Captains Meeting

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 11 Δεκ 2010, 18:39:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

θελουμε 3ο captains meeting?

Nαι
41 (67.2%)
Οχι
7 (11.5%)
Αδιαφορω
13 (21.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 59

Η ψηφοφορία έληξε: 10 Μαρ 2011, 18:39:48 ΜΜ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Maleficus στις  13 Δεκ 2010, 02:18:29 ΠΜ
Διαλέχτε και πάρτε ! Δημοκρατία έχουμε

Εχουμε οντως ??? ???
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

lak1000

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  13 Δεκ 2010, 10:32:58 ΠΜ
Εχουμε οντως ??? ???
Βασικά... Όχι αλλά δεν ξέρω αν κολλάει στο συγκεκριμένο θέμα...
Please don't feed the trolls...

Maleficus

για πλάκα το είπα ...
back on topic now

Horus

Καλημέρα σε όλους,

πιστεύω οτι το Captains Meeting πρέπει να γίνεται τακτικά κ οργανωμένα και η συμμετοχή από τις ομάδες πρέπει να είναι μεγαλύτερη.
γίνεται μια προσπάθεια να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, ας δείξουμε λοιπόν το ανάλογο ενδιαφέρον.
το δημοκρατικό των διαδικασιών είναι νομίζω εκ των ουκ άνευ.
enemies..we need more enemies!!

jumbo

παιδια πιστευω πως ναι πρεπει να γινει, ωστε να διευθετυσουμε καποια θεματα που εχουν προκυψει.
καλο θα ηταν να ειναι παρουσες ολες οι ομαδες.
αρα λοιπον απο οτι καταλαβενετε ψιφηζω ναι. :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ROOKIEJO

θα ηταν μια καλη ευκαιρια μαζι με μια κοπη πιτας το δευτερο σαββατο του νεου χρονου ετσι ωστε να εχει και τον εορταστικο και ενωτικο χαρακτηρα που αρμοζει στον θεσμο.
ουτως η αλλως θεματα θα προκηπτουν συνεχως καθως δεν ειμαστε απολυτα κυριοι των τυχον εξελιξεων.
μια προυποθεση    τα θεματα να ειναι ηδη γνωστα για να μπορουν να συζητηθουν στις ομαδες πριν την αποστολη εκπροσωπων

pit k

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  13 Δεκ 2010, 15:33:51 ΜΜ
θα ηταν μια καλη ευκαιρια μαζι με μια κοπη πιτας το δευτερο σαββατο του νεου χρονου ετσι ωστε να εχει και τον εορταστικο και ενωτικο χαρακτηρα που αρμοζει στον θεσμο.
ουτως η αλλως θεματα θα προκηπτουν συνεχως καθως δεν ειμαστε απολυτα κυριοι των τυχον εξελιξεων.
μια προυποθεση    τα θεματα να ειναι ηδη γνωστα για να μπορουν να συζητηθουν στις ομαδες πριν την αποστολη εκπροσωπων

ειναι παρα παρα παρα πολυ καλη ιδεα κυριοι ;)

deusxt

από περιέργεια

υπάρχει κάποια ατζέντα?

για τι να ψηφίσει ο Χ C?

κάτι ιδέες περί ψηφοφορίας και διαφάνειας και λοιπά ακούγονται μόνο σαν τροχοπέδη παρά διασφάλιση διαφάνειας. Χομπιστες είμαστε ρε παιδιά όχι δημόσιοι υπάλληλοι.
Se CM να συμφωνηθούν θέματα επί της αρχής. Δε μπορείς να έχεις κάτι παραπάνω από συνεννόηση.

SAPPER

Αγαπητοί συνχομπίστες από ότι βλέπω από την ψηφοφορία η πλειοψηφία ζητά να γίνει Captains Meeting.

Αυτό το αίτημα με βρίσκει σύμφωνο για να συγκαλέσω το 3ο Captains Meeting.

Stay tuned...

MitsoS_O_Yakuza

Καλη χρονια κυριοι με πολλα ΒΒς
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

the FiXXXeR

...

SAPPER

...

Nick_the_Greek

Παράθεση από: liongreek στις  12 Δεκ 2010, 23:49:03 ΜΜ
Αν δεν βαριέστε και διαβάσετε κάποια στιγμή τα fora, θα καταλάβετε επιτέλους ότι τα CM γίνονται ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.
Δεν έχει σχέση με παίκτες, μειονότητες και τα λοιπά. Ως ελέυθερος παίκτης, μπορεί ο καθένας να παίξει όπου και όπως θέλει. Δεν υποχρεώνει κανείς κανένα. Απλά οι ομάδες προσπαθούν να βρουν κοινό παρονομαστή για τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
Για πολλοστή φορά εύχομαι να γίνει επιτέλος κατανοητό...

Παράθεση από: kaliostro στις  13 Δεκ 2010, 00:24:38 ΠΜ
Βασικά Liongreek για να το διατυπώσουμε,ίσως, λίγο ποιο σωστά...
Ο μεγαλύτερος αριθμός παιχτών είναι μέλος κάποιας ομάδας...οπότε αποφασίζουν οι ομάδες εσωτερικά τί θέλουν κ στο Captains Meeting οι εκπρόσωποι αυτών ψηφίζουν το τί αποφάσισε η κάθε ομάδα.Αντικειμενικά είναι ένα αποδεκτό αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Τώρα αν έχουν αποφάσισει κάτι άλλο κ μετά ο καθένας σαν αυτόνομο μέλος θέλει να κάνει του κεφαλιού του (π.χ. 328 ΦΠΣ αποφασίστηκε κ ο καθής θέλει να παίξει με 500) μάλλον θα το κάνει με την παρεούλα του κ μάλιστα τα φόρουμ (αν δεν κάνω λάθος) δεν θα αφήσουν να δημοσιευτεί παιχνίδι για τον Νομό Αττικής με κανόνες διαφορετικούς απο αυτούς που αποφασίστηκαν.Επίσεις τα Captains Meeting και ότι αποφασιστεί σε αυτά είναι ΜΟΝΟ για τον Νομό Αττικής....στην Κόρινθο τα παιδιά έχουν άλλα όρια, στην Θεσσαλονίκη άλλα κ πάει λέγοντας...
Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο νομοθετικό σχέδιο να μας βάλει σε καλούπι κάνουμε μόνοι μας τους κανόνες (κ τον σταυρό μας μαζί).
Πίστεψε με,(Nick_the_Greek) όσα άτομα αντιπροσωπεύουν τις ομάδες στα Captains Meeting είναι άτομα με αρκετή εμπειρία στον χώρο κ ξέρουν καλύτερα τί υποστηρίζουν.
Υ.Γ. Στο πρώτο CM ήμουν παρών κ ως ΜΗ ΜΕΛΟΣ κάποιας ομάδας ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.Η παρουσία μου ήταν λόγο του ότι έψαξα λίγο το τί γίνετε (απο πλευρά κανόνων) σε χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης κ ιδιαίτερα σε πανευρωπαϊκά παιχνίδια 2-3-4-5 ημερών στύλ berget. (προς αποφυγή παρεξηγήσεων)
Απαντηση
Μια φορα ρωτησα.

Απαντηση
Συμφωνα με τα λεγομενα του liongreek  εγω μπορω να κανω ενα παιχνιδι καλοντας παιχτες που δεν ειναι σε ομαδες θα μπορουσαμε να παιξουμε με 500fps.Αλλα απο οτι φετεται το παιχνιδει δεν θα ηταν συμφονο με τους κανονες που εβαλαν οι ομαδες και αν και δεν θα επαιζαν ομαδες το παιχνιδι δεν θα μπορουσε  να δημοσιευτει.Οποτε οι ομαδες επιλεγουν τι θα κανουν ολοι.Οποτε σωστα ειχα πει οτι  μια μειονοτητα παικτων για το τι θα κανουν ολοι.Εγω απο αυτα που εχουν υποθει αυτο βλεπω.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

the FiXXXeR

...

Teacherdick

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  14 Δεκ 2010, 13:19:11 ΜΜ

Συμφωνα με τα λεγομενα του liongreek  εγω μπορω να κανω ενα παιχνιδι καλοντας παιχτες που δεν ειναι σε ομαδες θα μπορουσαμε να παιξουμε με 500fps.Αλλα απο οτι φετεται το παιχνιδει δεν θα ηταν συμφονο με τους κανονες που εβαλαν οι ομαδες και αν και δεν θα επαιζαν ομαδες το παιχνιδι δεν θα μπορουσε  να δημοσιευτει.Οποτε οι ομαδες επιλεγουν τι θα κανουν ολοι.Οποτε σωστα ειχα πει οτι  μια μειονοτητα παικτων για το τι θα κανουν ολοι.Εγω απο αυτα που εχουν υποθει αυτο βλεπω.

Οι ομάδες αποφασίζουν τί θα κάνουν ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. Δηλαδή, εσύ σαν ανεξάρτητος παίχτης, δεν είσαι αναγκασμένος να δεχτείς τους κανόνες. Μπορείς να ανεβάσεις παιχνίδι για 500 fps. Το ποιός θα έρθει είναι άλλο ζήτημα...Αν όμως επιθυμείς να συμμετάσχεις σε παιχνίδι ομάδας, πρέπει να ακολουθήσεις και τους κανόνες διοργάνωσης.

Μπορεί εσύ και φίλοι σου να δημιουργήσετε μια ομάδα. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε CM, πρέπει να δεχτήτε τις αποφάσεις τις πλειοψηφίας, είτε σας αρέσουν έιτε όχι. Αν δε σας αφορά το CM, δηλώνετε ότι δε συμμετέχετε και δεν έχετε καμία υποχρέωση.

Γενικά να ξέρεις ότι σε κάθε παιχνίδι, τους κανόνες τους βάζει ο διοργανωτής. Μπορώ δηλαδή εγώ να κάνω παιχνίδι και να λέω: MAX FPS: 300, ΜΟΝΟ ΟΠΛΑ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ και όλοι θα φοράνε κράνος υποχρεωτικά. Αν εσύ επιθυμείς να έρθεις στο παιχνίδι μου, πρέπει να συμμορφοθείς με τους κανόνες. Αν δε σου αρέσουν, δε δηλώνεις συμμετοχή. Απλά στην ΑΤΙΚΚΗ(και μόνο), οι ομάδες θέσπισαν κάποιους κοινούς κανόνες για τα παιχνίδια που διοργανώνουν αυτές.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

SAPPER

...

MitsoS_O_Yakuza

κρατηστε δυναμεις κυριοι για το τετ α τετ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

liongreek

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  14 Δεκ 2010, 13:19:11 ΜΜ
Απαντηση
Μια φορα ρωτησα.

Απαντηση

Παιχνίδι ανεξάρτητου παίκτη που δεν έχει δεχθεί τα όρια μαζεύει 20 άτομα...

Παιχνίδι ομάδας που έχει δεχθεί τα όρια μαζεύει 100+...

Ποιος είναι μειονότητα;

Πέραν αυτού, υπάρχουν και ομάδες που δεν δέχονται τα όρια αυτά. Όλοι κάνουν τα κουμάντα τους και παίζουν εκεί που θέλουν και ταιριάζουν. Δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε υποχρεωτικά κάποιος είναι σωστός ή λάθος. Δεν επιβάλλει κανείς τίποτα.

Αυτά για να τελειώνουμε με τις καραμέλες των μειονοτήτων, πλειονοτήτων και λοιπόν συμπεριφορών τύπου "μου φάγαν το μπιφτέκι μου".

btw, εγώ προσωπικά ανήκω στην μειονότητα και πολύ το γουστάρω. Είπαμε, χόμπυ είναι, ο καθένας πάει με αυτούς που ταιριάζουν τα χνώτα του.

jumbo

τελικα ρε παιδια να το δυαλυσουμε καλητερα πριν ξεκινησουμε;
θεωρητικα θα μαζευτουν ενηλικες ανθρωποι με ενα  νοητικο επιπεδο Χ για να συζητησουν ηρεμα και ομωρφα τα οποια θεματα εχουν προκυψει....
αντι αυτου, ξεκινησαμε την μυνηματομαχια στο φορουμ.....
το πιο κουραστικο απο ολα βεββαια, ειναι οτι παρατηρω καποιους να προσπαθουν να κερδισουν εντυπωσεις.
ειτε αυτη ειναι απο την μια παντα ειτε απο την αλλη...
Κυριοι ειλικρινα για μια φορα ας δειξουμε την πρεπουσα σοβαροτητα, και ας σταματησουμε να κανουμε σαν παιδια του νηπιαγωγειου.
γιατι στο τελος ετσι οπως παμε δεν θα συμετασχει καμια ομαδα, θα φτασουμε να απαξιοσουμε τον θεσμο του CM και θα τελιωνει η ιστορια....

παντα φιλικα και χωρις την παραμικρη διαθεση να τσακωθω με κανεναν.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Ozymandias

Παράθεσηθεωρητικα θα μαζευτουν ενηλικες ανθρωποι με ενα  νοητικο επιπεδο Χ για να συζητησουν ηρεμα και ομωρφα τα οποια θεματα εχουν προκυψει....
Θεωρητικα ομως.....πολυ πολυ θεωρητικα.  ;)