MISSION TERRORITY ΠΕΔΊΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉ 28-11-2010

Ξεκίνησε από billd, 25 Νοε 2010, 00:05:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

billd

ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΗΣΜΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΝΙΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ 1 ΚΙΛΟ ΠΛΟΥΤΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΗΝΑΚΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ... ΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΛΟΔΙΟ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!!!

ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΙΣΤΟΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

1 ΖΩΗ ΟΧΙ MEDIC ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ 1/3 Η' 1/2 ΑΝΑΛΩΓΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ

ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΛ 6982300134 ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΗΠΟΤΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 11:00 ME 11:30

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 10:00

ΠΕΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

φιλε μου σου μιλαω τελειως φιλικα αλλα εκτος οτι δεν εχεις γραψει ουτε κανονες,ουτε ορια μηπως να παιξεις μερικα παιχνιδια πρωτα και μετα να κανεις σεναριο?αν το χεις κανει ηδη και παιζεις καιρο και απλα τωρα γραφτηκες στο φορουμ θεωρησε ακυρη την ερωτηση μου..φιλικα Παυλος Μελας..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

remali

Νομιζω επισης οτι υπαρχει λαθος με την ημερομηνια,εκτός αν δεν προσεξες οτι στην καισαριανή θα γινει ηδη παιχνίδι την κυριακή 28/11/2010!!!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Δεν μιλησα για την ημερομηνια φιλε μου.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

remali

Μα ουτε η δικη μου παρατήρηση ειναι για το σχολιο σου που ειναι πολυ ευστοχο απο τον τροπο που παρουσιαζεται το σενάριο :D. Απλά επισημένω το θεμα που μπορει να εχει προκυψει με την ημερομηνια διοτι ο φιλος μας μπορει να μπερδευτηκε ή να μην εχει προσεξει οτι στο σιγκεκριμενο πεδιο θα διεξαχθει κι αλλο σενάριο.

Φιλικα remali

Admax

Σίγουρα δεν έχει δει πως γίνετε άλλο παιχνίδι.. XD

Χάχα μοιάζει πολύ και με του Sparrow που κάνει το παιχνίδι! έλεος ρε συ! χάχα

E ρε γκλέντα που θα έχουμε! :D

Sparrow

biilld εντελώς φιλικά δη μπορείς κανεις αυτό το παιχνίδι για κάποιους βασικούς λόγους....
1 έλειπες σενάριο
2 πολύ έλειπες σενάριο
3 δη έχει γράψει κανόνες
4 έχω εγώ παιχνίδι την κυριακή καισαριανή...... :/

marboo

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΕΝΑΡΙΩΝ

Θα πρεπει να γνωριζουν οτι για την ανάρτηση ενός σεναρίου στο Forum θα πρέπει:

1. Να βάζουν πρώτα την ημερομηνία και μετά τον τίτλο του σεναρίου στην επικεφαλίδα.

2. Να έχουν ετοιμάσει πρώτα το σενάριο και όχι μετά την ανακοίνωση του.

3. Να ανακοινώνουν λεπτομερώς το τρόπο πρόσβασης στο σημείο συνάντησης, την ώρα εκκίνησης του σεναρίου το όριο ηλικίας και τα FPS.

4. Να δίνουν λεπτομέρειες για το πως θα επανενεργοποιούνται οι παίχτες πχ respawn, deathmatch, medic κλπ.

5. Να φέρουν σφυρίχτρα και ένα PMR (με μια προσυνεννοημένη συχνότητα ασφαλείας), πυροσβεστήρα, φαρμακείο, και σακούλα απορριμάτων.

6.Να μην προσβάλουν έμμεσα η άμεσα με το σενάριο τους θρησκευτικά, φυλετικά, η άλλα κράτη και δόγματα.

7. Να έχει RADAR FPS στο εκάστοτε πεδίο και να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας του Airsoft.

8. Σε περίπτωση ακύρωσης του παιχνιδιού να ενημερώνουν έγκαιρα την επικεφαλίδα του post με "ΑΚΥΡΟ"

9. Δικαίωμα δημοσίευσης σεναρίου έχουν μόνο οι διοργανωτές, η κάποιο μέλος της ομάδας τους που αναφέρετε ως μέλος στην ανακοίνωση της ομάδας στο Forum.
Δικαίωμα αναδημοσίευσης σεναρίου έχουν μόνο οι συντονιστές του παρόντος Forum, κατόπιν συνεννοήσεως με τον διοργανωτή.