ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΜΕΡΟΣ 1ο 26/9/2010

Ξεκίνησε από sticker, 24 Σεπ 2010, 17:08:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sticker

ΕΓΩ ο παναγιωτης (sticker) και μερικα φιλαρακια μου που τους εχω ζαλιση εδω και καιρο την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 θα κανουμε το 1ο ΝΤΟΥ στην Ελευσινα για να συμαζεψουμε μερικα πραγματακια (σκουπίδια - συρματοπλεγματα - μπαζα - γυαλια) και να κλεισουμε μερικες τρυπες μικρες - μεγαλες, να βαψουμε μερικα σημεια κινδυνου με σπρεί χρωματος φλου, και μετα το μαζεμα μπορουμε να παιξουμε ενα παιχνιδακι
οποιος θελει να ερθει μαζι μας και να φερει καμια σκουπα, φτιαρια  η οτι νομιζει αυτος θα ειναι χρησιμο
Ωρα συναντησεις 9:00 ΤΟ πρωι στην βαση
τηλ. συν. 6973498001 - 210 2851420

Για ασφαλη παιχνιδια και για την ψυχη της μανας μας
ολα ειναι εθελοντικα
και σε καμια περιπτωση δεν θελουμε να χαλασουμε το παιχνιδι που θα εχει την κυριακη γιαυτο κανονισαμε να γινει νωρις
ευχαριστουμε! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 8)

salamine153

Εχουμε ηδη κανονισει παιχνιδι για αυτη τη μερα ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

sticker

δεν θα ενοχλησουμε το εχουμε κανονισει νωρις
οταν ξεκινησει το παιχνιδι εμεις θα εχουμε σταματησει

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Ναι αλλα φερτε κ κανα οπλο,  για να δουμε τι δουλεια κανατε  ;D ;D ;D ;D

sticker

θα παιξουμε και μεις ενοητε αλλα θελω τουλαχιστων να κλεισουμε καμια 10αρια τρυπες
εκτος αν βρεχει

dash

την προηγουμενη κυριακη ειχα ξεχασει το χιτωνιο μου σε ενα απο τα κτιρια της βασης .(ιταλικη vegetata woodland).μηπως ετυχε κανεις απο τα παιδια που πηγαν για καθαρισμο να το βρηκε?

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

οχι φιλε μου!!
στον πυργο αλλα και σε αλλα κτιρια δεν βρηκα εγω προσωπικα κατι.

ΕΝΑ μεγαλο ευχαριστω στους FREEDOMFIGHTERS  για της εργασιες που εκαναναν στο πεδιο για να πεζουμε με ασφαλεια.
(Εαν καθενας μας εκανε κατι εστω 1 πετρα να εβαζε  σε καθε τρυπα θα ειχαμε 1 μερικος ασφαλες πεδιο).

sticker

Ευχαριστω ! σε οσους ηρθαν στον 1ο καθαρισμο στην ελευσινα . Εγω εμεινα αρκετα ευχαριστημενος αν και δεν ειχαμε πολλες συμμετοχες.Ομως καταφεραμε αρκετα μεσα σε 2 ωρες. Eιναι καλο παραδειγμα για πολους
(sticker-horus-ballian-laetius-εκδρομο...ς-salamine153)
http://i906.photobucket.com/albums/ac263/st

http://s906.photobucket.com/albums/ac263/sticker13/?action=view&current=0sticker.jpg

kaliostro

Σήμερα περάσαμε μια βόλτα το μεσημέρι απο το πεδίο για να δούμε κάποια θεματάκια...μπράβο σας παιδιά για την δουλειά που κάνατε...καθε σαβατοκύριακο αν πηγαίνουν 5-6 άτομα σε 1 μήνα θα έχουμε 1 ασφαλές πεδίο...θα προσπαθήσω να είμαι εκεί το άλλο σαββατοκύριακο.
Μια θερμή παράκληση σε όλους τους συμπαίχτες μας...τα λάστιχα δεν χρειάζονται να γίνονται έξτρα κάλυψη σε παράθυρα κ πόρτες για να μην βγαίνετε εύκολα ή ακόμα κ να βάλετε ποιο εύκολα,δόξα τον Θεό ένα παράθυρο ή μια πόρτα μας δίνει αρκετή κάλυψη...ίσως οταν τελειώσουμε τον καθαρισμό (όσο είναι εφικτό) του πεδίου να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ θέσεις μάχης-κάλυψης στο χώρο...???
Κ πάλι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έκαναν την προσπάθεια σήμερα...
Ααααα και κάτι τελευταίο ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΤΡΑ ΚΑΛΥΨΗ...καλύτερα να φάμε 1 ΒΒ παραπάνω παρά να σπάσει κάποιος το πόδι του...άντε γιατί έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Demon

Παράθεση από: kaliostro στις  26 Σεπ 2010, 22:28:29 ΜΜ
Σήμερα περάσαμε μια βόλτα το μεσημέρι απο το πεδίο για να δούμε κάποια θεματάκια...μπράβο σας παιδιά για την δουλειά που κάνατε...καθε σαβατοκύριακο αν πηγαίνουν 5-6 άτομα σε 1 μήνα θα έχουμε 1 ασφαλές πεδίο...θα προσπαθήσω να είμαι εκεί το άλλο σαββατοκύριακο.
Μια θερμή παράκληση σε όλους τους συμπαίχτες μας...τα λάστιχα δεν χρειάζονται να γίνονται έξτρα κάλυψη σε παράθυρα κ πόρτες για να μην βγαίνετε εύκολα ή ακόμα κ να βάλετε ποιο εύκολα,δόξα τον Θεό ένα παράθυρο ή μια πόρτα μας δίνει αρκετή κάλυψη...ίσως οταν τελειώσουμε τον καθαρισμό (όσο είναι εφικτό) του πεδίου να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ θέσεις μάχης-κάλυψης στο χώρο...???
Κ πάλι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έκαναν την προσπάθεια σήμερα...
Ααααα και κάτι τελευταίο ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΤΡΑ ΚΑΛΥΨΗ...καλύτερα να φάμε 1 ΒΒ παραπάνω παρά να σπάσει κάποιος το πόδι του...άντε γιατί έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ...

+1000

sticker

σωστη παρατηρηση  φιλε καναμε τοσο κοπο οποιος μπορει να φερει κανα λαστιχο να το παει στο πρασινο κτιριο σε καποιο δωματιο εκει μαζευουμε διαφορα πραγματα

chrisdeggestin

Eνα μεγαλο μπραβο σε οσους συμμετειχαν στο καθαρισμο του πεδιου της Ελευσινας εχθες το πρωι.Η πρωτοβουλια αυτη και η ολη προσπαθεια ειναι ισως το πιο ουσιωδες πραγμα που εχει γινει γιατι μας εξασφαλιζει ενα καθαρο και ακινδυνο πεδιο.Θα ηθελα ομως αυτη την προσπαθεια να την στηριζουν ολοι και πολυ περισσοτερο αυτοι που ειναι παλιοι στο forum και εχουν αλλο κυρος.Αυτη την Κυριακη δεν μπορεσα να παρεβρεθω γιατι βαφτιζα τον γιο μου αλλα την επομενη ειμαι ετοιμος να συνεχισουμε την καλη δουλεια .Ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο μας sticker που οργανωσε το ολο θεμα και ελπιζω να συνεχιστει με την ιδια ενταση για το καλο ολων μας.Μην ξεχνατε  πολλοι απο μας εχουν οικογενειες και παιδια και θα πρεπει να δειξουμε λιγη υπευθηνοτητα ωστε να αποφυγουμε τραυματισμους,και να επιστρεφουμε αρτιοι στα παιδακια μας ;) ;) ;) ;)και παλι μπραβο παιδια ;) ;) ;) ;)

sticker

salamine153

Σιγα-σιγα πρεπει να μαζευτουμε και για δευτερο καθαρισμο :P
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια