M14 - πρόβλημα.

Ξεκίνησε από katsounas, 08 Δεκ 2010, 10:41:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katsounas

καλημέρα σας ,
έγινα κάτοχος πρόσφατα ενός Μ14 της CA ....έπαιξα μόλις ένα παιχνίδι μ'αυτό ....Το πρόβλημα που μου έκανε στο παιχνίδι ήταν ότι στο κατα ρυπάς , κάποιες φορές όταν πατούσα την σκανδάλη ακουγόταν ένας ηλεκτρικός θόρυβος , σαν να τέλειωνει η μπαταρία περίπου , και μετά από 2-3 πατήματα "ξεκολούσε" και έριχνε κανονικά....
Εχτές πήγα να κάνω κάποιες δοκιμαστικές βολές και το όπλο ήταν (και είναι ακόμη) νεκρό !!!!!!
δοκίμασα 3 μπαταρίες (πλήρως φορτισμένες) και δεν κάνει τ ι π ο τ α!!!ούτε καν κάποιο θόρυβο εσωτερικά!
έχει μήπως κάποιος καμμία ιδέα τι μπορεί να είναι ????
ευχαριστώ ,
Σπύρος

lak1000

Μοτέρ ή γκίαρμποξ... Είχε ασφάλεια?
Please don't feed the trolls...

Kallistos

Αν είναι μέσα στην εγγυηση πηγαινέ το στο μαγαζί να στο κοιτάξουν αμέσως. Μην το σκαλίσεις.
Μια υπόθεση... το συστημα της σκανδάλη μπορεί να μην κάνει καλή επαφή.
Ready... Steady... Fire...!!!

fanioles

Αρχικά αν είσαι σε εγγύηση το πας απο εκεί που το πήρες όπως είναι.

Αν δεν είσαι σε εγγύηση να το συζητήσουμε..   ;D

Μπορεί να είναι η ασφάλεια. Δοκίμασε να την καταργήσεις . Μπορεί επίσης να είναι κάποιο καλώδιο μαγκωμένο και να βραχυκυκλώνει.

Αν είναι καινούργιο μπορεί να είναι απλά κάτι απο αυτά. ΑΝ είναι ανοιγμένο μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο.

nikos1990

Παιζει να εχει μπολκαρει κατι μεσα
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

katsounas

Καλησπέρα ,
ευχαριστώ για τις απαντήσεις ....
το πήρα μεταχειρισμένο , δυστυχώς δεν είναι μέσα στην εγγύηση ....αλλά το όπλο ήταν σαν καινούριο , δεν πρέπει να έχει παίξει πάνω από 2-3 παιχνίδια....
Πως καταργείς την ασφάλεια?????
ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις αλλά ....εγώ τοπογράφος είμαι ....από ηλεκρονικά δεν έχω ι δ ε α !!!!!  :P
υπάρχουν πουθενά video ή pdf με οδηγίες άραγε?
Σπύρος