βοηθεια με windows 7

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 07 Δεκ 2010, 23:21:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

ρε παιδες εχω προβλημα εδω κ μερες μου βγαζει το εξης
η υπηρεσια του κεντρου ασφαλειας των win ειναι απεργοποιημενη,παταω ενεργοποιηση κ μου λεει
δεν ειναι δυνατη η εκκινηση του κεντρου ασφαλειας,εχω κανει ολες τις αναβαθμησεις κ τον εχω κανει scan με antivirus σε safe mode κ δε βρηκε τπτ συν το οτι μ ανοιγει ο explorer καθε λιγο κ λιγακι χωρις λογο!!!ξερει κανεις να μ πει τι αλλο να κανω?κ φορματ ουτε 2 βδομαδες δεν εχει που του εκανα!!!ελεος με τα μπιπμηχανιματα!!! >:( >:( >:(

ampelift

Δοκίμασε κάνα registry cleaner (cc cleaner) και μετά defragment με Diskeeper.
Είναι σπασμένη η έκδοση που εχεις ?
αν ναι δεν τα έχεις κάνει GENUINE,οπότε ψάξε και κατέβασε ένα τελευταίο GENUINE ADVANTAGE.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

Nick Babouinos

φιλε μ δοκιμασα με το advanced care system να καθαρισω κ το registry και να κανω κ defrag που εχει αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει,η εκδοση ναι σπασμενη.τι ειναι το GENUINE ADVANTAGE.?

ampelift

Το genuine advantage είναι μια μουφα επικύρωση γνησιότητας του λειτουργικού των windows στην Microsoft .
Είναι απαραίτητο να το κάνεις για να σταματήσει να σου βγάζει αυτά τα μηνύματα περί ασφαλείας.

http://www.thecypruz.com/showthread.php?t=61282&highlight=genuine+advantage

Δεν έχεις παρά να κατεβάσεις το αρχείο, είναι σε rapidshare και περιέχει και το genuine advantage.

Για δοκίμασε το και πες μου ;)      

Nick Babouinos

το dvd  ειχε εναν loader μεσα οταν το εκανα εγκατασταση,το χρησημοποιησα κανονικα,εχω ξανακανει φορματ κ εχω βαλει 2-3 φορρες τα συγκεκριμενα win χωρις προβλημα,τεσπα θα το δοκιμασω κ θα σ πω,ευχαριστω!!!θα τον εκανα παλι φορματ αλλα βαριεμε πολυ τη διαδικασια κ ειναι κ προσφατα φορμαρισμενος,ασε που επειδη μ ανοιγει μονος του ο εξπλορερ μου βρωμαει για τπτ περι ιων αλλα το αβιρα δε βρηκε τπτ!!

ampelift

Παράθεση από: The End στις  08 Δεκ 2010, 18:51:48 ΜΜ
θα τον εκανα παλι φορματ αλλα βαριεμε πολυ τη διαδικασια .
Μια απ τα ίδια,όποιος καεί απ τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.
2 ώρες χαμένες απτήν ζωή μας .   

Nick Babouinos

μαλλον δε βλεπω να το γλυτωνω το φορματ παλι γμτ!!εκανα αυτο που ειπες κατεβασα απο το λινκ το αρχειο αλλα το κολλημα κολλημα εκει δε λεει να αλλαξει κατι.

ampelift

Αν κάνεις φορματ καντο με το (Hiren's BootCD)  έχει κορυφαία disc partition tools που κάνουν τζάμι τον σκληρό δίσκο και φυσικά κάνουν και σωστό φορματ.
Κατέβασε το χιρεν είναι συνήθως σε μορφή iso γραφτω σε cd και τρεχτω απ το μενού της μητρικής δηλώνοντας να Μπουτάρη το cd πρώτα.
Στα παρτισιον τουλς θα βρεις το partition manager χρησιμοποίησε αυτό είναι καλό. 

Nick Babouinos

ok θα το ψαξω λιγο ακομα κ αμα τις κοψω τελειως κ δε παει αλλο θα κανω φορματ,ευχαριστω!!καμια αλλη ιδεα?για αποφυγη φορματ?

nikos1990

Ειναι αυθεντικα τα Windows ???
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Nick Babouinos

οχι αλλα την αλλα τον εχω κανει 2 -3 φορεσ φορματ κ ολα ηταν οκ κ ειναι κ ενεργοπιημενα!!!τα οριτζιναλ ειναι βιστα,αλλα επειδη μ την εσπασαν ασχημα εβαλα τα 7

nikos1990

Αμα δεν ειναι αυθεντικα μπορει να ειναι κα η αιτια του προβληματος σου :(
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Nick Babouinos

ενταξη εκανα φορματ κ λυθηκαν ολα τα προβληματα!!η κλασσικη λυση οταν φτασεις στο απροχορητο!!