.armyballis.gr/

tristan

φιλε stavros3 το ballisarmy δεν το βλεπω να εχει χειροβομβιδεσ μιας χρησης
φιλε tsitoura το εχω πσαξι απ' εξω και αποτι θυμαμε εγραφε λογω νομοθεσιας δεν μπορουν να σταλουν απο καπια σαιτ και εαν καταφερης να τα φερεις θα τα παραλαβις ο ειδιος (ανηλικοσ)

JokeR

Παράθεση από: tristan στις  18 Mar 2011, 00:22:01 ΠΜ
φιλε stavros3 το ballisarmy δεν το βλεπω να εχει χειροβομβιδεσ μιας χρησης
φιλε tsitoura το εχω πσαξι απ' εξω και αποτι θυμαμε εγραφε λογω νομοθεσιας δεν μπορουν να σταλουν απο καπια σαιτ και εαν καταφερης να τα φερεις θα τα παραλαβις ο ειδιος (ανηλικοσ)

φιλε tristan  ο μπαλης εχει φερει καπνογονα μιας χρησης με 5 και 6 ευρω πολυ καλα μπορω να πω εχω παρει και εχω χρησιμοποιησει αυτο με τα 6 ευρω οπου εχει και περονι 2:30 λεπτα ευγαζε πραμα μπορω να πω.....

remali

Παράθεση από: Tsitouras στις  17 Mar 2011, 22:07:27 ΜΜ
ναι αλλα μπορει καποιος να παργγηλει απ' εξω ... προσωπικα προκειτε να παρω καμια 100στη smoke για εμενα και την ομαδα μου απο το site που ειναι στο νημα του προηγουμενου ποστ μου  :)  ;D

Να Παρεις 1000 παλικαρακι μου και να τα ριξεις τωρα που καλοκαιριαζει και ειναι αντιπυρικη περιοδος. Να σιγουρεψεις με αυτο τον τροπο, οτι θα φερεις εκει που παιζεται την αστυνομια και την πυροσβεστικη.Η συνεχεια απλη καταστρεψατε ενα χομπι επειδη ειστε ανηλικοι και εχετε στην κατοχη σας οπλα , με βαση το νομο, και ακομα χειριτερα μπορειτε να προξενισεται μεγαλο κακο στις οικογενειες σας. Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου , προς Θεου, αλλα βρηκα το νημα σου Ενα πατημα να πω κατι που με εχει καινει να χασω το τριχωτο της κεφαλης μου. Οπως δεν μπορεις να οδηγησεις αυτοκινητο αν δεν εισαι 18 ετσι δεν μπορεις να παιζεις και αιρσοφτ ουτε καν να εχεις εξοπλισμο στην κατοχη σου! Μην βγαινεις δημοσια να κανεις ανακοινωσεις <<εχω αυτο, εκεινο, το αλλο..... >> Γιατι στο τελος Θα εχουμε ολοι προβληματα!!! :( :( :( :( :( :(

Εαν σας ειναι δυσκολο να το καταλαβετε, κι αυτο το λεω γιατι σας τα εχουν πει και σε αλλα νηματα, τοτε καλα κανει ο νομοθετης και σας απαγορευει να παιζετε.Φαντασου. Ποσο ανωριμα φερεστε απεναντι σε νομους του κρατους Θα σεβαστητε κανονες του αιρσοφτ?

Προς τους διαχειρηστες
Εαν με καποιο τροπο το post  μου ειναι ικανο να οδηγησει σε flame ή θεωρηται spam τοτε παρακαλω να διαγραφει.

Ευχαρηστω

Jim21

καλα τα πες ρεμαλι θα μπλεξουμε με δαυτους αν συνεχισουν ετσι

kill or be killed

WhiskeyX-ray

Παράθεση από: remali στις  18 Mar 2011, 08:35:15 ΠΜ
Να Παρεις 1000 παλικαρακι μου και να τα ριξεις τωρα που καλοκαιριαζει και ειναι αντιπυρικη περιοδος. Να σιγουρεψεις με αυτο τον τροπο, οτι θα φερεις εκει που παιζεται την αστυνομια και την πυροσβεστικη.Η συνεχεια απλη καταστρεψατε ενα χομπι επειδη ειστε ανηλικοι και εχετε στην κατοχη σας οπλα , με βαση το νομο, και ακομα χειριτερα μπορειτε να προξενισεται μεγαλο κακο στις οικογενειες σας. Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου , προς Θεου, αλλα βρηκα το νημα σου Ενα πατημα να πω κατι που με εχει καινει να χασω το τριχωτο της κεφαλης μου. Οπως δεν μπορεις να οδηγησεις αυτοκινητο αν δεν εισαι 18 ετσι δεν μπορεις να παιζεις και αιρσοφτ ουτε καν να εχεις εξοπλισμο στην κατοχη σου! Μην βγαινεις δημοσια να κανεις ανακοινωσεις <<εχω αυτο, εκεινο, το αλλο..... >> Γιατι στο τελος Θα εχουμε ολοι προβληματα!!! :( :( :( :( :( :(

Εαν σας ειναι δυσκολο να το καταλαβετε, κι αυτο το λεω γιατι στας εχουν πει και σε αλλα νηματα, τοτε καλα κανει ο νομοθετης και σας απαγορευει να παιζετε.Φαντασου. Ποσο ανωριμα φερεστε απεναντι σε νομους του κρατους Θα σεβαστητε κανονες του αιρσοφτ?

+100000000

Faceman

φιλε μου WhiskeyX-ray απο τι φαινεται και εδω δεν λενε να ηρεμησουν... ??? αχχχχ θεε μου δωσε μας δυναμη να σωσουμε το αγαπημενο μας αθλημα απο μερικους μερικους....

φλικα παντα Faceman aka Zorbie

Tsitouras

εαν ειναι να επαναφερουμε σε οποιοδηποτε ποστ μου οτι ειμαι ανηλικος δεν κανουμε δουλεια ... το παλικαρι ρωτησε και του εδωσα μια απαντηση ...
Παράθεση από: remali στις  18 Mar 2011, 08:35:15 ΠΜ

Εαν σας ειναι δυσκολο να το καταλαβετε, κι αυτο το λεω γιατι σας τα εχουν πει και σε αλλα νηματα, τοτε καλα κανει ο νομοθετης και σας απαγορευει να παιζετε.Φαντασου. Ποσο ανωριμα φερεστε απεναντι σε νομους του κρατους Θα σεβαστητε κανονες του αιρσοφτ?

Προς τους διαχειρηστες
Εαν με καποιο τροπο το post  μου ειναι ικανο να οδηγησει σε flame ή θεωρηται spam τοτε παρακαλω να διαγραφει.

Ευχαρηστω
σχετικα με το εαν μπορει να φανει σαν πυρκαγια , δεν γινετε γιατι ο καπνος ειανι βιοδασπομενος και διαλυετε στα 3 μετρα υψος οποτε δεν γινετε να φανει σαν φωτια γιατι απλα ο καπνος θα χανετε μετα απο λιγο ... εαν δεν το πιστευεις φιλε μου μπορεις να δεις review στο youtube που το εξηγουν.

τελος παντων ... απ' οτι φενετε το οτι ποστ και να κανω θα με κυνηγαει καποιος με την φραση "αλλα εισαι ανηλικος νιανιανια" οποτε δεν αξιζει να ποσταρω αλλο εδω ... φιαγραφω και το account μου και τελειωσα ... εαν ειναι τα λεμε του χρονου στα δημοσια ματς που θα εχω δεκαοκταρησει κιολας
Umbrella Trashsweepers

remali

Δεν ειπε κανεις να μην δινεις συμβουλες ή να μην ενημερωνεσαι για το αιρσοφτ Δημοκρατια εχουμε και ελευθερια λογου. Αλλα δεν μπορεισ να λες δημοσια οτι θα παρεις καμια 100αρια απο αυτες και να το χαιρεσαι ή οτι εχεις το ταδε οπλο το ταδε σκοπευτικο γιατι ειναι παρανομο Με Βαση την ισχυουσα νομοθεσια! Οσο και να θες να το δικαιολογισεις ακομα και χωρις τα καπνογονα ειναι επικινδυνο.Και σου ειπα οτι δεν εχω κατι προσωπικο αλλα το ποστ αυτο μου εδοσε μια αφορμη να πω καποια πραγματα, γιατι βλεπω οτι εχει ξεκινησει μια ταση απο ανιληκους που με το κλασικη ελληνικη <<δεν βαριεσαι>><< και τι εγινε >> και αλλα να βαζουν σε κινδινο ολοκληρη την κοινοτητα. Σκεψου λιγο Τι θα γινοταν στο σπιτι σου αν επαιρνε το αμαξι του πατερα σου και χτυπαγες-τραβματιζες καποιον αλλο ή τον εαυτο σου? Ειναι το ιδιο πραγμα.

Υπομονη χρειαζεται φιλε μου κι ΟΧΙ επιμονη.

Tsitouras

δεν θελω με κανενα τροπο να προκαλεσω flames και εαν το εκανα συγγνωμη . απλα σε καθε ποστ μου απο κατω παντ θα υπαρχει το "μα εισαι ανηλικος" και οσο να νε με ενωχλει και ειδικα οταν κανω ενα ποστ που δεν εχει να κανει με την ηλικια μου κατα κανενα τροπο ... δηλαδη εαν σταματησω τα ποστ για κανα μηνα η αλλαξω ονομα ειμαι σιγουρος πως δεν θα θυματε κανενας το οτι ειμαι ανηλικος . απλα δεν βλεπω τον λογο να κρυβομαι. απλα σκεψου φιλε μου πως εαν δεν το ειχες αναφερει οτι ειμαι ανηλικος , κανενας σε αυτο το θεμα δεν θα το ειχε παρει χαμπαρι και ολα θα ηταν μια χαρα. δεν χρεζετε καθε φορα να επαναφερουμε αυτο το θεμα στο προσκηνιο, τωρα μιλαμε για τις χειροβομβιδες. εαν ειναι να μιλησουμε για την ηλικι μου ας το κανουμε σε θεμα στα off topic οπου και ειναι το κυριως θεμ της συζητησης ... επι τη ευκερεια .... οι 100 smoke δεν ειναι πολλες βασικα γιατι στην ομαδα μου ειναι 15 ατομα οποτε αντιστοιχουν 8 περιπου στον καθ' ενα.
Umbrella Trashsweepers

Mandis

ΠαράθεσηΚαλησπερα παιδια περα απο τις χειροβομβιδες αεριου οπως tornado υπαρχουν και αυτες που ειναι μιας χρησης, τις αναβεις και τις πετας, το ιδιο ισχυει και για τα καπνογονα.Ξερει καποιος αν αξιζουν η οχι? Και αν πωλουνται στο  η καπου αλλου γιατι δεν εχει στον καταλογο.
Ευχαριστω.

Έχω δοκιμάσει προσωπικά, όχι σε παιχνίδι, χειροβομβίδες μιας χρήσεως τύπου airsoft, της εταιρείας tlfsx. Παρόλο που το κόστος τους είναι από 4 έως 10-12€ κατά την γνώμη μου αξίζουν .

Λειτουργούν με δυναμιτάκι και περιέχουν είτε πούδρα, είτε χρωμόσφαιρες (δεν ενδύκνειτε για airsoft) ,είτε  ξερό αρακά.

Τις έχω δοκιμάσει σε χωράφι με ξερόκλαδα και δεν υπήρξε ένδειξη πρόκλησης πυρκαϊάς. Το βεληνεκές ήταν 1-3 μέτρα ασθενής πρόσκρουση, οπότε λίγο απίθανο για τραυματισμό.

Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, είναι συνηθισμένες στην Αγγλία (αλλά απαγορεύεται δια νόμου εισαγωγή) και από Ευρώπη μόνο ένα κατάστημα έχω βρεί να φέρνει.

Η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι πολύ καλές.
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

JUDGE

Φιλε andy που ανοιξες ενα θεμα και δεν ξαναμιλησες πλακωσαν και τα ορνεα(ελεος πια με τουσ ανηλικους αμα παιρνουν οπλα airsoft ειπαμε ποιοσ ειναι ο υπευθυνος βλεπε μαγαζατορες λεμε τωρα) , ωραιες ειναι η μιας χρησης χειροβομβιδες και καπνογονα αλλα λιγες φορες θα τισ χρησιμοποιήσεις και τα καπνογονα ακομα λιγοτερες.
Παρε μια μονο χειροβομβιδα αεριου ειτε πεταει μπιλακια ειτε οχι και καθαρισες.
Πλακα εχει και το δυναμιτακι αλλα τωρα που ειναι πασχα ολοι ξερουμε οτι καμια φορα δεν σκανε και μολισ το κλωτσησεις μπαμ!Επικινδυνο!
Ενω μια tornado ουτε μπαμ ουτε τπτ.Αν την φας στο κεφαλι ισως σου πεσει λιγο βαρια!