Έχω συγχίσει κάτι για τα πιστόλια αερίου

Ξεκίνησε από kordellas, 02 Νοε 2010, 21:08:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kordellas

Γειά σας!
Είμαι αρχάριος με το θέμα, η μόνη μου εμπειρία είναι με αληθινά όπλα στο στρατό.
Ψάχνω να αγοράσω ένα πιστόλι σε οικονομική τιμή μιας και θα είναι το πρώτο μου.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η επανόπλιση.
Αυτό που με σύγχισε και δεν βρίσκω την απάντηση μου είναι το εξής : Τα πιστόλια αερίου και CO2, χρειάζονται όπλιση όπως αυτά του ελατηρίου μετά τη βολή;

Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα και είδα ένα αερίου το οποίο δεν ήθελε, παίζεις όσο θα διαρκέσει το αέριο. Τον ρώτησα αν όλα του αερίου λειτουργάνε έτσι και μου είπε πως ναι δεν θέλουν όπλιση όπως του ελατηρίου.
Από την άλλη σε ένα eshop θυμάμαι είχα δαβάσει κάτι παράξενα και σκέφθηκα μπάς και οπλίζεις για να το γεμίσεις με αέρα από αυτό που του έχεις βάλει.

Νομίζω είναι πολύ ηλίθια η ερώτηση, αλλά τι να κάνουμε!
Ευχαριστώ πολύ!

lak1000

Οπλίζεις αλλά μόνο την πρώτη φορά. Δηλαδή, βάζεις γεμιστήρα και οπλίζεις για να τραβήξει την πρώτη μπίλια.
Μετά, ρίχνει απλά με το τράβηγμα της σκανδάλης μέχρι να τελειώσει το αέριο ή/και οι μπίλιες...
Please don't feed the trolls...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Το προβλημα αν παρεις πιστολι co2 δεν θα ειναι επανοπλιση του αλλα το οτι δεν θα σε βολεψει και δεν θα σε συμφερει οικονομικα να αλλαζεις αμπουλες +οτι πολλα απο αυτα ειναι πολυ παραπανω απο τα ορια σε fps.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

kordellas

Ευχαριστώ και τους 2. Η αλήθεια είναι ότι διάβασα κάτι για τους κανόνες των παιχνιδιών.
Έχω δεί ότι μερικά στις προδιαγραφές τους είναι GBB και άλλα NBB. Το τί είναι γνωρίζω (No blowback) τί είναι όμως αυτό;

Vangelis

Παράθεση από: kordellas στις  02 Νοε 2010, 21:35:28 ΜΜ
Το τί είναι γνωρίζω (No blowback) τί είναι όμως αυτό;

Δες τα παρακάτω:

Με κίνηση του κλείστρου.
http://www.youtube.com/watch?v=yIUaFzHaWvk&feature=related

Χωρίς κίνηση του κλείστρου.
http://www.youtube.com/watch?v=YKZt5vO1lk8
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

kordellas

Ωραία! Και τελευταία ερώτηση!
Επειδή έχω δεί δυο κατηγορίες, Αερίου και Co2, ποιό συστίνετε;

Vangelis

Παράθεση από: kordellas στις  02 Νοε 2010, 21:48:24 ΜΜ
Ωραία! Και τελευταία ερώτηση!
Επειδή έχω δεί δυο κατηγορίες, Αερίου και Co2, ποιό συστίνετε;

Αερίου.. Για τους λόγους που ο @Μελάς αναφέρει στο post του, λίγο ποιο πάνω.  ;)
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

kordellas

Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα;  ???

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Φιλε μου εν ολιγης οι περισσοτεροι απο εμας παιζουμε με πιστολια αεριου επειδη σου δινουν την δυνατοτητα να εχεις πανω σου οσους γεμιστηρες θες που περιεχουν και το αεριο,επειδη μια φιαλη αεριου εχει μικρο κοστος (10 ευρω πανω κατω)και ξεχναει να τελειωσει κι επειδη οπως σου ειπα πριν στα παιχνιδια υπαρχουν ορια στην ταχυτητα εξοδου της μπιλιας και πολλα απο τα πιστολια αμπουλας ειναι πολυ πανω απο αυτα πραγμα που σημαινει οτι αν ειναι εκτος οριου δεν θα μπορεις να παιξεις σε public game..αυτα..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...