KWA M4A1

Ξεκίνησε από Patriot, 15 Δεκ 2010, 22:16:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Patriot

Παιδες εχετε εικονα για το KWA M4A1.
Θα ηθελα πολυ την γνωμη σας.
τνχ ???
God Save The Queen.........

Powerplant

Από προσωπική εμπειρία και αρκετό ψάξιμο στο ιντερνετ αλλά και ώρες δοκιμών και λύσε-δέσε σου λέω ότι δεν αξίζει τον κόπο.

Στα συν:
Ποιοτικό σώμα
Καλά εσωτερικά στο gearbox (στο εξωτερικό το 90% το γλεντάει με 11,1 Lipo απροβλημάτιστα)

Στα μείον:
Απαράδεκτη κάνη,
Απαράδεκτο hop-up,
400+ FPS

Στα πολύ μείον:
Φίλε μου έχει 70% ασυμβατότητα με τα κοινά ανταλλακτικά για το gearbox. Hop-up chamber δεν μπορείς να αλλάξεις αφού λόγω σχεδιασμού δεν ταιριάζει ούτε μέσα στο σώμα αλλά και λόγω του air nozzle με κανένα after-market. Επίσης μόνο μια κάννη κουμπώνει στο μαμα hop-up chamber χωρίς να βλαστημίσεις την ώρα και την στιγμή και αυτή μαζί με τα μεταφορικά είναι στα 120 ευρώ.
Δεν αξίζει νομίζω να γίνει το συκώτι σου διπλάσιο, να δώσεις 200 σε έξτρα για να πεις ότι έχει όπλο σοβαρό. Α και να μην ξεχάσω δεν παίζουν όλοι οι γεμιστήρες. Δες αυτό:
http://www.kwausa.com/forums/index.php?showtopic=45

Patriot

Powerplant εριξες πολυ φως............τνχ bro. ;)
God Save The Queen.........

GRairsoftGR

Aκρειβως αυτο το θεμα εκανα και γω χθες (λιγο πιο πριν απο 'σενα . ;)

spiros.k

Παράθεση από: Patriot στις  15 Δεκ 2010, 22:16:20 ΜΜ
Παιδες εχετε εικονα για το KWA M4A1.
Θα ηθελα πολυ την γνωμη σας.
τνχ ???
παρτω με κλειστα ματια το οπλο για τα λεφτα του σκοτωνει,το εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οτι και να πω ειναι λιγα,τρεχα να το παρεις.. ;) ;) ειναι απιστευτο ελα σε ενα παιχνιδι να στο δωσο να πεξεις και να δεις ποσα fps ειναι,,και γενικα να δεις δουλεμα που κανει με 7,4.

ADINOWS

Οντως ειναι παρα πολυ ευστοχο και Πριονι μοτερ.
COBRA TEAM