(ΑΚΥΡΟ)19-12-2010 Ελευσινα Σχεδιο Β

Ξεκίνησε από salamine153, 23 Νοε 2010, 22:01:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

Παράθεση από: vales z-mak στις  29 Νοε 2010, 20:28:43 ΜΜ
θελω μια χαρη αν μπορειτε φυσικα.να μου δωσετε καποιες φωτο τησ ελευσινας και να δω αν μπορω να φτιαξω ενα σεναριο.να δω πωσ γινετε στην τελικη.θ α με βοηθησει κανεισ με φωτο ???

για ολα τα πεδια υπαρχουν χαρτες ητε σε προηγουμενα σεναρια ητε σε οδηγιες πως πας εκει.
δεν στο λεω για να σε κουρασω αλλα δεν ξερω να ανεβαζω λινγκς και τετοια. οσο για σεναριο αν πιστευεις οτι θα σε βοηθησω πες μου

Ozymandias

Kαλυτερα απο φωτο ειναι να πας μια μερα που δεν γινεται παιχνιδι να περπατησεις το πεδιο, να κανεις τη βολτα σου, να κανεις τα σχεδια σου και να βγαλεις τις φωτογραφιες σου

Oσον αφορα τα παιχνιδια του Salamine, εφοσον δεν καταλαβαινει και δεν δεχεται την κριτικη, δεν προτιθεμαι να ασχοληθω αλλο,  αντιθετα προτεινω boycotage στα παιχνιδια του, ιδιαιτερα απο τις ομαδες και τους οργανωμενους παιχτες που συμφωνουν με τη κριτικη μας μεχρι να το καταλαβει.

Με το Boycotage δεν εννοω απλα αποχη.....εννοω στα threads να υπαρχουν σχολια του τυπου
"Η ομαδα/παιχτης Χ ΔΕΝ θα κατεβει στο παιχνιδι για τους χ, ψ, ω λογους."

ΥΓ....τελικα αρχιζω και πειθομαι, ενω δεν το περιμενα. Πριβε και παλι πριβε!

ROOKIEJO

διαφωνω καθετα σε καθε ειδος αποκλεισμο .
κανεις δεν γεννηθηκε αυθεντια και καπως πρεπει να ξεκιναει.
περα απο το προβλημα συννενοησης που οντως ειναι υπαρκτο με τον σαλαμινα διαφωνω να σαμποταρεις καποιον επειδη εχει το θαρρος -θρασος να κανει κατι που πολλοι λιγοι κανουν.
μεχρι την στιγμη που θα υπαρχει πλεονασμα διοργανωτων ετσι ωστε να κανουμε συγκρισεις ειναι κριμα να καταστρεφουμε οποια καλοπροαιρετη προσπαθεια.
δεν φανταζωμαι οτι τα σεναρια που βλεπουμε και ζηλευουμε απο εξω να εγιναν μεσα σε μια νυχτα ουτε οτι εγιναν απο τους πρωτους τρακοσιους χομπιστες της χωρας τους .
ειμαστε λιγοι, ειμαστε στον κοσμο μας ,ειμαστε χωρισμενοι.οχι αλλο καρβουνο.
αντι να τον θαβουμε μπορουμε να τον βοηθησουμε αυτον και καθε νεο ωστε με συνεργασια να ανεβουμε επιπεδο.
συλλογικα και με κοινη προσπαθεια μπορουμε καλυτερα.
απο μενα κανενας αφορισμος σε κανεναν.
σαφεστατα ο καθενας διατηρει το δικαιωμα των επιλογων του

Ozymandias

Δεν διαφωνω, και υπο αλλες συνθηκες πρωτος θα χαιρετιζα και θα υποστηριζα μια προσπαθεια, καλη η κακη, οπως εχω κανει επανηλημενως στο παρελθον για αλλες προσπαθειες και σε αλλα φορα, και οσοι με ξερουν γνωριζουν για τι μιλαω.... 

Ωστοσο, στην εν λογω περιπτωση, ο εν λογω σεναριογραφος ειναι ανενδοτος και δεν δεχεται καμμια κριτικη, ακομα και εαν αυτη προερχεται απο πιο εμπειρους ανθρωπους που εχουν δει και εχουν ακουσει και εχουν συμμετεχει σε επιτυχημενα σεναρια στην Ελλαδα και στο εξωτερικο, σεναρια τα οποια ετρεξαν σαν νερακι, χαρις στην προσπαθεια και το τρεξιμο των δημιουργων τους, σεναρια τα οποια ειχαν δουλευτει για μηνες, και δεν γραφτηκαν σε μια νυχτα στο γονατο.

Ειναι αλλο πραγμα η υποστηριξη σε μια νεα προσπαθεια, και διαφορετικο να βαραμε παλαμακια και να γεμιζουμε δυο σελιδες μπραβο σε οποιαδηποτε προσπαθεια, μονο και μονο επειδη εγινε, ασχετα αν επετυχε η οχι.

Οποιος κανει οποιαδηποτε προσπαθεια εκτιθεται στην κριτικη του κοινου....σε αυτην την κριτικη εμπεριεχεται και ο επαινος (οπου αρμοζει) αλλα και η αποδοκιμασια (οπου αρμοζει)

Αν σε καποιους δεν αρεσει η κριτικη και η  αποδοκιμασια, και θελουν μονο λιβανωτους, τοτε τι να πω; Ας μην εκτιθενται....

Οσον αφορα τα "σεναρια" που κατα καιρους ανεβαινουν, εχω αποφασισει να μην τα σχολιαζω σημειο προς σημειο μην θελοντας να κοψω τα φτερα των νεων. δεν ειναι δυνατον ομως να μεινω απαθης σε συμπεριφορες και υφακια οπως του salamine.

Tετοιες συμπεριφορες, τετοια υφακια και τετοια σεναρια ειναι αυτα που σπρωχνουν τους παλιοτερους/πιο εμπειρους παιχτες στα πριβε παιχνιδια

Laetius

Παράθεση από: salamine153 στις  29 Νοε 2010, 20:39:55 ΜΜ
Laetious, λες ποιο πολυ γιατη διοργανωση και οχι για το σεναριο, αλλα τη διοργωνωση θα τη διορθωσω μεχρι τοτε, μην ανησυχεις ;) Τους δε κανονες ασφαλειας τους ειπα τοτε :-\

Για το σενάριο δεν έχω να πω κάτι είναι απλά ένα σενάριο που εμπνέυστηκες απο ένα game κομπλέ.Οσο για τους κανονισμούς μέσες άκρες  είπαμε μετα από προτροπή παιχτών .Τέλος πάντων δεν παίζει κάποιο θέμα και εφόσον θα διορθωθούν τα προβλήματα του προηγούμενου σεναρίου σιγά σιγά (ουδείς αλάθητος) ευχαρίστως να παρεβρεθώ και σε επόμενο σου σενάριο (πρώτα ο θεός πάντα :))

Υ.Γ laetius γράφετε αλλά επειδή μου τι δίνει να μιλάω με nickname  μπορείς να με λες Γιάννη ;D να γνωριζόμαστε σιγά σιγά τουσ μισούς μόνο με nickname τους ξέρω :-\
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

salamine153

Οζυμανδια, και απο ποιον δεχτηκα κριτηκη τωρα ??? Απο σενα ??? Η απο τον Ισκιο ??? Που προβλεπει και το μελλον :P :-X

Αυτοαποκαλησαι εμπειρος εδω περα αλλα σε τι εκφραστηκε αυτη η εμπειρια σου ??? Στο να μην εχεις τιποτα να προτινεις ??? :-X Εγω εφτασα στο σημειο να σας κανω εδω περα κατευθηντηριες ερωτησεις μπας και σωσει και βρει καποιος κατι συγκεκριμενο να προτινει. Το να λεω κατι ξεκαθαρα και με επιχειρηματα ειναι για σενα "συμπεριφορες και υφακια" ??? ??? :-X Και υπενθυμηζω σε ορισμενους πως εγω αμα γραφω κατι για τα παιχνιδια των αλλων, το γραφω ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Και τωρα τι, πρεπει να ...δεχτω, συμφωνα παντα με σενα  :P, οτι καταυποχρεωτικα ολα θα πανε χαλια επιδη  δεν ηταν τελειο την πρωτη φορα; Ενταξη, αλλαξα πια αυτο που δημιουργουσε προβλημα τοτε, τι αλλο θελετε και λετε οτι ειναι χαλια ??? :-X ???

Laetius - Γιαννη, και εγω Γιαννης ειμαι 8) οποτε ετσι και δεν ερθει κανεις αλλος αυτο ακριβως θα κανουμε - "Γιαννης κερναει, Γιαννης πινει"  ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Ozymandias

Σου καναμε προτασεις, και εγω, και ο fanioles.....εσυ δεν τις προσεξες

salamine153

Προτασεις δεν μου εκανες ουτε εσυ, ουτε ο fanioles. Αντι να πειτε κατι για το τωρινο, ολη την ωρα σχολιαζετε το ποσο χαλια ηταν το προηγουμενο. Και σε τι πρεπει να με βοηθησει αυτο τωρα ???

Και δες και το σεναριο του Ζιντζα - τι κανει τον κοσμο να πιστευει οτι το δικο του σεναριο θα παει καταυποχρεωτικα καλα ??? (που φυσικα με ολη τη καρδια του ευχομαι ;) ) Και τα δικα του σεναρια, πχ τα ζομπι της Καισαριανης, δεν πηγαν ολα και αμεσως τελεια, αλλα δεν αρχισε κανεις μετα να του λεει οτι το επομενο θα ειναι οπωσδηποτε μαπα :P

fanioles

Just for sake of good order,

εγω δεν έκανα καμία απολύτως πρόταση ούτε έκρινα κανενός το παιχνίδι.
Ειδικότερα το δικό σου που δε συμμετείχα κιόλας.

Θα πρότεινα σε όποιον θέλει να δεί τι σημαίνει "σενάριο" να δηλώσει γρήγορα συμμετοχή (όταν ανοίξουν οι συμμετοχες) στο επόμενο μας παιχνίδι..  Φιλικά το λέω.  Είναι καλό για όλους για να μαθαίνουν.

Ozymandias

ΠαράθεσηΣενάριο είναι κάτι που έχει πλοκή, ενναλαγές, συμμετοχή  του παίχτη και όχι η αμυνα - επίθεση ντυμένη με μεγαλη γραμματοσειρά και 2 φωτογραφίες απο το ιντερνετ.

Και, ναι, καλον θα ηταν οι επιδοξοι σεναριογραφοι να περασουν απο ενα παιχνιδι των Sandmen

Aυτοι που ελεγα οτι τα δουλευουν τα παιχνιδια τους.....

salamine153

Βασικα, δεν ειπα οτι οι αλλοι δεν δουλευουν τα σεναρια τους ;)

Να το παμε ετσι - πειτε μου που ακριβως νιωθετε προβλημα ??? Στο συστημα ρεσπον ??? Μα τετοιο ειχαμε συνηθως. Δυσευρετα τα στοιχεια ??? Μα, σε αντιθεση με το προηγουμενο, θα τα εχετε πανω σας απο την αρχη 8) Τι αλλο σας πειραζει ??? Με τον τροπο που θα φερουν οι παικτες τα στοιχεια, δεν θα εχουμε καμπερωματα ;) καθως οι παικτες θα πρεπει να "βγουν" και να βρουν/προστατεψουν τα στοιχεια. Ποιο λοιπον το προβλημα τελικα ??? ??? ???

salamine153

Εαν θελει καποιος, αντικαθησταμε το σεναριο αυτο με το αμεσως επομενο της σειρας - Το Αντιπραξηκοπημα ::)

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

salamine153

Παιδες εχετε πλακα παντως 8)
Και τι δεν σας αρεσει τωρα σε αυτο ??? :)

salamine153

Κατι μου λεει πως αμα εβαζα χριστουγενιατικο δεντρο στο δικο μου σεναριο, ολοι θα ερχονταν ::) :-\

remali

Θα σου δωσω αυτο που θα στολήσουνμε το σαββατο να το ξεστολίσεται!!!!  ;D ;D ;D

Παραλλαγη σεναριου.

Κατα την διαρκεια του εορτασικου παιχνιδιου των Dark Angels ομαδα airsofters κανει εφοδο στην Βαση της ελευσινας με σκοπο να κλεψει το δεντρο που με τοσο κοπο στολισαν οι Α και Β ομαδες, Καταστρεφοντας το ονειρο του Ρεμαλιου για ξεκουραστα  Χριστουγεννα αφου θα αναγκαστει να στολίσει αλλο στο σπιτι του!!!! ;D

Απο την στιγμη που θα γινει η εφορμηση απο τους Ανωνυμους airsofters (AA team ) μετραμε αντίστροφα 30 λεπτα.(χρονος που χρειαζεται για να φυγαδεψουν το δεντρο μεχρι τα τολ οπου θα ερθει ελικοφορο οχημα για extraction).

Μου φαινεται αρκετα καλο.....

Συνενοηθητε με π.μ και ελατε να μας την πεσετε το σαββατο.... ;D ;D ;D ;D

salamine153

μια ιδεα - αφου τωρα ειναι Δεκεμβριος, μπορουμε να βαλουμε το σεναριο Στορμ 333 - και τοτε η μαχη ηταν τετοιο μηνα ;)

Ακυρο γιατι θα ειμαι τελικα αποσχολημενος εκεινη την ημερα ::)

illuvatar

''...engaging tango....'''

salamine153

:o ::) :-X
τι απ ολα ειναι κριμα ??? :P

ZINJA

Παράθεση από: salamine153 στις  30 Νοε 2010, 22:06:48 ΜΜ
Προτασεις δεν μου εκανες ουτε εσυ, ουτε ο fanioles. Αντι να πειτε κατι για το τωρινο, ολη την ωρα σχολιαζετε το ποσο χαλια ηταν το προηγουμενο. Και σε τι πρεπει να με βοηθησει αυτο τωρα ???

Και δες και το σεναριο του Ζιντζα - τι κανει τον κοσμο να πιστευει οτι το δικο του σεναριο θα παει καταυποχρεωτικα καλα ??? (που φυσικα με ολη τη καρδια του ευχομαι ;) ) Και τα δικα του σεναρια, πχ τα ζομπι της Καισαριανης, δεν πηγαν ολα και αμεσως τελεια, αλλα δεν αρχισε κανεις μετα να του λεει οτι το επομενο θα ειναι οπωσδηποτε μαπα :P

περιμενα να δω ρε σαλαμιν τι αλλο θα πεις για εμενα και τι αλλο θα γραψεις! ???
Οταν θα εχεις κανει περιπου 60 σεναρια και σε καθε σεναριο που θα συκωσεις,θα εχεις τουλαχιστον 80 ατομα>>>ε και τι εγινε αμα εκανα και κανα λαθος ;)

οταν εχω κανει σαν ομαδα και σαν παικτης 30+ συνεργασιες με αλλες ομαδες  και εχουνε γινει με επιτιχιατι να πω!

οταν ολοι μα ολοι με ξερουνε στην αττικη και οχι μονο,τι αλλο να πω!
οταν σε σεναριο μου (ομαδος μου) εχω διωξει παικτες,ομαδες,γιατι δεν ειναι <<σωστοι>>και μου εχουνε πει και ευχαριστουμε,τι αλλο να πω! 8)
με εχεις δει πολλες φορες να γραφω σε φορουμ????τα εχω παρει στο κρανιο μαζι σου! >:( >:( >:(
ποιος σου εδωσε το δικεωμα,να γραφεις για εμενα, ποιος σου εδωσε το δικεωμα να κρινεις τα σεναρια μου?ποιος σου εδωσε το δικεομα να λες οτι ειμαι αθανατος?ποιος σου ειπε εσενα οτι ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ! >:(
ΠΟΙΟς σου εδωσε το δικεομα ρε φιλε να μου στελνεις---το μηνημα που μου εστοιλες!και να μου λες αυτα που ειπες!
ΓΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ (που δεν θελω και πολυ δηλαδη)μην ξαναπεις κουβεντα τσακιστη για μενα και την ομαδα των ι-4! >:(
και που ,αμα το συνεχισεις θα σου γραψω εκθεση που θα σου φιγει το κεφαλι και δεν σε ξεπλενει ουτε ο ο ποταμος ο ΝΕΙΛΟς,γιατι ο πεινιος ειναι μικρος! >:( >:( >:(!

ΤΟΜ ΜΗΝΗΜΑ ΕΓΡΑΦΕ

εχει πλακα αυτο το σεναριο με το Ιραν  8)
μου κανει παντως εντυπωση μεγαλε Ζιντζα, το ποσος κοσμος ειπε αμεσως οτι θα ερθει  :-X

και σου λεω!ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ  ;)

απο δω και μπρος θα σου μιλαει ο υπαρχιγος  ΤΖΑΜΠΟτης ομαδος των ι-4 και θα γραφει εκ μερους μου και εκ μερος της ομαδος εαν ξαναασχοληθεις μαζι μας!

οταν θελουμε να αποδειξουμε κατι που θελουμε,οτι μπορουμε να το κανουμε,οτι και να ειναι αυτο,το αποδικνιουμε στο πεδιο και οχι στο πληκτρολογιο! ;) ;)

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ -ΚΑΡΑΘΑΝΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - <<<ZINJA>>>

Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη!ειναι συμα κατατεθεν μου! ;) :D

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/