ΕΡΩΤΗΣΗ

Ξεκίνησε από Hornet, 01 Δεκ 2010, 03:28:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Hornet

Εχω αυτο τον φορτιστη http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=48_59&products_id=792 και αυτη την μπαταρια http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=48_55&products_id=791 ποσο πρεπει να την φορτιζω???Επισης ενω υποτιθεται οτι για να ενεργοποιηθει το fast charge πρεπει να πατησω το start αυτο ενεργοποιειται μονο του!! τελος για μεγαλα διαστηματα που δεν την χρησιμοποιω πρεπει περιοδικα να κανω μερικη αποφορτιση??? PLEASE HELP GUYS!! ;D ;D ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

Bury ze dead

εχω κι εγω αυτον τον φορτιστη λοιπον για να δεις ποσες ωρες φορτιζει πρεπει να διαιρεσεις τα μιλιαμπερ της μπαταριας με του φορτιστη
φυσικα αν κανω λαθος καποιος ας με διορθωσει εγω πριν απο παιχνιδι εχω συμβουλευτει απο πιο εμπειρο να το φορτιζω κανενα δωδεκαωρο ενω πρεπει εξι με εφτα ωρες και ολα δουλευουν ρολοι. το fast μου εχουν πει να μην το πολυχρησιμοποιω εκτος απο αναγκη αν θελω να παιξω αμεσα
οταν το φορτισεις πληρως η λυχνεια γινεται πρασινη ενω οταν εχει ακομα δρομο η λυχνεια ειναι κοκκινη. οι μπαταριες αποφορτιζονται μονες τους σε λιγες μερες οποτε μην πανικοβαλεσαι με την αποφορτιση το fast δεν ενεργοποιειται μονο του μηπως μπερδευεις τις λυχνειες

ελπιζω να βοηθησα :D
Bring me the undead and i'll bury them for good

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

φιλαρακι επειδη τον ειχα εχω να σου πω οτι δεν εχει κανενα φοβο...πατας το φαστ και οταν ξαναναψει πρασινο ειναι φορτισμενη η μπαταρια σου..αλλωστε μολις φορτισει σταματαει να δινει ρευμα οποτε δεν παιζει προβλημα..εγω οταν επαιζα ακομα με nimh ημουν πολυ ευχαριστημενος,φορτιζε πολυ γρηγορα...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Crypto

Κομπλέ ο φορτιστής. Φορτίζει γρήγορα και κόβει ρεύμα. (Αλλά έτσι και αλλιώς, προσωπικά, προτιμώ να είμαι παρόν κατά την φόρτιση για κάθε ενδεχόμενο.)

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Crypto στις  08 Δεκ 2010, 01:17:20 ΠΜ
Κομπλέ ο φορτιστής. Φορτίζει γρήγορα και κόβει ρεύμα. (Αλλά έτσι και αλλιώς, προσωπικά, προτιμώ να είμαι παρόν κατά την φόρτιση για κάθε ενδεχόμενο.)
μετα απο την ανατιναξη πυροτεχνημα με την lipo που νομιζαμε οτι πετανε πυροτεχνηματα στο συνταγμα καλα κανεις και εισαι μπροστα Mike!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Crypto

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  08 Δεκ 2010, 10:42:01 ΠΜ
μετα απο την ανατιναξη πυροτεχνημα με την lipo που νομιζαμε οτι πετανε πυροτεχνηματα στο συνταγμα καλα κανεις και εισαι μπροστα Mike!!!

Και τότε, δίπλα της ήμουνα, στο 1 μέτρο και σε τηλ. επικοινωνία με τον Jocker. Αλλά ήταν άλλος φορτιστής και πρόβλημα της μπαταρίας όπως μου έιπαν οι C.S.I.  ;D