(ΑΚΥΡΟ)19-12-2010 Ελευσινα Σχεδιο Β

Ξεκίνησε από salamine153, 23 Νοε 2010, 22:01:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Η συνεχεια του πιο πολυσυζητημενου σεναριου    
Τα στοιχεια της Ανκαρια. Σχεδιο Β.
Οι Freedom Fighters, που υστερα απο επικο αγωνα την πρωτη φορα μαζεψαν τα στοιχεια, δεχτικαν αντεπιθεση και απο τα 5 στοιχεια εχουν μονο 2, τα αλλα 3 ειναι στα χερια του αντιπαλου.
Το παιχνιδι.
Τα στοιχεια πρεπει να μαζευτουν μαζι στο ρεσπον της μιας πλευρας. Για να γινει ομως αυτο, πρεπει να μαζευτουν και τα 5 μαζι, δεν μπορουν οι παικτες να τα πανε στο ρεσπον τους ενα-ενα, δεν μπορουν να τα παραδωσουν σε αλλον και να μαζεψουν πανω απο 1 στοιχειο καθε φορα. με το που χτηπιεται καποιος, αφηνει το στοιχειο εκει οπου χτηπηθηκε. Οταν το εχει, πρεπει να πολεμαει με αυτο και δεν μπορει να το ακουμπησει πουθενα. Το ρεσπον ειναι των 4 ατομων. Οι στολες - οι ερευνητες φορανε πληρεις στρατιωτικες στολες, οι αμυνωμενοι -  πολιτικα η μονο το παντελονι στρατιωτικο.
 ΠΡΟΣΩΧΗ - η χακι μπλουζα δεν μετραει σαν πληρεις στολη!!!
 Οι ερευνητες  ειναι τα 3/5 των παικτων και 2/5 οι αμυνωμενοι.
Το ρεσπον ειναι στο πρωτο τολλ για τους αμυνωμενους και στα αμαξια για τους ερευνητες, θα εχουν δε και απο εναν αξιωματικο που μπορει να κανει μεχρι 3 ρεσπον των 4 παικτων, οποτε θα πρεπει να αποφασησει, ποτε ειναι προτιμοτερο να τα κανει, αναλογα με τη κατασταση

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

MAKISL

ωραιο σεναριο .... σε κανα δυο μερες θα ξερω αν μπορω να παρευρεθω....
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Sparrow

MAKISL τελικα γ Καισαριανη εισαι η για ελευσινα να σε υπολογιζω?

Sparrow

salamine νομιζω πως θα ηταν καλυτερο να μεταφερεις το παιχνιδι στην επομενηκυριακη ετσι ωστε να παρεωρεθεις και εσυ στο δικο μου  :) αλλωστε η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι δν ειν σωστο να γινονται παιχνιδια πανω απο αλλα παιχνιδια  :-\

Admax

Καλο θα ήταν να μην χωριζόμασταν και να παίζουμε όλοι μαζί αλλα αυτό είναι στην κρίση σας! :) Πάνω απόλα διασκέδαση! :) Για να έρθουμε και εμείς στο παιχνίδι σου να δούμε πως είναι.. :)

billd

ΑΚΥΡΟ

MAKISL

σορρυ παιδια ακυρος γιαυτην την κυριακη.... Παντως θα ηταν καλυτερα οντως να αλαχτουν ημερομηνιες ουτως ωστε να μπορουμε να βρισκομαστε ολοι μαζι και να μην πεφτουν το ενα παιχνιδι πανω στο αλλο
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

salamine153

Την επομενη Κυριακη θα ειμαι σε σεμιναριο και μετα δεν ξερω ακομα ποιο θα ειναι το προγραμμα. Παντως, αμα θα ειμαστε λιγοι, θα γινει αλλη μερα ;)

illuvatar

Παράθεση από: Sparrow στις  24 Νοε 2010, 00:44:56 ΠΜ
salamine νομιζω πως θα ηταν καλυτερο να μεταφερεις το παιχνιδι στην επομενηκυριακη ετσι ωστε να παρεωρεθεις και εσυ στο δικο μου  :) αλλωστε η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι δν ειν σωστο να γινονται παιχνιδια πανω απο αλλα παιχνιδια  :-\

ναι να μαζευομαστε  σε ενα πεδιο καθε κυριακη καμια κατοστή ατομα δηλαδη να χανουμε τον μπουσουλα.τι λετε ρε παιδια.........
''...engaging tango....'''

illuvatar

Παράθεση από: salamine153 στις  23 Νοε 2010, 22:01:38 ΜΜ
Η συνεχεια του πιο πολυσυζητημενου σεναριου    
Τα στοιχεια της Ανκαρια. Σχεδιο Β.
Οι Freedom Fighters, που υστερα απο επικο αγωνα την πρωτη φορα μαζεψαν τα στοιχεια, δεχτικαν αντεπιθεση και απο τα 5 στοιχεια εχουν μονο 2, τα αλλα 3 ειναι στα χερια του αντιπαλου.

δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω,,,να κλεισω το pc η να ανοιξω το ψυγειο....ελεος το πρωτο πηγε απατο τι περιμενεις να γινει στο 2ο???

Palladin

Κακώς το ακυρώνετε! Εδώ έχει γίνει ολόκληρη κουβέντα, μπείτε σας παρακαλώ και ρίξτε μια ματιά, είναι ένα νήμα που αναφέρεται στο να ανεβαίνουν περισσότερα σενάρια κάθε Κυριακή ώστε ο καθένας να πηγαίνει να παίζει όπου του αρέσει. Μη με παρεξηγήσετε, δεν θέλω να χαλάσω το παιχνίδι κανενός αλλά το να προσπαθούμε να μαζέψουμε ΟΛΟ τον κόσμο σε ένα σενάριο-παιχνίδι-πεδίο απλά είναι ανέφικτο. Το σενάριο του Salamine κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πολύ καλό και αφού δεν είχε ανέβει άλλο για Ελευσίνα γιατί να μην ανέβει? Μακάρι να υπήρχε και ένα CQB για να ανέβαιναν όλα μαζί και να πήγαινε ο καθένας όπου του αρέσει πιο πολύ...

salamine153

Ναι ρε μεγαλε, εσυ ειδικα κλεισε το PC και ανοιξε το ψυγειο 8) Στο youtobe με τον Πλευρη θα βρεις και οδηγειες, πως να κανεις σεξ με αυτο 8) 8) 8)
Δεν ξερω αν ησουν εσυ την Κυριακη, αλλα δεν παρατηρησα να χανεται κανενας μποσουλας, αντιθετως εφαρμοστηκαν ορισμενα καινουρια πραγματα που μπορουν να "σωσουν" αρκετα αλλα σεναρια. Το θεαμα της στρατιας των αιρσοφτερ ηταν μαγευτικο :o :o :o :o :o, οπως προχοραγαμε. Κυριως, μαζευτικαμε πολυ γρηγορα και παιξαμε, οχι οπως τις αλλες φορες, μεταξη των οποιων και το δικο μου παιχνιδι (με ακριβως 6 φορες λιγοτερους παικτες τοτε :'( :( )
Οι υπολοιποι (υποθετω οτι) ξερουν γραφη-αναγνωση :P και μπορουν να συνκρινουν τα σεναρια.

Παλλαντιν, το θεμα δεν ειναι το ποσα ειναι τα παχνιδια αλλα το ποσος κοσμος ηρθε :P Ετσι, δεν ειναι αργα ακομα να γραψετε οτι ερχεστε και το παιχνιδι να γινει τελικα

illuvatar

salamine153    εσυ πρεπει να ζεις αλλου ετσι ?????? δεν εξηγητε αλλιως......

salamine153

Μεγαλε και τι να σου κανω τωρα ??? ???

Ο καθενας καπου ζει. Εσυ ειδικα τι θελεις ??? επιδη ενα σεναριο δεν πηγε καλα, πρεπει να μην ερχεται κανενας ουτε και στα επομενα ??? Δηλαδη, ολων των υπολοιπων τα σεναρια ηταν αμεσως και με τη πρωτη καλα ??? Και σαν ιδεα, και σαν διεξαγωγη ??? Και αφου εισαι τοσο εξυπνος 8), γιατι δεν ελεγες απο πριν το πως θα μπορουσε να γινει πιο καλο το σεναριο με τα Στοιχεια ??? Κατοπιν γιορτης ολοι ειναι εξυπνοι, ξερεις :P. Απο κει και και περα, εαν θελεις να πεις, οτι το σεναριο ειναι παιδαριωδης, ε τοτε κατσε ντε, τα υπολοιπα τι ειναι δηλαδη, με ζομπι, νεες Αθηνες και αλλα παρομοια ??? ??? ??? Παιχνιδι ειναι, πως περιμενεις να ειναι ??? Η μηπως, για να ειναι σοβαρο, πρεπει να ερχονται μονο ο Λεοναρδο και ο Sapper που τα πουλανε και να κανουν μονομαχια :P ???

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Στο δευτερο σεναριο θα μετρηθουν και τα οπλα???
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

salamine153

Μεγαλε Μελα, εσυ θα ερθεις ???
Αμα δεν ερχεται κανενας, ποια η διαφορα ??? Εγω θα περιμενω μεχρι το Σαββατο και αμα δεν ερθει κανεις, το ακυρωνω παλι :(

illuvatar

καταρχην συμφωνω με τον Μελά.α!και το δικο σου σεναριο νομιζεις οτι δεν ειναι πολυπλοκο ετσι?ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ!!!!!!(παρολο που η ελευσινα για εμενα ειναι το καλυτερο πεδιο) απλα πραγματα θελει ο κοσμος.δεν παμε να πολεμισουμε στ'αληθεια ρεεεεεε.

klampanos

Παράθεση από: salamine153 στις  25 Νοε 2010, 11:29:22 ΠΜ
Μεγαλε Μελα, εσυ θα ερθεις ???
Αμα δεν ερχεται κανενας, ποια η διαφορα ??? Εγω θα περιμενω μεχρι το Σαββατο και αμα δεν ερθει κανεις, το ακυρωνω παλι :(

Ανεξαρτητα αν ερθει η οχι,σαν διοργανωτης πρεπει να εισαι σιγουρος οτι δεν τιθεται θεμα ασφαλειας και ολα τα οπλα ειναι στα ορια.

salamine153

Ειπα εγω τιποτα ??? Αλλα το σεναριο το εχω απλοποιησει παρα πολυ σε σχεση με τη πρωτη φορα, που την ειδες τη πολυπλοκοτητα τωρα ???

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Προσπερνω την ειρωνια και σου απαντω οτι η'ερθω η'οχι εχεις υποχρεωση να μετρησεις τα οπλα πραγμα που στο πρωτο σεναριο δεν εγινε...δεν μπορεις ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανενας μας να καταπατα τους κανονες για τα public  games και κυριως οταν τιθεται θεμα ασφαλειας...στα πριβε μπορουμε να παιζουμε και με 1000 fps  και με οτι γουσταρουμε με προσωπικη μας ευθυνη..Εδω κοιταζουμε μπας και παρουμε στα χερια μας μια καρτα που να λεει συλλογος αεροσφερισης για να μην μας τρεχουν στα τμηματα και ο καθενας κανει τα δικα του..αν ησουν τοσο ατυχος ωστε να βρισκοταν ενας πονηρος και να επαιζε με καμια 450αρα fps και σπαγανε τιποτα δοντια οπως την αλλη φορα δεν νομιζω να χαιροσουν πολυ(σκεψου τοτε ειχε γινει και μετρηση)..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...