Woodland 1/03/2009

Ξεκίνησε από filakio 8, 25 Φεβ 2009, 19:14:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

OYK347

Καλησπέρα σε όλους σας,

ελπίζω να ρίξατε πολλά ΒΒς και να περάσατε καλά, ελπίζω επίσης να σας συναντήσω την άλλη Κυριακή (που θα μπορώ να συμμετέχω).

Καλό μήνα και καλή Σαρακοστή σε όλους.

.

.                      http://www.armageddons.gr

SAPPER

Καλή Σαρακοστή και απο εμενα σε ολους  :)

RAMIREZ

Δυστιχώς λόγ καλοκαιρίας προτίμησα να αφιερώσω κάποιες ώρες στην οικογένεια και ειδικά στο 21 μηνων βλαστάρι μου.
Είμαι σίγουρος ότι περάσατε καλά και ελπίζω να σας δω όλους στις 8/3 :)

ZINJA

Παιδια σας τα ειπα τα νεα!? (ο χαιλαντερ)πεθανε!με φαγανε στο πρωτο παιχνιδι στο πρωτο λεπτο!κατα τα αλλα παιξαμε τουλαχιστον 10 παιχνιδια!και εγω με τη σειρα μου να ευχαριστω οσουσς ηρθανε και πιστευω περασαμε φανταστικα!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

lizard

kalhmera!!! ean kai me pethanate sta bbs sta perissotera paixnidia htan teleia apo oles ths apopseis!!! poly kala senaria kai arketo treksimo!!!! kalh sarakosth kai kalo mhna se ola ta melh!!!!
Ι-4 AIRSOFT TEAM

FanIsHere

Παράθεση από: RAMIREZ στις  03 Mar 2009, 12:19:40 ΜΜ
Δυστιχώς λόγ καλοκαιρίας προτίμησα να αφιερώσω κάποιες ώρες στην οικογένεια και ειδικά στο 21 μηνων βλαστάρι μου.

Καλά έκανες κι αφιέρωσες χρόνο στην οικογένεια σου και να σου ζήσει το παιδάκι σου! Αλλά ο καιρός ήταν μια χαρά...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

SAPPER

Παράθεση από: RAMIREZ στις  03 Mar 2009, 12:19:40 ΜΜ
Εκπαιδευσε το απο τωρα να γινει αξιος διαδοχος  :D
Να το χαιρεσαι  :)