COLT M733 commando - αναβαθμιση

Ξεκίνησε από TOYRKOFAGOS, 12 Φεβ 2009, 20:39:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TOYRKOFAGOS

σκέφτομαι να αγοράσω ενα COLT M733 commando (δεν έχω αλλο όπλο, ειναι το πρωτο μου) και θέλω να μάθω αν ξέρετε τι αναβαθμίσεις παίρνει (εσωτερικές - εξωτερικές)... γιατί είχα διαβασει σε άλλες συζητήσεις ότι όλα θέλουν αναβαθμίσεις για καλύτερη απόδοση. είδα ότι έχει χαμηλο fps και για αυτό ρωτάω. δλδ αν δεν κανω καμία εσωτερική αναβάθμιση θα υστερώ μέσα στο παιχνίδι  σε σχέση με άλλους που έχουν κανει? μιλάω για βελινεκές, ευστοχία κλπ.
Σας ρωτάω εσας τους παλιούς για να ξερω να υπολογίζω την τιμή του όπλου μόνο ή  να βαλω και τις αναβαθμίσεις? για να ξέρω πόσο θα μου πάει περιπου παραπάνω..  :-\

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=80

και λέω να πάρω και ένα glock 18c (ηλεκτροκίνητο) πειτε μου και για αυτο αν μπορείτε...
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

FanIsHere

Παράθεση από: TOYRKOFAGOS στις  12 Φεβ 2009, 20:39:24 ΜΜκαι λέω να πάρω και ένα glock 18c (ηλεκτροκίνητο) πειτε μου και για αυτο αν μπορείτε...
Εγώ το παρήγγειλα μόλις σήμερα. 'Οταν το έχω από κοντά, θα σου πω... :)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

SAPPER

Και τα δυο καλες επιλογες, μονο καννη ακριβειας 6,04mm βαλε στο commando και τελος, απο εκει και περα θελει γνωσεις η καλυτερα ολοκληρο gearbox αν θες να ανεβεις.

Dadiaki

egw 8a sou protina tanio koba twist barrel pu se logikes times
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

TOYRKOFAGOS

ok παιδια ευχαριστω! θελει ψαξιμο, θα ρωτησω και αυτους του airsoftcenter και θα δω...
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

Dadias

dinei kaliteres sigedroseis padws,ka8os kai emveleia,logo tou oti einai ravdoto kai o aeras paei peristrofika mesa sto barrel kai dn afinei kai kena meta3i bb kai kanis kai kanei oso kai ena accuracy barrel,skeftomai na valw kai gw sto m733 mou otan to exw sta xeria mou :)