(ΑΚΥΡΟ)19-12-2010 Ελευσινα Σχεδιο Β

Ξεκίνησε από salamine153, 23 Νοε 2010, 22:01:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

παντως οπως ειπα - περιμενω μεχρι το Σαββατο :-\ :) ;)

Μεγαλε Μελα, τωρα το ειπες και μονος σου - τοτε ειχε γινει και μετρηση και ειχατε προβλημα ενω εμεις με τον Καλλιστο δεν μετρησαμε και δεν ειχαμε κανενα ::) Ο Καλλιστος τα ειπε πολυ σωστα - αφου πανε μετα οι αλλοι και περνουν αλλα οπλα απο τα αμαξια, μικρη ειναι η διαφορα αν τα μετρησες η οχι. Οταν ξερεις οτι το οπλο σου ειναι παραπανω σε φπσ, μη βαρας απο κοντα τους αλλους και στα μουτρα :P Δεν ειπα οτι δεν χρειαζεται η μετρηση αλλα δεν βρισκεις και μονος σου οτι λιγο γελιο απο ολο το παιχνιδι, καιτοτε και τωρα να μη βρεισκεις τιποτα αλλο να σχολειασεις ??? ::) :-X
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

αστο παω να μαθω την διαστημικη γλωσσα και σκεψη και τα ξαναλεμε στο 2040..!!!πλακα μας κανεις ρε φιλε?θα καταργησεις και την μετρηση στα παιχνιδια?σοβαρεψου..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

salamine153

βασικα, αν ξερεις να διαβασεις, θα δεις οτι δεν εχω καταργησει και καμια μετρηση, εσυ μεγαλε Μελα εχεις καταργησει ολα τα υπολοιπα :-X μονο τη μετρηση σχολιαζεις συνεχεια :-X

Παιδες, θα ερθει καποιος τελικα;

Falcon

Παράθεση από: salamine153 στις  25 Νοε 2010, 00:08:26 ΠΜ
Κατοπιν γιορτης ολοι ειναι εξυπνοι, ξερεις :P. ε τοτε κατσε ντε, τα υπολοιπα τι ειναι δηλαδη, με ζομπι, νεες Αθηνες και αλλα παρομοια ??? ??? ???

Αν δε με απατα η μνημη μου ετρεχες κι εσυ τη Κυριακη που μας περασε παρεα με τα "ζομπι"...

Παράθεση από: salamine153 στις  24 Νοε 2010, 14:50:46 ΜΜ
Την επομενη Κυριακη θα ειμαι σε σεμιναριο και μετα δεν ξερω ακομα ποιο θα ειναι το προγραμμα.

Και αυτο τι σημαινει οτι πρεπει να ανακοινωνεις το παιχνιδι σου ντε και καλα αυτη τη κυριακη ενω υπαρχει αλλο?  :-\

Παράθεση από: salamine153 στις  25 Νοε 2010, 13:51:22 ΜΜ
βασικα, αν ξερεις να διαβασεις, θα δεις οτι δεν εχω καταργησει και καμια μετρηση,

--->

Παράθεση από: salamine153 στις  25 Νοε 2010, 13:29:39 ΜΜ
εμεις με τον Καλλιστο δεν μετρησαμε και δεν ειχαμε κανενα ::) Ο Καλλιστος τα ειπε πολυ σωστα - αφου πανε μετα οι αλλοι και περνουν αλλα οπλα απο τα αμαξια, μικρη ειναι η διαφορα αν τα μετρησες η οχι. Οταν ξερεις οτι το οπλο σου ειναι παραπανω σε φπσ, μη βαρας απο κοντα τους αλλους και στα μουτρα :P

Αλλά ετσι γινεται και χαλαμε τη ζαχαρενια μας κι ετσι γ@μι()υνται τα Κυριακατικα παιχνιδια....
Λυπαμαι salamine153, αλλά σκεφτεσαι με περιεργο τροπο....  :-\

salamine153

Ξαναδιαβασε προσεκτικα αυτα που εγραψα ;)

Και ποια η διαφορα αν εχει και αλλα παιχνιδια την ιδια μερα ??? και τοσες αλλες φορες ειχε και δεν ελεγε κανεις τιποτα :-X

MAKISL

re μαστορες... γατι αρπαζεσται? ακομα να καταλαβεται οτι το αιρσοφτ ειναι γαι να περναμε καλα και οχι για να τρογωμαστε μεταυ μας? Δεν φτανει δλδ που υπαρχουν καποιοοι ππρσ που κλεβουν στα παιχνιδια ή κανουν τον ντανκαν μακλαουντ... πρεπει να ξεκατινιαζομαστε κιολας? ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΚΛΑΥΤΕΡΟ , ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ...Ετσι το αθλημα δεν θα παει μπροστα , αλλα πισω 150 χρονια... και στο τελος θα μας αναγκαζουν να παιζζομε σε νοικιασμενα πεδια σαν τους παιντμπολαδες....
τα σεναρια μπορον ναναι και καλα και οχι και μετρια .... αλλα ατο ειναι θεμα προσωπικου γουστου... Αμα ενα σεναριο δεν μαρεσει απλα δεν παω ... δεν χρειαζεται να κραζω καποιον δημοσια απλα επιεδη δεν μου αρεσε εμενα... στο κατω κατω ο σπηλμπεργκ ολα του τα σεναρια γινανεν επτυχιες και σπασανε ταμεια? εγω προσωπικα αν προλαβενα θα πηγαινα σε οσο περισσοτερα μπορυσα... και συμφωνων με το παλληκαρι που ειπε οτι οσα περισοτερα σεναρια ανεβαινουνε τοσο καλυτερα... υπαρχουν περισοτερες επιλογες για να παιζει ο κοσμος . και ειναι σωστο το τοι δεν ειναι δυνατον να μαζεομαστε 100 και αταομα στο ιδιο πεδο ειδιακ οταν αυτο ειναι μικρο (οπως της καισαριανης). Κατι τεοιο χρειαζεται τρελη οργανωση και συντονισμο και δεν βλεπω κανεις απο μαςς να ειναι ετοιμος για κατι τετοιο ακομα..... Εχετε δει πιστευω ολοι τι προσπαθεια χρεισατηκε στο οχι και ακομα μου κανει εντυπωση πως βγηκε το ρεσιντνεντ με τοσο κοσμο , εγω πιστυα οτι θα γινοταν μπαχαλο (πραμα που χαρηκα πολυ οταν δεν εγινε).... Αλλα παλι ...... Πως θα μας φαινοτανεν αν ανεβαινανε καθε βσομαδα 10 σεναρια και τελικα στο ξαθενα βρισκοντουσαν 15 ατομα? μαλακια ετσι? Νομιζω οτι το να υπαρχουν αριθμητικα ορια ειναι το καλυτερο (δεν χρειαζεται να ειναι αυστηρα 10 πανω 10 κατω ) και να βασιζονται στη οργανωτικη δυνατοτητα του παιδιου που το σντονιζει και φυσικα στο πεδιο και στην πολυπλοκοτητα του σεναριου. Ουτε το χι μπορουσε α παιχτει με 25 30 ατομα , Αλλα ουτε στο πεδιο της Καισιαριανης μπορουν να μαζευτον 70 80 ατομα θα γινοτανε το αδιαχωρητο.

Παντως οπως και ναχει το να πλακωνεσται χωρις κανεναν ουσιαστικο λογο μεσα στα  φορουμ σαν τα στρουμφακια.........
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: MAKISL στις  26 Νοε 2010, 00:49:14 ΠΜ
re μαστορες... γατι αρπαζεσται? ακομα να καταλαβεται οτι το αιρσοφτ ειναι γαι να περναμε καλα και οχι για να τρογωμαστε μεταυ μας? Δεν φτανει δλδ που υπαρχουν καποιοοι ππρσ που κλεβουν στα παιχνιδια ή κανουν τον ντανκαν μακλαουντ... πρεπει να ξεκατινιαζομαστε κιολας? ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΚΛΑΥΤΕΡΟ , ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ...Ετσι το αθλημα δεν θα παει μπροστα , αλλα πισω 150 χρονια... και στο τελος θα μας αναγκαζουν να παιζζομε σε νοικιασμενα πεδια σαν τους παιντμπολαδες....
τα σεναρια μπορον ναναι και καλα και οχι και μετρια .... αλλα ατο ειναι θεμα προσωπικου γουστου... Αμα ενα σεναριο δεν μαρεσει απλα δεν παω ... δεν χρειαζεται να κραζω καποιον δημοσια απλα επιεδη δεν μου αρεσε εμενα... στο κατω κατω ο σπηλμπεργκ ολα του τα σεναρια γινανεν επτυχιες και σπασανε ταμεια? εγω προσωπικα αν προλαβενα θα πηγαινα σε οσο περισσοτερα μπορυσα... και συμφωνων με το παλληκαρι που ειπε οτι οσα περισοτερα σεναρια ανεβαινουνε τοσο καλυτερα... υπαρχουν περισοτερες επιλογες για να παιζει ο κοσμος . και ειναι σωστο το τοι δεν ειναι δυνατον να μαζεομαστε 100 και αταομα στο ιδιο πεδο ειδιακ οταν αυτο ειναι μικρο (οπως της καισαριανης). Κατι τεοιο χρειαζεται τρελη οργανωση και συντονισμο και δεν βλεπω κανεις απο μαςς να ειναι ετοιμος για κατι τετοιο ακομα..... Εχετε δει πιστευω ολοι τι προσπαθεια χρεισατηκε στο οχι και ακομα μου κανει εντυπωση πως βγηκε το ρεσιντνεντ με τοσο κοσμο , εγω πιστυα οτι θα γινοταν μπαχαλο (πραμα που χαρηκα πολυ οταν δεν εγινε).... Αλλα παλι ...... Πως θα μας φαινοτανεν αν ανεβαινανε καθε βσομαδα 10 σεναρια και τελικα στο ξαθενα βρισκοντουσαν 15 ατομα? μαλακια ετσι? Νομιζω οτι το να υπαρχουν αριθμητικα ορια ειναι το καλυτερο (δεν χρειαζεται να ειναι αυστηρα 10 πανω 10 κατω ) και να βασιζονται στη οργανωτικη δυνατοτητα του παιδιου που το σντονιζει και φυσικα στο πεδιο και στην πολυπλοκοτητα του σεναριου. Ουτε το χι μπορουσε α παιχτει με 25 30 ατομα , Αλλα ουτε στο πεδιο της Καισιαριανης μπορουν να μαζευτον 70 80 ατομα θα γινοτανε το αδιαχωρητο.

Παντως οπως και ναχει το να πλακωνεσται χωρις κανεναν ουσιαστικο λογο μεσα στα  φορουμ σαν τα στρουμφακια.........
συμφωνω σε ολα μαζι σου εκτος απο τα θεματα ασφαλειας,το λενε και οι κανονες του φορουμ οτι αμα δεν εχεις φαρμακειο,μετρητη,pmr σεναριο δεν κανεις πως να το κανουμε?την αλλη φορα οι αλλοι στο πεδιο παιζανε μπουνιες γιατι του αλλου του σπασανε τα δοντια και ενος παιδιου το red dot με τα 450fps του πονηριδη...εγω φταιω που μιλαω για πραγματα αυτονοητα..οταν θα τα δεις ολα αυτα στην πραξη θα δεις οτι δεν λεει να πηγαινεις παντου και παντα...εδω ο ανθρωπος παει να μας βγαλει τρελους αλλα εγω δεν ξανασχολουμαι απλα αν καποιος που κανει τα δικα του γινει αιτια να κοψει το hobby τοσων ανθρωπων επειδη αυτος κανει τα δικα του ειναι για φτυσιμο..η στραβη δεν αργει και μακαρι να μην γινει και να θρηνησουμε κανενα τραυματια..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

dragon236

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  26 Νοε 2010, 01:03:05 ΠΜ
συμφωνω σε ολα μαζι σου εκτος απο τα θεματα ασφαλειας,το λενε και οι κανονες του φορουμ οτι αμα δεν εχεις φαρμακειο,μετρητη,pmr σεναριο δεν κανεις πως να το κανουμε?την αλλη φορα οι αλλοι στο πεδιο παιζανε μπουνιες γιατι του αλλου του σπασανε τα δοντια και ενος παιδιου το red dot με τα 450fps του πονηριδη...εγω φταιω που μιλαω για πραγματα αυτονοητα..οταν θα τα δεις ολα αυτα στην πραξη θα δεις οτι δεν λεει να πηγαινεις παντου και παντα...εδω ο ανθρωπος παει να μας βγαλει τρελους αλλα εγω δεν ξανασχολουμαι απλα αν καποιος που κανει τα δικα του γινει αιτια να κοψει το hobby τοσων ανθρωπων επειδη αυτος κανει τα δικα του ειναι για φτυσιμο..η στραβη δεν αργει και μακαρι να μην γινει και να θρηνησουμε κανενα τραυματια..
+10 στον Μελα

Παράθεση από: MAKISL στις  26 Νοε 2010, 00:49:14 ΠΜ

+100 στον Μακη
always forgive but never forget!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Eιπα να παρω κ εγω μια αδεια,  να κανω καμια εργασια συντηρησης στο σπιτι, και εχω κατσι στο pc
να σας βλεπω να ............μπιπ μπιπ, και οχι τιποτα αλλο το πρωι δεν εχει ντελιβερι να παραγγειλω.
Ειστε ολοι σας μαζοχες  ;)
ΥΓ.1  Κ εγω μαλλον που σας παρακολουθω. ;D
ΥΓ.2 Ναι ειναι το ιδιο ποστ με το αλλο. ;D
ΥΓ.3 Μαλλον ο salamine του αρεσει να κανει παιχνιδια σεντονιου στο forum (Γιαννη σε πειραζω κ εγω λιγο)

salamine153

Ε ναι :) μαλλον αυτο θα κανουμε τελικα :P

salamine153

Τωρα εχετε καινουρια προθεσμια να το σκεφτειτε :P

MAKISL

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  26 Νοε 2010, 01:03:05 ΠΜ

φιλε Μελα , Κανεις δεν λεει να καταργηθουν οι κανονες ασφαλειας.. Αν ειναι δυνατον... πολλοι απο μας εχομε παιδια και οικογενιες και δουλεις και και και ... οποτε κανεις δεν θελει να μεινει ,οχι χωρις δοντια , αλλα ακομα χειροτερα χωρις κανα ματι και μετα αιντε τρεχα βρες το ποιος φταιει χωρις κανενα νοημα αφου η ζημια θα εχει γινει. Αντιθετα μαλιστα επειδη ειναι και το επαγγλεμα μου με το χωρο της υγειας εγω στο ατοκινητο μου μονο αντιοφικο ορο δεν εχω.  Και για το θεμα των οριων εχω καποιες αντιρησεις ως προς την αυστηροτητα και το νουμερο , αλλα εννοειται πως ακολουθω τους κανονισμους εφοσον ερχομαι να παιξω  στα παιχνιδια. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙς ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...
ΑΛΛΑ να ρωτησω κατι μιας και δεν ημουνα στην περιπτωση που προανεφερες με τα δοντια του παιδιου...  ως ενα σημειο δεν φταιει και το παιδι (και γω γιατι και γω το ιδιο κανω) που δεν φοραγε (γιατι δε θα φοραγε ειμαι σιγουρος) καποια μορφη προστασιας στο στομα? υπαρχουν απο ατσαλινες μασκες διχτυα οπως http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2412&osCsid=8be09cd9f3c74ce1e82f38e3f5262c0c  μεχρι full face http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2418. ομως πολλοι απο μας προτιμαμε να μην φορμε τιποτα εκτος απο ενα μαντηλι γυρω απο το λαιμο και τα γυαλια.... (που αν θελουμε να ειμαστε τελειως ασφαλεις πρπει να φοραμε μασκες και οχι απλως γυαλια) .Αρα αν κανω τον ανετο και τρεχω χωρις τιποτα φταιει μονο αυτος πο πειραξε τα fps του? αν την ετρωγα απο ενα κανονικο οπλο στα 7 μετρα μεσα στο στομα δεν θα ειχα το ιδιο  αποτελεσμα? Μην ψαχνουμε ευθυνες μονο σοτυς αλλους ...γιατι αν ενας ειναι μαλακς και δεν προσεχει ,, το ιδιο ειμαι και γω που απο την μερια μου δεν εκανα τα παντα για να προστατευτω. Μην ξεχναμε οτι το airsoft δε ειναι ping pong ειναι σπορ που εμπεριεχει  κινδυνους και οποιος παιζει το αντιλαμβανεται αυτο και το δεχεται πριν μπει στο πεδιο... Αν τα πεδια ηταν ιδιωτικα νασαι σιγουρος οτι θα υπογραφαμε χαρτια πριν μπουμε οτι δεν φερει καμμμια ευθυνη ο ιδιοκτητης του... Αυτο κατι λεει ετσι?
Παντα φιλικα ΜΑΚΗΣ (silencer)
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

salamine153

MAKISL

και επι του θεματος τωρα αν και ειναι νωρις ακομα , αν δεν υπαρξει κανενα πρόβλημα ως τοτε υπολογιστε με μεσα...
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Ozymandias

Παράθεσηνεες Αθηνες
Θα σε συμβουλευα πριν αρχισεις να μιλας για "παιδαριωδη σεναρια" και "νεες Αθηνες" να δεις ποιοι ειναι αυτοι που ανεβαζουν το εν λογω σεναριο, και τι εχουν ανεβασει στο παρελθον

Απλα να σου πω οτι οι εν λογω κυριοι ετρεχαν εβδομαδες αν οχι μηνες για να βγει το σεναριο τζετ, να οργανωσουν ρολους, να σκεφτουν αποστολες για καθε υποομαδα της καθε παραταξης, για να στησουν παγιδες, γριφους, κτλ.

Ας ειμαστε λοιπον λιγο πιο προσεκτικοι σε αυτα που λεμε και γραφουμε.....

Iskios

Επειδή ξύπνησα στραβά φίλε Salamine έχω να πω τα εξής και δεν θα επανέλθω:

• Το πρώτο σενάριο ήταν χάλια, κατέληξε οι μισοί παίκτες να φύγουν πριν καν τελειώσει, είχε πολλές ελλείψεις σε όλους τους τομείς.
  • Αυτή η Κυριακή πήγε χαμένη, δεσμεύτηκε το πεδίο χωρίς λόγο και αιτία.
  • Η 19/12/2010 θα πάει και αυτή χαμένη όπως οι άλλες 2 Κυριακές, ελπίζω μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες να μην ξανά συζητήσουμε τα ίδια και τα ίδια.
  • Το "έχετε χρόνο να το ξανασκεφτείτε" ακούγεται μάλλον σαν "εκβιασμός", δεν μάζεψες καμία συμμετοχή τώρα, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στις 19/12/2010.
  • Η κριτική σου για τα σενάρια άλλων ομάδων αν μη τι άλλο είναι άδικη, ιδίως για αυτά που δεν έχεις συμμετάσχει.

Εμείς από τώρα δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ίσως έτσι σώσουμε την 19/12 (είναι η τελευταία Κυριακή πριν τις εορτές των Χριστουγέννων).

Athens Core Omega

salamine153

Βασικα δεν σε "εκβιαζει" και κανενας να επανελθεις :-X

Τα υπολοιπα τα εχουμε πει
1 - δεν θα χρεωθω εγω τη βαρεμαρα σας και την κατοπιν εορτης εξυπναδα ορισμενων
2 - το οτι δεν πηγε καλα το πρωτο δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι δεν θα πηγαινε καλα και το δευτερο
3 - αντι να μου προβλεπεις το μελλον εδω περα, ας ερχοσουν καλητερα στις 28-11
4 - την Κυριακη αυτη τη χαλασατε μονοι σας στον εαυτο σας γιατι δεν ηρθατε
5 - δεν θα μου πεις σε τι να ασκησω κριτικη, ποτε δεν γραφω τιποτα για σεναρια στα οποια δεν εχω παιξει, η κριτικη μου ειναι παντα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. Δεν φταιω που ορισμενοι δεν την καταλαβαινουν :P

spiros.k

Παράθεση από: MAKISL στις  28 Νοε 2010, 22:48:00 ΜΜ
φιλε Μελα , Κανεις δεν λεει να καταργηθουν οι κανονες ασφαλειας.. Αν ειναι δυνατον... πολλοι απο μας εχομε παιδια και οικογενιες και δουλεις και και και ... οποτε κανεις δεν θελει να μεινει ,οχι χωρις δοντια , αλλα ακομα χειροτερα χωρις κανα ματι και μετα αιντε τρεχα βρες το ποιος φταιει χωρις κανενα νοημα αφου η ζημια θα εχει γινει. Αντιθετα μαλιστα επειδη ειναι και το επαγγλεμα μου με το χωρο της υγειας εγω στο ατοκινητο μου μονο αντιοφικο ορο δεν εχω.  Και για το θεμα των οριων εχω καποιες αντιρησεις ως προς την αυστηροτητα και το νουμερο , αλλα εννοειται πως ακολουθω τους κανονισμους εφοσον ερχομαι να παιξω  στα παιχνιδια. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙς ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...
ΑΛΛΑ να ρωτησω κατι μιας και δεν ημουνα στην περιπτωση που προανεφερες με τα δοντια του παιδιου...  ως ενα σημειο δεν φταιει και το παιδι (και γω γιατι και γω το ιδιο κανω) που δεν φοραγε (γιατι δε θα φοραγε ειμαι σιγουρος) καποια μορφη προστασιας στο στομα? υπαρχουν απο ατσαλινες μασκες διχτυα οπως http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2412&osCsid=8be09cd9f3c74ce1e82f38e3f5262c0c  μεχρι full face http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2418. ομως πολλοι απο μας προτιμαμε να μην φορμε τιποτα εκτος απο ενα μαντηλι γυρω απο το λαιμο και τα γυαλια.... (που αν θελουμε να ειμαστε τελειως ασφαλεις πρπει να φοραμε μασκες και οχι απλως γυαλια) .Αρα αν κανω τον ανετο και τρεχω χωρις τιποτα φταιει μονο αυτος πο πειραξε τα fps του? αν την ετρωγα απο ενα κανονικο οπλο στα 7 μετρα μεσα στο στομα δεν θα ειχα το ιδιο  αποτελεσμα? Μην ψαχνουμε ευθυνες μονο σοτυς αλλους ...γιατι αν ενας ειναι μαλακς και δεν προσεχει ,, το ιδιο ειμαι και γω που απο την μερια μου δεν εκανα τα παντα για να προστατευτω. Μην ξεχναμε οτι το airsoft δε ειναι ping pong ειναι σπορ που εμπεριεχει  κινδυνους και οποιος παιζει το αντιλαμβανεται αυτο και το δεχεται πριν μπει στο πεδιο... Αν τα πεδια ηταν ιδιωτικα νασαι σιγουρος οτι θα υπογραφαμε χαρτια πριν μπουμε οτι δεν φερει καμμμια ευθυνη ο ιδιοκτητης του... Αυτο κατι λεει ετσι?
Παντα φιλικα ΜΑΚΗΣ (silencer)
καλο ειναι φιλαρακι να μην εισαι πολυ σιγουρος και να μη λες πολλα λογια αν δεν ξερεις τι φοραγα να μην λες κουβεντες στον αερα.και το αν θελω να ειμαι ανετος η οχι ξερω πολυ καλα πιστεψε με.και οσο για τα 7 μετρα που λες αν σου ριξουν στο στομα ελα να σου ριξω εγω να δεις το αποτελεσμα ποιο θα ειναι θα φτυνεις και τα τα ουλα μαζι με την γλωσσα σου.και μαλακας δεν ειμαι φιλαρακι με ξερει πολυ καλα ο κοσμος που πεζω airsoft.ευχομαι να πεξουμε παρεα να σου δειξω τι ειναι το airsoft.παντα φιλικα σπυρος. ;)

Ozymandias

Παράθεση1 - δεν θα χρεωθω εγω τη βαρεμαρα σας και την κατοπιν εορτης εξυπναδα ορισμενων
2 - το οτι δεν πηγε καλα το πρωτο δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι δεν θα πηγαινε καλα και το δευτερο
3 - αντι να μου προβλεπεις το μελλον εδω περα, ας ερχοσουν καλητερα στις 28-11

1) Το ΓΙΑΤΙ οι μισοι, συμφωνα με τα γραφομενα του προηγουμενου χρηστη βαρεθηκαν και εφυγαν δεν σε απασχολει καθολου, η μηπως φταινε αυτοι που ειναι κακοι και φευγουν;

2) Το ΓΙΑΤΙ εγινε μπαχαλο, σε απασχολησε καθολου; Σε εβαλε σε σκεψεις; Ρωταω γιατι βλεπω οτι πολυ ευκολα επιχειρηματολογεις "Αφου και των αλλων τα σεναρια ειχαν προβληματα"

Οχι φιλε μου, των αλλων τα σεναρια δεν ειχαν προβληματα, η ειχαν πολυ μικρα προβληματα. Οι αλλοι ομως τα δουλεψαν τα σεναρια τους, τα ιδρωσαν. 3-4 Σαββατα πηγαιναν στο χοτελ να φτιαξουν πραγματα, να τα βρουν οι παιχτες τζετ. Οι αλλοι κοιμηθηκαν το βραδυ στο πεδιο για να ετοιμασουν το σεναριο τους.

Με μια ιδεα, καλη η χαζη δεν ξερω, και δυο παραγραφους στο ιντερνετ δεν κανεις σεναριο.

3) Διαβαζοντας το 1ο σεναριο και διαβαζοντας το 2ο σεναριο, δεν βλεπω κανενα στοιχειο που να πειθει κανεναν οτι τα πραγματα θα ειναι καλυτερα, και νομιζω δεν ειμαι μονος

4) Φιλε μου, κανενας σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα ερθει να χαλασει την Κυριακη του με την ελπιδα οτι τα πραγματα μπορει και να ειναι καλυτερα. Η επιτυχια του σεναριου δεν θα πρπει να βασιζεται στην τυχη, αλλα στην σκληρη εργασια αυτου που το οργανωνει.

ROOKIEJO

4) Φιλε μου, κανενας σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα ερθει να χαλασει την Κυριακη του με την ελπιδα οτι τα πραγματα μπορει και να ειναι καλυτερα. Η επιτυχια του σεναριου δεν θα πρπει να βασιζεται στην τυχη, αλλα στην σκληρη εργασια αυτου που το οργανωνει.

συγνωμη για την παρεμβαση αλλα εχω ενσταση.
δυστηχως η επιτυχια ενος σεναριου ανεξαρτητα της δουλειας που εχει γινει βασιζεται στην τυχη.
ο μονος σιγουρος τροπος για να πετυχει ενα σεναριο ειναι η διαθεση των παικτων και οχι των σεναριογραφων.
κανενας δεν καλεσε κανεναν να ειναι αθανατος ,να παιξει με 1500 φπς,να βγαλει την μασκα ,να σφυριξει τελος στην μεση του παιχνιδιου επειδη κουραστηκε επειδη εχανε .κανενας δεν ειπε ελατε να κανουμε τσαμπουκαδες ,να ριξουμε βρισιδια να παιξουμε μπουνιες.
για να πετυχει ενα σεναριο πρεπει ο καθε ενας που ερχεται σε αυτο να ξερει γιατι ηρθε και οχι επειδη ειδε φως και μπηκε.
την λαμια την παλευανε-με 6 μηνες σαν παικτες οχι σαν διοργανωτες και πηγανε οσοι θελανε να περασουνε καλα και περασαμε καλυτερα απο οτι περιμεναμε.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ.
θελει μεγαλη τυχη να βρεις καλους παικτες με διαθεση με γνωση με ορεξη για δουλεια.
θελει μεγαλη τυχη να μην εχασε η ομαδα σου να μην τσακωθηκες με την παντοφλα σου και να μην σου καηκε η οθονη για να διαβασεις τις οποιες απαιτησεις του σεναριου και αν σου αρεσει ναρθεις .
και το κυριοτερο να μην δουλεξει η σφυριχτρα του κουρασμενου ξενυχτισμενου απατημενου η χαμενου 'συνπαιχτη'