(ΑΚΥΡΟ)19-12-2010 Ελευσινα Σχεδιο Β

Ξεκίνησε από salamine153, 23 Νοε 2010, 22:01:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Φιλε Οζυμανδια, εγω, οταν κατι πηγε στραβα, τα σκεφτηκα παρα πολυ και εγραψα ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. Εχεις μπει καθολου στον κοπο να το διαβασεις ???  :P

Μα καλα, ολοι οι υπολοιποι πρωτη φορα, συμφωνα παντα με σενα, παιζουν αιρσοφτ και δεν θα καταλαβουν τη διαφορα; ???
Μας κοροιδευεις τωρα, που δεν ειχαν προβλημα τα αλλα σεναρια :-X :P :-X ??? ??? Εγω τα γραφω παρα πολυ αντικειμενικα καθε φορα :P 8)
Σχετικα με νεες Αθηνες που εγραψες πιο πανω, δεν θα προσεχω εγω τι γραφω, ας προσεξουν καποιοι αλλοι να πανε κανα δημοτικο να μαθουν πρωτα να διαβαζουν και μετα να μου πουν οτι δεν εγραψα καλα κατι. Γιατι ειδικα πανω σε αυτο το θεμα, εκανα πολυ ξεκαθαρη τοποθετηση, αμα δεν τη διαβασες εσυ, ειναι δικο σου θεμα :-X
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

salamine153

Τωρα κυριοι εχετε και την αποψη του δημιουργου του ΟΧΙ 8) 8) 8)

Να προσθεσω μονο οτι το παιχνιδι δεν γινεται απο ενα μονο ατομο, συνεπως δεν μπορει συνεχεια μονο ο ενας να φερει ευθυνη :P

fanioles

Να πω κι εγώ μια άποψη. Άλλωστε όλοι έχουν μια.

Αυτα τα "capture the flag" και "deathmatch" και τα λέτε σενάρια, δε τους αλλάζετε ονομασία?

Με το να βαφτίζεις την αμυνα "Αμερικάνο" και την επ'ιθεση "Ρωσσο"

ή

Τη σημαία του CTF, μπουκάλι , ιό , στοιχείο  ΔΕΝ σημαινει οτι εγινε και σενάριο.

Σενάριο είναι κάτι που έχει πλοκή, ενναλαγές, συμμετοχή  του παίχτη και όχι η αμυνα - επίθεση ντυμένη με μεγαλη γραμματοσειρά και 2 φωτογραφίες απο το ιντερνετ.

Να ξέρουμε για τί μιλάμε δηλαδή.  Γίνατε όλοι Copolla ατιμούτσικα!

salamine153

Fanioles, δικαιο εχεις, απλα καποια πραγματα γινονται ετσι γιατι προκειται για σεναριο αποτελουμενο απο πολλα παιχνιδια σε σειρα. Παλαια, χειμωνα-ανοιξη, ειχαμε πολυ καλη σειρα του Εκδρομου με τον πρακτωρα ΧΧΧΧ, που δεν ηταν και οτι πιο συνθετο αλλα ολες τις φορες κατεληγε σε πολυ ωραια παιχνιδια με προεξεχων το της 30-05-2010 :o
Και δες και κατι αλλο - απο το να γραφουμε κατι συνθετο, που μετα ολοι το ξεχνανε, προτιμοτερο να ειναι λιγο πιο απλο αλλα εφαρμοσημο.

Ozymandias

Fanioles..... +1

Ειδικα αν υπολογισεις οτι καποιοι φτιαχνουν σενατια συνθετα ΚΑΙ εφαρμοσιμα

(Χ-Files I, X-Files II, First Step, πως το ελεγαν το αλλο που βασιζονταν στο fallout?)

salamine153

εξαρταται και ποιος τα εφαρμοζει μετα :P

Ozymandias

Xμμμ........η συντριπτικη πλειοψηφια των συμμετεχοντων;  ;D

MAKISL

Παράθεση από: spiros.k στις  29 Νοε 2010, 10:53:03 ΠΜ
καλο ειναι φιλαρακι να μην εισαι πολυ σιγουρος και να μη λες πολλα λογια αν δεν ξερεις τι φοραγα να μην λες κουβεντες στον αερα.και το αν θελω να ειμαι ανετος η οχι ξερω πολυ καλα πιστεψε με.και οσο για τα 7 μετρα που λες αν σου ριξουν στο στομα ελα να σου ριξω εγω να δεις το αποτελεσμα ποιο θα ειναι θα φτυνεις και τα τα ουλα μαζι με την γλωσσα σου.και μαλακας δεν ειμαι φιλαρακι με ξερει πολυ καλα ο κοσμος που πεζω airsoft.ευχομαι να πεξουμε παρεα να σου δειξω τι ειναι το airsoft.παντα φιλικα σπυρος. ;)

ΠΡΩΤΟΝ οσον αφορα την ανεση μιλαω για μενα και μονο για μενα.... κανεναν αλλο δεν ειπα μαλακα
2ον, στο περιστατικο δεν ημουν παρων και το δηλωσα απο την πρωτη στιγμη. Αν φοραγες κατι ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ . Επισης δεν κανω τον ξερολα. στο χωρο δεν ειμαι πολυ καιρο και γιαυτο ποτε δεν ειπα οτι εχω την εμπειρια αλλων παλιοτερων απο μενα . Για οτι μιλαω δεν μιλαω απο  την τεραστια πειρα που δεν εχω  αλλα χρησιμοποιω απλη κοινη λογικη. πολλες φορες αυτη πεφτει εξω.  αν φοραγες την καταλληλη προστασια  οφειλω να σου ζητησω συγνωμη εκ των υστερων.Αντιλαμβανομαι οτι αυτο που συνεβη ειναι πολυ σοβαρο και με τα σοβαρα πραγματα δεν κανω αστεια και δεν ειρωνευομαι ποτε. ειδικα αν αληθευουν αυτα που μου ειπανε για τρελα fps εκτος οριων. Οσον αφορα αυτο εχεις καθε δικιο λοιπον να εισαι εξαλλος. Περαν αυτου τωρα ολα τα υπολοιπα που ειπες τα αποδιδω στην συναισθηματικη φορτιση που εχεις ή στο τοι εγω δεν τα καταλαβαινω σωστα (τα εχει αυτα ο γραπτος λογος) και τελειωνω το θεμα (που ειναι εκτος θεματος ) εδω. Γιατι οπως δεν σε ξερω εγω δεν με ξερεις εσυ και τετοια σχολια του τυπου θα φτυσεις τη γλωσσα σου και θα σου δειξω τι ειναι το airsoft
μονο αν τα εκλαβω ως καλοπροαιρετα  μπορω  να το τελειωσω εδω.  Αυτα και παντα φιλικα Μακης
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

klampanos

Παράθεση από: salamine153 στις  29 Νοε 2010, 12:48:45 ΜΜ
Τωρα κυριοι εχετε και την αποψη του δημιουργου του ΟΧΙ 8) 8) 8)

Και;Αν τον δω ποτε να ζητισω αυτογραφο;Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι σου λενε οτι τα σεναρια σου ειναι απαραδεκτα και τσαμπα δεσμευεις τα πεδια κι εσυ τα ριχνεις στα αλλα σεναρια.Οσο πιο γρηγορα καταλαβεις τα λαθη σου και προσπαθεις να τα διορυωσεις τοσο πιο καλα σεναρια θα κανεις.Μεχρι τοτε τσαμπα δικεολογεισαι.
Μηπως να αλλαζεις απο σαλαμαιν σε σαχλαμαιν; :P :P

salamine153

Φιλε, σε σαχλαμαν να αλλαξεις μονος σου :-X

Αμα εισαι τοσο εξυπνος, πες και κατι συγκεκριμενο για τα σεναρια μου, διαφορετικα το να μου λενε απλως οτι ειναι χαλια δεν φερει και καποια πληροφορια :-X Τι δεν σου αρεσει ??? Οτι βασιζεται σε ηλεκτρονικο παιχνιδι ??? Και των υπολοιπων σε αυτα δεν βασιζονται ??? Τι αλλο δεν σας αρεσε ??? Το συγκεκριμενο σεναριο εχω αλλαξει παρα πολυ σε σχεση με τη πρωτη φορα ακριβως γιατι ειναι συνεχεια, δεν ειναι και το ιδιο ;) Τι δεν σου αρεσε στο καινουριο ??? Δηλαδη τι τοσο σπουδαιο ειχαν τα αλλα σεναρια (να ακουσω παραδειγματα) που δεν το εχουν τα δικα μου ??? Σε τι περιμενετε να αντιμετωπισετε προβλημα αμα τα παιξετε ??? Οταν ειχα απορια για το σεναριο του Καλλιστου, το ειπα ξεκαθαρα απο πριν και δεν αρχισα να του λεω οτι το σεναριο ειναι χαλια ::) (που δεν ηταν ;))

klampanos

Παράθεση από: illuvatar στις  24 Νοε 2010, 22:53:31 ΜΜ
    δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω,,,να κλεισω το pc η να ανοιξω το ψυγειο....ελεος το πρωτο πηγε απατο τι περιμενεις να γινει στο 2ο???

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  25 Νοε 2010, 00:31:28 ΠΜ
    Στο δευτερο σεναριο θα μετρηθουν και τα οπλα???

Παράθεση από: Iskios στις  29 Νοε 2010, 07:10:12 ΠΜ
    • Το πρώτο σενάριο ήταν χάλια, κατέληξε οι μισοί παίκτες να φύγουν πριν καν τελειώσει, είχε πολλές ελλείψεις σε όλους τους τομείς.
    • Αυτή η Κυριακή πήγε χαμένη, δεσμεύτηκε το πεδίο χωρίς λόγο και αιτία.
    • Η 19/12/2010 θα πάει και αυτή χαμένη όπως οι άλλες 2 Κυριακές, ελπίζω μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες να μην ξανά συζητήσουμε τα ίδια και τα ίδια.
    • Το "έχετε χρόνο να το ξανασκεφτείτε" ακούγεται μάλλον σαν "εκβιασμός", δεν μάζεψες καμία συμμετοχή τώρα, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στις 19/12/2010.
    • Η κριτική σου για τα σενάρια άλλων ομάδων αν μη τι άλλο είναι άδικη, ιδίως για αυτά που δεν έχεις συμμετάσχει.

ΑΦΟΥ διαβασεις τα παραπανω σχολια για τα σεναρια σου και αναρωτηθεις τι εκανες λαυος και τι δεν εκανες απαντησε και στα παρακατω:
    Παράθεση από: Ozymandias στις  29 Νοε 2010, 11:39:04 ΠΜ
    1) Το ΓΙΑΤΙ οι μισοι, συμφωνα με τα γραφομενα του προηγουμενου χρηστη βαρεθηκαν και εφυγαν δεν σε απασχολει καθολου, η μηπως φταινε αυτοι που ειναι κακοι και φευγουν;

2) Το ΓΙΑΤΙ εγινε μπαχαλο, σε απασχολησε καθολου; Σε εβαλε σε σκεψεις; Ρωταω γιατι βλεπω οτι πολυ ευκολα επιχειρηματολογεις "Αφου και των αλλων τα σεναρια ειχαν προβληματα"

Οχι φιλε μου, των αλλων τα σεναρια δεν ειχαν προβληματα, η ειχαν πολυ μικρα προβληματα. Οι αλλοι ομως τα δουλεψαν τα σεναρια τους, τα ιδρωσαν. 3-4 Σαββατα πηγαιναν στο χοτελ να φτιαξουν πραγματα, να τα βρουν οι παιχτες τζετ. Οι αλλοι κοιμηθηκαν το βραδυ στο πεδιο για να ετοιμασουν το σεναριο τους.

Με μια ιδεα, καλη η χαζη δεν ξερω, και δυο παραγραφους στο ιντερνετ δεν κανεις σεναριο.

3) Διαβαζοντας το 1ο σεναριο και διαβαζοντας το 2ο σεναριο, δεν βλεπω κανενα στοιχειο που να πειθει κανεναν οτι τα πραγματα θα ειναι καλυτερα, και νομιζω δεν ειμαι μονος

4) Φιλε μου, κανενας σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα ερθει να χαλασει την Κυριακη του με την ελπιδα οτι τα πραγματα μπορει και να ειναι καλυτερα. Η επιτυχια του σεναριου δεν θα πρπει να βασιζεται στην τυχη, αλλα στην σκληρη εργασια αυτου που το οργανωνει.

Πιστευω ειμαι σαφης.Το σεναριο ειναι το τελευταιο η υλοποιειση ειναι που μετραη.Τα αλα σεναρια ειχαν αρχη μεση και τελος,τουλαχιστον.

Περιμενω τον καλυτερο σου ευατο για το σεναριο με τις κουκουβαγιεσ.

pit

Ρε salamine δεν μπορείς να δεχτείς κριτική από κάποια άτομα που παίζουν κάποιο διάστημα και ξέρουν τι πάει να πει να παίζεις ένα καλό σενάριο και τι το να παίζεις ένα απλό deathwatch?  αυτό προσπαθούν να σου πουν και εσύ παρολαυτα κάθεσαι και γράφεις ότι σου έρθει στο μυαλό!! άραξε δεν σε κρίνει κανείς απλά κάτσε φτιάξε λίγο τα σενάρια σου και μην πετάς απλά ένα κείμενο και να λες οι χ πάνε κάνουν επίθεση στους ψ και προσπαθούν να πάρουν τα τάδε στοιχεία και το έβγαλες σενάριο με πλοκή κιόλας?? φτιάξε ένα καλό κείμενο να λέει πρώτα απ όλα τους κανόνες που δεν το έχεις !!! μετά το σενάριο σου όπου θα λέει τους σκοπούς της κάθε ομάδας  και ότι άλλο νομίζεις ότι έχει σχέση με το σενάριο  και σιγά σιγά θα μάθεις πως γίνεται , και πάνω απ όλα μην κάθεσαι και σχολιάζεις τα αλλά σενάρια που πίστεψε με έχουν αρκετή δουλεία πίσω τους ;) αυτά τα λίγα και εντελώς φιλικά..

Pit

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: pit στις  29 Νοε 2010, 20:06:24 ΜΜ
    Ρε salamine δεν μπορείς να δεχτείς κριτική από κάποια άτομα που παίζουν κάποιο διάστημα και ξέρουν τι πάει να πει να παίζεις ένα καλό σενάριο και τι το να παίζεις ένα απλό deathwatch?  αυτό προσπαθούν να σου πουν και εσύ παρολαυτα κάθεσαι και γράφεις ότι σου έρθει στο μυαλό!! άραξε δεν σε κρίνει κανείς απλά κάτσε φτιάξε λίγο τα σενάρια σου και μην πετάς απλά ένα κείμενο και να λες οι χ πάνε κάνουν επίθεση στους ψ και προσπαθούν να πάρουν τα τάδε στοιχεία και το έβγαλες σενάριο με πλοκή κιόλας?? φτιάξε ένα καλό κείμενο να λέει πρώτα απ όλα τους κανόνες που δεν το έχεις !!! μετά το σενάριο σου όπου θα λέει τους σκοπούς της κάθε ομάδας  και ότι άλλο νομίζεις ότι έχει σχέση με το σενάριο  και σιγά σιγά θα μάθεις πως γίνεται , και πάνω απ όλα μην κάθεσαι και σχολιάζεις τα αλλά σενάρια που πίστεψε με έχουν αρκετή δουλεία πίσω τους ;) αυτά τα λίγα και εντελώς φιλικά..

Pit

+100.000.000000000000000000000000000

Laetius

Παράθεση από: MAKISL στις  28 Νοε 2010, 22:48:00 ΜΜ

ΑΛΛΑ να ρωτησω κατι μιας και δεν ημουνα στην περιπτωση που προανεφερες με τα δοντια του παιδιου...  ως ενα σημειο δεν φταιει και το παιδι (και γω γιατι και γω το ιδιο κανω) που δεν φοραγε (γιατι δε θα φοραγε ειμαι σιγουρος) καποια μορφη προστασιας στο στομα? υπαρχουν απο ατσαλινες μασκες διχτυα οπως http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2412&osCsid=8be09cd9f3c74ce1e82f38e3f5262c0c  μεχρι full face http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2418. ομως πολλοι απο μας προτιμαμε να μην φορμε τιποτα εκτος απο ενα μαντηλι γυρω απο το λαιμο και τα γυαλια.... (που αν θελουμε να ειμαστε τελειως ασφαλεις πρπει να φοραμε μασκες και οχι απλως γυαλια) .Αρα αν κανω τον ανετο και τρεχω χωρις τιποτα φταιει μονο αυτος πο πειραξε τα fps του? αν την ετρωγα απο ενα κανονικο οπλο στα 7 μετρα μεσα στο στομα δεν θα ειχα το ιδιο  αποτελεσμα?

Το αποτέλεσμα δεν είναι το  ίδιο πρώτον και δεύτερον όταν ο άλλος ενώ είναι ενήλικας και υποτίθετε ότι έχει σώας τας φρένας παίζει με περισσότερα fps κατεπιλογή του, ξέρωντας ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να τραυματίσει συμπαίχτη με αυτό το όπλο και παρόλα αυτά όχι μόνο παίζει αλλά βαράει και στο κεφάλι ,απλά αυτό το άτομο δεν πρέπει να παίζει ,όχι όλοι οι άλλοι να ζούνε  με το φόβο αυτού και να φωράμε πανοπλίες για να παίξουμε ένα χόμπι.Πες ότι και αλλός φταιέι που δεν έβαλε μάσκα το δέχομαι και εγώ πάντα βάζω και ας με ενοχλεί.Αλλά άμα από τους δύο ο πρώτος ήταν σωστός δεν θα χαμε αυτό το φαινόμενο  φώραγε δεν φώραγε ο  άλλος  μάσκα.(να ξεκρεμάσω την μεσαιώνικη πανοπλία να έρθω να παίξω δλδ?) .Για αυτό όπως λέει και ο Μελάς τα όπλα πρέπει πάντα να μετριώντε και ανεξερέτως και βάζω και μένα μέσα ενοείτε ,και πρέπει να υπάρχει και ένα αίσθημα fair play.

Δεύτερον Salamine αν τα σενάρια έχουν την πιθανότητα να χαλάσουν από τους παίχτες και το ξέρεις πρέπει και εσύ να βάλεις κάποιες δυκλίδες  ασφαλείας .Εγώ ήρθα στο σενάριο  και το μόνο π είδα είναι αθανασία και ενώ είπαμε μην βαράμε full auto όταν έφτασα πύργο μάζεψα καμιά 10αρια bbs στο κεφάλι οπότε και μετά σηκώθηκα και έφυγα απλά .Κανόνες ασφαλείας δεν λέχτηκαν στην αρχή του σεναρίου όπως πρέπει .Λές ότι οι παίχτες δεν έκαναν τα πρέπωντα και χάλασε και ρωτάω εγώ εσύ σαν διοργανωτής τι έκανες για αυτό ? Δεν είχαμε φαρμακείο , μετρητή γενικότερα  πράματα που επιβάλουν σήκωμα σεναρίου sorry κίολας αλλά εσύ τα άφησες όλα στην τύχη έτσι .Ρίσκαρες και έχασες. Απλά από εδώ και πέρα καλό θα ταν να το προετοιμάσεις πιο καλά το όλο θέμα,οπότε και θα έρθω ευχαρίστως στο όποιο σενάριο σου.

Μετά τιμής Γιάννης

Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

vales z-mak

θελω μια χαρη αν μπορειτε φυσικα.να μου δωσετε καποιες φωτο τησ ελευσινας και να δω αν μπορω να φτιαξω ενα σεναριο.να δω πωσ γινετε στην τελικη.θ α με βοηθησει κανεισ με φωτο ???
    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

salamine153

Laetious, λες ποιο πολυ γιατη διοργανωση και οχι για το σεναριο, αλλα τη διοργωνωση θα τη διορθωσω μεχρι τοτε, μην ανησυχεις ;) Τους δε κανονες ασφαλειας τους ειπα τοτε :-\

Μεγαλε Pit, δεν ειπα εγω τιποτα, αλλα εντελως καλοπροερετα θελω να μου πει καποιος τι ακομα να αλλαξω ???
    Ποιο σεναριο δικο μου δεν εχει αρχη και τελος ??? και γιατι τα αλλα, που δεν εχουν δοκιμαστει απο κανεναν κρινονται απο το μοναδικο παλαιοτερο, με το οποιο εχουν ελαχιστη εως ανυπαρκτη σχεση ??? Αυτο που παω να ανεβασω εχει πολυ ξακαθαρα κριτηρια νικης-ηττας, δεν μπορει κανεις να πει οτι δεν εχει αρχη και τελος. Ποσους ακομα κανονες να φτιαξω ??? Αυτα που γραφω στο "Σεναρια του salamine153" ειναι γενικες ιδεες που, οπως μπορειτε να δειτε και απο τουτο το σεναριο, στην εκτελεση μπορουν να εχουν και διαφορες απο την αρχικη μορφη (πχ αρχικα δεν ειχε αξιωματικους το σεναριο του Σχεδιου Β). Το νοημα των σεναριων μου βασιζεται στην αποφασιστηκοτητα των παικτων να το εφαρμοσουν. Το deathmatch γινεται καθε φορα μερος του σεναριου και οχι κατι ασχετο και παραλληλο με αυτο. Αν ερθετε στις 19-12 εστω 20 ατομα, οπως τοτε, θα καταλαβετε. Δεν εχω κανενα προβλημα να μετρησουμε τα οπλα, για να λυσουμε και αυτο το θεμα. Κατι αλλο ???

Οσο για τον φιλο Κλαμπανο - το να κανεις copy-paste  τις γελιοτητες του Ισκιου δεν μου λεει τιποτα. Καποια δικη σου αποψη εχεις ??? :-X
    Για το δε copy-paste  απο φιλο Οζυμανδια, πιστευω πως η καλητερη απαντηση ειναι ακριβως το Σχεδιο Β 8) Δηλαδη ποια ομοιωτητα υπαρχει αναμεσα σε αυτιο και το πρωτο ??? μονο ενα τμημα της ονομασιας. :P απλα κανεις δεν μπηκε στον κοπο να το διαβασει και να το συγκρινει με το παλαιο και τα αλλα, δικα μου και των αλλων.

spiros.k

Παράθεση από: MAKISL στις  29 Νοε 2010, 18:53:46 ΜΜ
    ΠΡΩΤΟΝ οσον αφορα την ανεση μιλαω για μενα και μονο για μενα.... κανεναν αλλο δεν ειπα μαλακα
    2ον, στο περιστατικο δεν ημουν παρων και το δηλωσα απο την πρωτη στιγμη. Αν φοραγες κατι ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ . Επισης δεν κανω τον ξερολα. στο χωρο δεν ειμαι πολυ καιρο και γιαυτο ποτε δεν ειπα οτι εχω την εμπειρια αλλων παλιοτερων απο μενα . Για οτι μιλαω δεν μιλαω απο  την τεραστια πειρα που δεν εχω  αλλα χρησιμοποιω απλη κοινη λογικη. πολλες φορες αυτη πεφτει εξω.  αν φοραγες την καταλληλη προστασια  οφειλω να σου ζητησω συγνωμη εκ των υστερων.Αντιλαμβανομαι οτι αυτο που συνεβη ειναι πολυ σοβαρο και με τα σοβαρα πραγματα δεν κανω αστεια και δεν ειρωνευομαι ποτε. ειδικα αν αληθευουν αυτα που μου ειπανε για τρελα fps εκτος οριων. Οσον αφορα αυτο εχεις καθε δικιο λοιπον να εισαι εξαλλος. Περαν αυτου τωρα ολα τα υπολοιπα που ειπες τα αποδιδω στην συναισθηματικη φορτιση που εχεις ή στο τοι εγω δεν τα καταλαβαινω σωστα (τα εχει αυτα ο γραπτος λογος) και τελειωνω το θεμα (που ειναι εκτος θεματος ) εδω. Γιατι οπως δεν σε ξερω εγω δεν με ξερεις εσυ και τετοια σχολια του τυπου θα φτυσεις τη γλωσσα σου και θα σου δειξω τι ειναι το airsoft
    μονο αν τα εκλαβω ως καλοπροαιρετα  μπορω  να το τελειωσω εδω.  Αυτα και παντα φιλικα Μακης
    καλο ειναι να κανουμε κριτικη στον εαυτο μας καλε μου φιλε και να μην γραφουμε οτι θελουμε ,και καλο ειναι να μην σχολιαζουμε χωρις να ξερουμε τι συμβενει σε καθε τι που ακουμε η βλεπουμε.ολα καλος και τελειωνη εδω.

salamine153

Το σιγουρο ειναι οτι λιγα σεναρια εχουν σχολιαστει τοσο πολυ πριν καν γινουν :o :P ??? ::) :P

tomc4t

Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εχει γινει αυτη η επιθεση προς τον salamine.Οποιος δεν θελει να παει σε ενα παιχνιδι απλα δεν παει δεν ειναι αναγκη να γινει ολη αυτη η φασαρια και εκεινη τη μερα παιζει και καποιο αλλο σεναριο μπορουν οι διοργανωτες να μιλισουν και να μπει το καλυτερο.Καποιος ειπε για Κοπολα.Συμφωνω οτι ολοι εχουν γινει κοπολα οχι για το λογο οτι φτιαχνουν σεναρια αλλα για το λογο οτι νομιζουν οτι κανουν σεναριαρες...Και σιγα τα σεναρια πολυ λιγα ηταν αξιολογα...και ακολουθησαν το ολο στορυ...Νιωστε λιγο τη ζωη σας και καταλαβεται οτι παμε να περασουμε καλα...
    Jolly Roger lead the way...

jumbo

klampanos και salamine153 ενταξει τους πηρατε τους βαθμους σας;
    αντε βρε και αντιστρατηγοι.... ;D ;D ;D
    klampanos, κατεβα σε κανενα παιχνιδι πρωτα και μετα το συζηταμε...
    salamine153 θυμισου την ατοπη  κριτικη για το σεναριο της Χουε και εν τη αυτη περιπτωση μαθε να δεχεσαι την κριτικη που σου ασκουνε οι συμπαικτες σου....
    οχι τιποτα αλλο.....
    αλλα καταντας πολυ κουραστικος...
    τυχαιο δεν νομιζω...
    ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ