G&G gr16 και M203

Ξεκίνησε από ANTONIKOLAOU, 04 Μαρ 2011, 12:28:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ANTONIKOLAOU

Καλησπέρα!Ξέρετε ποιο μ 203 θα ταίριαζε στο G&G gr16 και τι παελκόμενα χρειάζονται για να το τοποθετήσω?Ευχαριστώ!

Nick Babouinos

καλησπερα αρχοντα,εγω εχω το gr15 της ιδιας εταιριας κ χτυπησα ενα μ203 της Dboys,σε οτι αφορα τη μαρκα ειναι καθαρα προσωπικο κ κυριως οικονομικο θεμα,τι εχεις να διαθεσεις,σε οτι αφορα τη τοποθετηση να κοιταξεις αν εχει ris το οπλο σ εχει κ το μ203 στελεχος που να κουμπωνει σε ris συνηθως ειναι των 20mm οπως αυτο

εγω εχω αυτο της εικανας αλλα το κοντοκαννο.εσυ εαν εχεις μεγαλη καννη τοτε παιρνεις το μακρυκαννο,οτι σ αρεσει οπτικα.τελος σ οτι αφορα τις οβιδες,αυτες ειναι των 40 mm κ οι διαφορες ειναι στη χωριτικοτητα τους,εγω εχω 3 με χωρητικοτητα 153 ΒΒς,απλα σκεψου πριν ενθουσιαστεις κ το κοστος τοων ΒΒς!!!Γενικα αλλοι λενε οτι ειναι αχρηστο,αλλοι οτι ειναι καλο,εγω απλα το γουσταρα κ το πηρα,απλα ειπα να μη δωσω πολλα λεφτα γιατι ενας μ ειπε κατι σωστο,οτι ο μηχανισμος ειναι τοσο απλος που πρεπει να ειναι πολυ μουφα για να μ λειτουργει καλα!!!Εσυ αποφαιζεις τι γουσταρεις,αυτα ελπθζω να βοηθησα!!!!

Kallistos

Για το GR16 το short παει καλύτερα. Το long ειναι για μήκος Μ16.
Επιπρόσθετα ο ποιο μικρός όγκος και βαρος, βοηθά στο πολύωρο παιχνίδι.

Το GR16 της G&G δεν εχει RIS αρα θα χρησιμοποιήσεις τους ανταπτορες του M203, οπως ειναι τοποθετημένοι στην φωτο παραπάνω.
Θα χρειαστείς ένα αλεν γιανα βγάλεις το μπροστινό σκοπευτικό να περάσει το πισω μερος του Μ203 απο την κάνη, και μετα το ξαναβάζεις.
Τέλος θα χρειαστεί να αφαιρεθεί το κάτω μέρος του χειροφυλακτήρα καθώς εκέι θα είναι πια το οβιδοβόλο.
Ready... Steady... Fire...!!!

ANTONIKOLAOU

Ευχαριστώ παιδιά!Με καλύψατε πλήρως!