ραδιοφωνική εκπομπή για το airsoft!!!!!!!

Ξεκίνησε από Mil.Sim.On, 26 Νοε 2010, 08:24:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mil.Sim.On

H πρώτη web ραδιοφωνική εκπομπή για την αεροσφαίριση κοντά σας απο το Σάββατο 4/12/2010 18:00-20:00!!
Ενα δίωρο αφιερωμένο σε παρουσιάσεις παιχνιδιών,νέων μοντέλων,ομάδων,αγοροπωλήσεων και ότι άλλο απασχολεί την αγαπημένη μας αεροσφαίριση στον ελλαδικό χώρο!!!!
Με βάση εσάς τους ακροατές, μέσα απο το chat του σταθμού, και με τον Mil.Sim.On και τον Dash στα μικρόφωνα,θα συζητούμε θέματα που απασχολούν την κοινότητά μας !!!
'Ονομα της εκπομπής.....λίαν συντόμως!!!!!!!!

www.onarradio.com

Hardwick

συγχαρητηρια, θα ειμαι σιγουρα εκει να σας ακουσω :D
Nothing better than a few friends, some food and the mountains!

Mil.Sim.On

ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!Είναι μια εκπομπή με γνώμονα εσάς και με βάση εσάς........

τα βαφτίσια έγιναν...και η εκπομπή " ρυθμίστε τα hop up" πήρε σάρκα και οστά!!!

Powerplant

Μπράβο παιδιά, πολύ πρωτότυπη και όμορφη κίνηση.

Καλή επιτυχία, καλές εκπομπές και του χρόνου στο MEGA!  ;)

Mil.Sim.On

mega δεν το κόβω γιατί δεν εχω φωτογένεια!!!!!!Να στε καλά για τα καλά σας λόγια!!!!!!!ελπίζω να σας κερδίσουμε με τη προσπάθειά μας....!!

ernestos

συγχαρητηρια στα παιδιά για την κίνηση τους,ωραία ιδέα σίγουρα θα είμαι σπίτι το σάββατο και σίγουρα θα μας κερδίσετε. I look forward

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

pit k

Παράθεση από: Mil.Sim.On στις  26 Νοε 2010, 20:41:20 ΜΜ
mega δεν το κόβω γιατί δεν εχω φωτογένεια!!!!!!Να στε καλά για τα καλά σας λόγια!!!!!!!ελπίζω να σας κερδίσουμε με τη προσπάθειά μας....!!

ειμαι συγουρος οτι θα μας κερδησεται καλη επιτηχια να εχεται ;)

Mil.Sim.On

"ρυθμίστε τα hop up" κάθε Σάββατο απόγευμα!!!!18:00-20:00
www.onarradio.com

απο συναθλητές για συναθλητές....με βάση εσάς θα ενημερώνουμε και θα είμαστε η φωνή σας....
ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας!!!

Mil.Sim.On

λίγες μέρες έμειναν μέχρι το Σάββατο για την εκπομπή μας για την αεροσφαίριση!!Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση που θέλετε να συμμεριστείτε μαζί μας, επικοινωνήστε στο [email protected]
H πρώτη web ραδιοφωνική εκπομπή για την αεροσφαίριση κοντά σας  απο το Σάββατο 4/12/2010 18:00-20:00!!
www.onarradio.com

dash

να ενημερωσω οτι η εκπομπη του σαββατου 4/12 θα μεταδοθει αυριο στις 20.00-22.00 σε επαναληψη για οσους δν προλαβαν

www.onarradio.com

Mil.Sim.On

για οτιδήποτε σας απασχολεί ή θέλετε να ενημερώσουμε την κοινότητά μας ,περιμένουμε τα μηνύματά σας στα

[email protected]

[email protected]

MitsoS_O_Yakuza

πολυ καλο μαγκες μπραβο σας κυριοι!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Mil.Sim.On

αυτό το Σάββατο 18/12/2010 στην εκπομπή "Ρυθμίστε τα hop up "καλεσμένοι οι SANDMEN με παρουσίαση της ομάδας του όπως σε κάθε εκπομπή, αλλά και ενημέρωση της κοινότητας της αεροσφαίρισης για την δημιουργία του Συλλόγου ΣΑΝΔΜΕΝ...
και όπως πάντα με ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια του Σ/Κ καθώς και νέα απο Ελλάδα και εξωτερικό....
περιμένουμε τα μυνηματά σας στο chat του σταθμού και τόσο οι καλεσμένοι, όσο και οι παραγωγοί είναι στη  διάθεσή σας για τυχόν ερωτήσεις....
18:00-20:00

www.onarradio.com

dash

Τεταρτη 22/12 και ωρα 20.00-22.00 σε επαναληψη η εκπομπη του σαββατου  "Ρυθμιστε τα hop up"

όπου η ομάδα αεροσφαίρισης Sandmen παρουσιάζει το Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης

www.onarradio.com

SAPPER

Είχα να ακούσω ράδιο από τον στρατό αλλά με τον Mil.Sim.On και τον Dash στα πλατό μάλλον θα ξαναρχίσω...!!!

Ρυθμίζω το Hop Up μου και ραντεβού την Τετάρτη  :D

wrangler

ειναι εφικτο να γινει εγγραφη της εκπομπης την ωρα που παιζεται on line ?
το λεω αυτο διοτι δε θα ειμαι σε υπολογιστη εκεινη την ωρα και αν γινεται να την κατεβασει η
γραψει αλλος για εμενα.- ευχαριστω.
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

dash

μπορεις να κανεις εγγραφη την εκπομπη αν βαλεις να ακουσεις με real player η με vlc..και τα 2 εχουν επιλογη record

wrangler

ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

dash

απλα σου προτεινω να βαλεις το vlc που το κανει save σε mp3 καθως το real player το κανει σε IVR και θα το ακους καθε φορα μονο με το real εκτος αν το μετατρεψεις με αλλον converter. αν για οποιονδηποτε λογο δν προλαβεις μπορω να στην ανεβασω rapidshare εγω

TS