MITSIGUN !!!

Ξεκίνησε από Mitsigun, 17 Δεκ 2010, 00:57:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mitsigun

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΟ AIRSOFT ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ !!!!

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ,,,,,,,,,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ !!!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ I4 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ _ ROUKIEJO ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,,,ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΑ ΜΑΤ !!!!!
ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ !!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ Η ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΒΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΤ !!!!!!!

ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ !!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ !!!! ΜΙTSIGUN _ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α. ΜΗΤΣΟΣ !

ROOKIEJO

κατοπιν αυτης της δηλωσης σου ζηταμε συγνωμη για την παρεξηγηση.
καλα παιχνιδια να εχουμε :D :D :D :D :D :D :D

ampelift

ΤΣΠΣ ,ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ,ΚΟΚΑΚΟΛΕΕΕΕΕΕΣ,ΣΑΜΑΛΙ,ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ,ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΕΕΕΣ ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ;D

ZINJA

Ευχαριστω το φιλο και συχομπιστα βαγγελη!δεν θελω παρεξιγησης με κανεναν!

το θεμα ελαβε τελος και τα λογια ειναι περιτα! ;)

αμ τα ελεγα εγω,δε τα ελεγα?
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ampelift

Παράθεση από: ZINJA στις  17 Δεκ 2010, 09:40:43 ΠΜ
Ευχαριστω το φιλο και συχομπιστα βαγγελη!δεν θελω παρεξιγησης με κανεναν!

το θεμα ελαβε τελος και τα λογια ειναι περιτα! ;)

αμ τα ελεγα εγω,δε τα ελεγα?
Γιατί ρε σειρά ? άσε να ξεπουλήσω και βάρα λήξει μετά ;D

ZINJA

Παράθεση από: ampelift στις  17 Δεκ 2010, 10:43:38 ΠΜ
Γιατί ρε σειρά ? άσε να ξεπουλήσω και βάρα λήξει μετά ;D

τα ειπολοιπα που μηνανε τα περνω εγω μισοτιμης!χαχχαχχαχαχααχαχχαχχαχα ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Magicca

Χαίρομαι που το λήξαμε επιτέλους!!Και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.....Το αν τα έλεγες φίλε Βασίλη δεν λέει κάτι,το θέμα ήταν να τα πεί ο ενδιαφερόμενος. ;)Άρα να μην βιαζόμαστε κάθε φορά να φωνάζουμε στους άλλους Βασιλάκη :P :-*
I put a "spell" on you....because your mine..:)

MitsoS_O_Yakuza

Οι εμπλεκομενοι τα βαλανε κατω τα συζητησανε και τελικα βγηκε ακρη.Εγω απλα εκανα χαβαλε γιαυτο και απαντουσα με χιουμορ και οσοι με ξερετε το καταλαβατε!!Για τους ονοιροπολους ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΜΕ συγγνωμη εεεεεεεεεεεεεε
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ROOKIEJO

ρε Χαρη με μας θα ξεπουλησεις ????? ;) ;) ;) ;) ;) ;).
πρωτον εισαι εκτος εποχης μελομακαρονα και κουραμπιεδες επρεπε να εχεις .
ποτε τα Μ_Α_Τ {ετσι ειναι η υπογραφη μας} ηρθαν σε αντιπαραθεση με καποιον η δημιουργησαν προβλημα σε καποιον για να το κανουν και τωρα ??
και να το κανουμε γιατι ? επειδη υπεγραψε ο messi σε δυο ομαδες και εμεις θα χασουμε το πρωταθλημα???
μικρα παιδια ειμαστε και παιζουμε με τα μπαλακια μας συγνωμη με τα μπιλακια μας.
αυτα που θες εσυ τα κανουν οι μεγαλοι
εμεις διασκεδαζαμε ,διασκεδαζουμε και να ειμαστε καλα εμεις και ολοι οι αλλοι  για να συνεχισουμε να διασκεδαζουμε.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ