WE scar tan gbbr..... διαβαστε και θα καταλαβετε......

Ξεκίνησε από salonikios, 14 Δεκ 2010, 22:24:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salonikios

Και πηρα και εγω το Scar..... μου εκανε πολλα προβληματα η σκανδαλη..οκ...... και πηρα και γεμιστηρες...... πολλους......! Αγορασα και δευτερο ιδιο... φαινοταν ολα καλα! στον 10ο γεμιστηρα το επανατατικο κοντεψε να μου ερθει στην μουρη..............! εσπασε η βαση του κοντακιου σε 3 σημεια..... Εχει κανεις καμια ιδεα ποιος *&^%$%^& σχεδιασε την κατασκευη του η την ποιοτητα κατασκευης του?
http://yfrog.com/e6img00193201012142241j

Αν καποιος εχει ιδεα που να βρω κοντακι ολοκληρο η εστω σκετη την βαση πριν τον μεντεσε που συνδεεται με τον υπολοιπο κορμο του οπλου θα τον ευχαριστουσα πραγματικα...

Best Regards
Salonikios

nikos1990

Πο ρε μεγαλε καταστροφα το ειδα το εβαλες και στο δικο μου θεμα  :o :o :o οταν εγεινε τι εκανες και ποσα καντηλια αραδιασες :o :o :o εγκιηση δεν εχεις;
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

salonikios

Εγκυηση.....μια αλλη ιστορια........................................ παρα την απομακρυνση απο του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται (ιντερνετ)......... Πως δεν επαθα και τιποτα?!!!@!@! μιλαμε με μισος εσπασε.....!!!!

Best Regards
Salonikios  (apo ti saloniki)

nikos1990

Και τωρα τι θα κανεις γιατι ειναι χοντρη ζημια ;
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

salonikios

GRairsoftGR

Κρίμα ρε συ φίλε, τέτοια ατυχία δεν υπάρχει ...λυπάμαι .