TOKYO MARUI FA-MAS,STEYR AUG ή G&G L85A1 BLOWBACK

Ξεκίνησε από nikos1990, 29 Οκτ 2010, 20:03:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos1990

I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

EKAMenos

εγω θα σου προτεινα το aug τησ classic army μια και το εχω πιασει στα χερια μου πολυ καλη ποιοτητα και πολυ καλη διοπτρα επισης ειχε βγει το καλυτερο οοπλο της κλασικ αρμυ!
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Oτι κι αν παρεισ απο αυτα ειναι εγγυηση και θα σε ικανοποιησει απολυτα..τρομερο hop up ευθυβολια και ποιοτητα..με classic army καμια σχεση...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

nikos1990

I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Kallistos

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ Εννοεί ότι τα ΤM, σε συγκριση με τα CA, ειναι ανωτερης ποιότητας και λειτουργικής απόδοσης.
Ready... Steady... Fire...!!!

elricd

Και γω θα συμφωνησω με το Μελλα τα ΤΜ πολυ ανωτερα απο CA...
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

kemosabe

Βασικά δες τα λινκ. Το 2ο και το 3ο είναι το ίδιο. Καλά 5 άτομα απάντησαν δεν το είδε κανένας? Παρ'όλα αυτά πάρε L85.

Kallistos

Δεν χρειαστηκαν τα λινκ. Μας καλυψε ο τιτλος.
Ready... Steady... Fire...!!!

Teacherdick

Το L85 πάρε.Θα μπορέσεις να του βάλεις και πιο πολλά extras αν θες.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

nikos1990

Jim21

Φιλε εγω εχω ΤΜ FA-MAS και ειμαι ευχαριστημενος με βολευει στη σκοπευση και σε ολα  τωρα να το παρεις στα χερια σου να το δεις  αν σου κανει και σε βολευει

kill or be killed

Teacherdick

Tης G&G ακούω ότι είναι καλά.Της ARES δεν ξέρω.Εγώ έχω ICS.
Si Vis Pacem, Para Bellum.