Woodland 8-3-2009

Ξεκίνησε από kinmid, 02 Mar 2009, 22:23:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kinmid

Με τόσες συμμετοχές ενδεχομένως να προστεθούν αναγκαστικά και άλλα μέλη στα δύο περίπολα, και ενδεχομένως να γίνει και αναδιάταξη στην σύνθεση τους, ώστε να υπάρχει πάντα δυνατότητα τόσο στο να μην σπάσει καμία ομάδα/παρέα όπως είμαστε τώρα δηλωμένοι, όσο και στο να έχουμε ισορροπία πυρός/εμπειρίας.
Πάντως σε κάθε περίπτωση οι αντάρτες θα παραμείνουν ως έχει και απλά θα προστεθούν επί πλέον άτομα από όποιες νέες συμμετοχές μέχρι τελευταία στιγμή.
Προς το παρόν οι επί πλέον νέες συμμετοχές θα είναι stand by όσον αφορά την ομάδα στην οποία θα ανήκουν.

fanioles

Ό,τι και να κάνεις Νίκο μου ...  ΜΕ τις συνθέσεις που βλεπω στα παρίπολα...  Δυσκολη Κυριακή θα κάνουν τα ανταρτόπουλα!   ;D

(απ' οτι καταλαβατε ο πόλεμος εχει ήδη ξεκινήσει !  :D )

FOX

mesa kai egw + ton ride_bmx

an ginete stin idia omada
"Semper Occultus"

ZINJA

--------------------------------------------------------------------------------
Ό,τι και να κάνεις Νίκο μου ...  ΜΕ τις συνθέσεις που βλεπω στα παρίπολα...  Δυσκολη Κυριακή θα κάνουν τα ανταρτόπουλα!   

Τα ανταρτοπουλα περιμενουν!!!!!!!! ;D ;D ;D να προσεχετε δεντρα κατω απο το χωμα μεσα στις πετρες στους βραχους ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨΄παντου θα ειμαστε!!!!!!!!!! :) :)χα χα χα χα χα ;D ;D :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Spook

The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

alexz

Νίκο μέσα εγώ & ο alex3para.....οπως αρκετοί γνωρίζουν, μιλάει μόνο αγγλικα οποτε θα θέλαμε να είμαστε μαζί...

ted

kinmid

@Atsalakotos

Δηλαδή εσύ (+1 +2?)  :-\

Ark93

Θα ηθελα να λαβω απαντηση σε ορισμενες ερωτησεις.

Γιατι θεσπιστηκε το οριο ηλικιας;Οταν αγορασαμε τα οπλα μας, μας ειπαν οτι μπορουμε να παιζουμε στην Καισαριανη. Επαιξε μηπως κανεις απο εμας επικινδυνα ή "βρωμικα";Προς τι αυτη η απαγορευση αφου ετσι ή αλλιως ολοι οσοι παιζουν στον χωρο αυτο παιζουν παρανομα διοτι ο χωρος δεν ειναι σκοπευτηριο και αρα αντιβαινει  στον νομο περι οπλων και εκρηκτικων, ο οποιος απαγορευει την χρηση αεροβολων οπλων εκτος σκοπευτηριου;

Δεν θελω να προσβαλλω ή να ενοχλησω κανεναν, αλλα να καταλαβω ορισμενα πραγματα.

Ευχαριστω

kinmid

Στο παρόν νήμα δηλώνονται συμμετοχές στο συγκεκριμένο παιχνίδι και σενάριο, και υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Θα σε παρακαλούσα για να θέσεις το οποιοδήποτε ερώτημα σου προς συγκεκριμένη κατεύθυνση να δημιουργήσεις ένα νέο νήμα στο ανάλογο section.

Επίσης παρακαλώ τους υπόλοιπους να μην απαντήσουν εδώ, ώστε να μην εκτροχιαστεί το νήμα.

ZINJA

βρε παιδια παρακαλω πολυ 2σημετοχες ακομα να φτασουμε τους 50 ακουσατε ακουσατε πενηντααααααααααααααααααααααα!!!!! ;D ;D :) :-*

Ι-4

kinmid

Έγινε μία ακόμη προσθήκη-διευκρίνηση σχετικά με τα respawn των ομάδων, οπότε ξαναρίξτε μία ματιά.

Επίσης παρακαλώ να διαβάσετε ή ακόμη και να ξαναδιαβάσετε το αρχικό μήνυμα-ανακοίνωση, και ειδικότερα τις οδηγίες & διευκρινήσεις για το σενάριο, ώστε να κατανοήσουμε όλοι το πως θα λειτουργήσουμε από την θέση μας έκαστος, και φυσικά να υπάρξει δυνατότητα επίλυσης αποριών από εδώ και να κερδίσουμε χρόνο στο πεδίο.

Στο πεδίο η τοποθέτηση των ομάδων θα γίνει ως εξής:
-Τα δύο περίπολα ξεκινούν και λαμβάνουν θέση στα δύο σημεία εισόδου στο παιχνίδι, τα οποία θα είναι και βάσεις τους και σημεία respawn για έκαστο.
-Τα επτά στοιχεία των ανταρτών μαζί με τα δύο αντι-περίπολα κατόπιν ξεκινούν και λαμβάνουν θέση στα σημεία φύλαξης και εκκίνησης αντίστοιχα.
-Με την τοποθέτηση των ανταρτών θα δοθεί άμεσα μέσω ασυρμάτου η έναρξη του σεναρίου.

Η καταμέτρηση νεκρών γίνεται για τα δύο περίπολα στο σημείο βάση-respawn υπ'ευθύνη ομαδαρχών (σε διαδικαστικό επίπεδο) με λίστα, ώστε μόλις εξαντληθούν τα respawn ενός περιπόλου και μαζευτούν όλοι οι νεκροί στην βάση-respawn τους, να επιστρέψουν όλοι μαζί στο safehouse.
Οι αντάρτες καταγράφουν επίσης τους νεκρούς τους με λίστα, όχι όμως στο σημείο βάση-respawn τους αλλά κατευθείαν στο safehouse.
Το παιχνίδι λήγει αυτομάτως μόλις δύο ομάδες από τις τρεις (δύο περίπολα και οι αντάρτες) ανακοινώσουν ότι έχουν εξουδετερωθεί ολοκληρωτικά.

Siegfried

Ich bin auch dabei + 2. Αν είναι δυνατό να ενταχθούμε στο δεύτερο περίπολο

ZINJA

παιδια κερδισα το στοιχημα!!!!!!περασαμε τους 50 και παμε!!! :) :) :) :) :) :) :-*

Ι-4

FanIsHere

Την προηγούμενη Κυριακή 14, αυτήν 41 και βάλε. Αυτά είναι!

Εννοείτε πως δε θα χάσω τέτοιο παιχνίδι! Θα ήθελα να με βάλετε, εάν βέβαια γίνεται, μαζί με τον CostasV και τον fanioles, δηλαδή στη δεύτερη περίπολο. Ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιος να με πάρει με το αυτοκίνητό του, διότι, απ' ό,τι πληροφορήθηκα, δεν επιτρέπεται να έχεις το αεροβόλο μέσα στο ΜΕΤΡΟ, εκτός κι αν έχεις άδεια? Θα με βόλευε να συναντηθούμε κάπου κοντά σε Αγ. Δημήτριο / Μπραχάμι, Δάφνη, Ν. Σμύρνη και Άλιμο αν γίνεται.
PM me όποιος μπορεί.
Κωστάκη... ακούς? :-*
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

kinmid

Δυστυχώς τα δύο περίπολα βάσει των συμμετοχών πρέπει να θεωρούνται κλεισμένα, εκτός αν υπάρξει εκτάκτως απουσία/ακύρωση ή κάποιο αμοιβαίο αίτημα για ανταλλαγή θέσεων με άτομα από τους αντάρτες.
Πλέον καλύπτουμε θέσεις στην ομάδα αντάρτων, δηλαδή συνολικά τέσσερα άτομα φύλαξης ανά σημείο και αναλόγως οι υπόλοιποι ανά τρείς στα δύο αντιπερίπολα των ανταρτών.
Οι υπόλοιπες επί πλέον συμμετοχές (πέραν της πλήρωσης των θέσεων βάσει σεναρίου και στις τρεις ομάδες) θα μοιραστούν αναλόγως επί τόπου, ώστε να λάβουμε υπ'όψιν και τις απουσίες ή παρουσίες τελευταίας στιγμής.

Προσπάθησα να καλύψω κάθε αίτημα και επιθυμία όσο γινόταν παιδιά, αλλά αναγκαστικά πλέον δεν μπορούν να γίνουν και πολλά με τόσο μεγάλη προσέλευση κόσμου.

CostasV

Παράθεση από: FanIsHere στις  06 Mar 2009, 16:32:28 ΜΜ
Κωστάκη... ακούς? :-*

Τι, ποιος, που, τι, πως, γιατι...  :-X

Αχ βρε κερατά? Βασικά είμαι ψιλο γεωμετρικά αντίθετα, και όχι τίποτα άλλο για να πάω Καισαριανή θέλω 15 λεπτά μόνο... Αχ τι θα σε κάνω?
Λοιπών εάν δεν βρεθεί κάποιος θα έρθω εγώ. ;D

Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

vantre

Μεσα κι εγω + ενας φιλος με ?...

FanIsHere

Παράθεση από: CostasV στις  06 Mar 2009, 17:16:35 ΜΜ
Τι, ποιος, που, τι, πως, γιατι...  :-X

Αχ βρε κερατά? Βασικά είμαι ψιλο γεωμετρικά αντίθετα, και όχι τίποτα άλλο για να πάω Καισαριανή θέλω 15 λεπτά μόνο... Αχ τι θα σε κάνω?
Λοιπών εάν δεν βρεθεί κάποιος θα έρθω εγώ. ;D

Αχ... Να 'σαι καλά! Αλλά θα 'ρθω όσο πιο κοντά μπορώ. Όπου βολεύει βασικά. Αλλά μπορεί να βρεθεί και κάποιος πιο εύκαιρος. Thanks again! ;D
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)