ανεξάρτητος airsofter...

Ξεκίνησε από ΝΙΚΟΣ...(ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ), 18 Δεκ 2010, 02:40:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΝΙΚΟΣ...(ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ)

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  18 Δεκ 2010, 10:22:24 ΠΜ
συνεχως
ασχετα τι βλεπεις στο φορουμ, στο πεδιο υπαρχει συναδελφικοτητα αλληλεγγυη και υποστηρηξη απο συμπαικτη σε συμπαικτη
ολοι μονοι μας ξεκινησαμε και ολους ολοι μας καλοδεχτηκαν και μας βοηθησαν και μας εμπιστευτικαν.
εχει γινει παραδοση στο χομπυ.
πηγαινε σε ενα πεδιο εχοντας διαβασει καλα τους κανονες ασφαλειας ,ενημερωσε οτι θες οπλο η οτι αλλο και θα ειναι εκει και θα σε περιμενει.

και αυτό είναι που κάνει το airsoft ακόμη ποιο καλο! ;D

ΝΙΚΟΣ...(ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ)

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  18 Δεκ 2010, 10:52:28 ΠΜ
ασε ρε φιλε,εγω μεχρι να παρω το πρωτο μου aeg εβλεπα τα βιντεακια στο you tube και τις ανακοινωσεις παιχνιδιων και δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ...!!οταν γυρισα σπιτι απο το πρωτο παιχνιδι και αφου ειχα κανει 5 kills,μπηκα μεσα με υφος ραμπο που γυρισε απο το βιετναμ!!!! ;D ;D ;D

XAXAXAXAXAXAXA!!!!!!
έτσι αυτά είναι!!!!! ;D ;D ;D
ποπoooo άλλη αίσθηση είναι αυτή....
που δεν έχω ζήσει και θέλω πολύ να την ζήσω!
τα πρωτα σου kill πρέπει να τα θυμάσαι παντοτινά!

tristan

φιλε ΝΙΚΟ να σε καλοσορισω στον μαγικω κοσμω του airsoft ...οταν ξεκινισα το προτω πεχνιδι ηταν με δανικω 'πλο .και τορα πεζουμε χωρις να ημαστε σε καπια ομαδα .σου ευχομε καλες γιορτες και να εχεις καλα και ασφαλει πεχνιδια  :D :D :D :D

ΝΙΚΟΣ...(ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ)

σε ευχαριστώ πολύ tristan!!!!
και εγώ σου εύχομαι καλές γιορτές και ότι επιθυμείς!!! :) :) :)

Laetius

Καλώς ήρθες στην παρέα μας m8 .Πολλά και ασφαλή παιχνίδια σου εύχομαι.

Υ.Γ. see you on battlefield ;D
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Palladin

Νίκο συγνώμη κι όλας αν το έχεις ξανααναφέρει απλά από περιέργεια τι ηλικία έχεις?

Carnifex1900

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  18 Δεκ 2010, 10:52:28 ΠΜ
ασε ρε φιλε,εγω μεχρι να παρω το πρωτο μου aeg εβλεπα τα βιντεακια στο you tube και τις ανακοινωσεις παιχνιδιων και δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ...!!οταν γυρισα σπιτι απο το πρωτο παιχνιδι και αφου ειχα κανει 5 kills,μπηκα μεσα με υφος ραμπο που γυρισε απο το βιετναμ!!!! ;D ;D ;D

ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ, εσκισες φιλε Παυλο! Μου θυμισες τον εαυτο μου!
Pete a.k.a Carnifex

chrisdeggestin

Oλοι οι καλοι χωρανε στο airsoft .μην αγχωνεσαι και εγω στην αρχη  με δυο φιλαρακια μου επαιρνα μερος  στα σεναρια και ολα μας ακουγοντουσαν σαν κινεζικα ασε που βλεπαμε τις ομαδες να μαζευοντε πριν το παιχνιδι και αισθανομασταν σαν την μυγα μες στο γαλα.Σιγα σιγα ομως αρχιζαμε να γνωριζουμε κοσμο να μαθαινουμε διαφορα για το χομπι που αγαπαμε ,να φτιαχνουμε σιγα,σιγα τον εξοπλισμο μας και μετα απο λιγο καιρο βαλαμε στοχο να φτιαξουμε με δειλα βηματα την ομαδα μας.Βρεθηκαμε λοιπον μια χουφτα τρελλοι και φτιαξαμε τους LONERS.Σε καθε σεναριο παιρναμε τελεια  ριχνουμε πολυ γελιο και στο τελος γυρναμε σαν τον rambo σπιτι μας να ακουσουμε την μουρμουρα τις γυναικας που για μια ακομη  Κυριακη εμεινε σπιτι.Εκανα αυτη την μικρη αναδρομη για να δεις οτι τα πραγματα θα ερθουν μονα τους δεν χρειαζεται να εισαι σε ομαδα για να παρεις μερος σε ενα σεναριο ,διασκεδασε οσο μπορεις καθε φορα και οσο για τους φιλους σου μπορεις να τους φερεις καπου θα βρεις ενα οπλο να σας δανεισουν .Σου ευχομαι καλες γιορτες υγεια και θα ηταν χαρα μου να τα πουμε απο κοντα σε καποιο σεναριο...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Carnifex1900 στις  18 Δεκ 2010, 19:14:57 ΜΜ
ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ, εσκισες φιλε Παυλο! Μου θυμισες τον εαυτο μου!
ε ναι ρε φιλε,ασε που οταν ξεκινησα επαιζαν μονο marui,classic army και ειχα παρει ενα ca και νομιζα οτι ειχα παρει κανενα υπεροπλο!!!δεν ντρεπομαι να το πω το πρωτο βραδυ κοιμηθηκα με το οπλο αγκαλια!!! ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ampelift

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  19 Δεκ 2010, 19:23:02 ΜΜ
ε ναι ρε φιλε,ασε που οταν ξεκινησα επαιζαν μονο marui,classic army και ειχα παρει ενα ca και νομιζα οτι ειχα παρει κανενα υπεροπλο!!!δεν ντρεπομαι να το πω το πρωτο βραδυ κοιμηθηκα με το οπλο αγκαλια!!! ;D ;D ;D

χαχαχαχαχαχαχα Βασίλη και εγώ την πρώτη φορά αγκαλιά το είχα πάρει και είχα γυρίσει την πλάτη στην γυναικά μου,το πρωί δεν μου μίλαγε και εγώ αισθανόμουν λες και την απάτησα αχαχαχαχαχαχχα     

ΝΙΚΟΣ...(ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ)

Παράθεση από: Palladin στις  18 Δεκ 2010, 19:05:22 ΜΜ
Νίκο συγνώμη κι όλας αν το έχεις ξανααναφέρει απλά από περιέργεια τι ηλικία έχεις?

είμαι 18 και... :)