που βρισκουμε μετρητη για fps? (για αγορα)

Ξεκίνησε από MAKISL, 13 Δεκ 2010, 14:59:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MAKISL

αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ημουν υποχρεως ευχαριστω...
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

SAPPER

nikos1990

Ακριβω αμα δεν το χρησημοποιεις συχνα
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

ΝΙΚΟΣ...(ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ)

αν έχεις παρέα που ασχολείται με το airsoft και είσαστε μια ομάδα τότε τα μοιράζεστε όλοι...
έτσι δεν είναι ακριβό για τον καθένα.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: ΝΙΚΟΣ...(ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ) στις  17 Δεκ 2010, 09:33:01 ΠΜ
αν έχεις παρέα που ασχολείται με το airsoft και είσαστε μια ομάδα τότε τα μοιράζεστε όλοι...
έτσι δεν είναι ακριβό για τον καθένα.
ακριβως,10 ευρακια ο καθενας και τελειωσε το θεμα..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

MAKISL

σωστο... αν ανηκεις σε ομαδα...αν εισαι ανεξαρτητος οπως εγω ειναι ενα σεβαστο ποσον... οχι εξωπραγαμτικο , αλλα δεν ειναι και το value for money , (δεδομενου τη χρηση που μπορει να του κανεις παντα)... αλλα εχω μπει σε σοβαρες σκεψεισ να τον παρω για να μετρησω (ΣΩΣΤΑ) τα δικα μου aeg και gbbr και γιατι μετα απο οσα εχω διαβασδει εδω μεσα...... μου δινεται η εντυπωση οτι ολοι θα  πρεπε να χουμε απο εναν στο τσεπακι μας πριν παμε σε καθε παιχνιδι (το λεω ελαφρως αστειευομενος αλλα εχει γινει χαμος τον τελευτραι καιρο σε ενα σωρο νηματα)
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Admax

nikos1990

Αυτο θελω να πω για ενα ατομο δεν αξιζει μονο για πολα
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill