G&G M16 A3

Ξεκίνησε από UNSEEN, 01 Νοε 2010, 00:58:38 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

UNSEEN

Καλησπερίζω όλη την κοινότητα και όλα τα μέλη.

Είμαι εντελώς νέος στο χώρο του airsoft και η αλήθεια είναι οτι με κόλλησε ένας φίλος... Αν και είχα πει οτι δεν θα δώσω άλλα λεφτά σε Hobby αφου έχω ήδη πολλά (RC cars, υπολογιστές, ψαροτούφεκο, μηχανές) και όλα σε μεγάλο επίπεδο αιμοδοσίας, κόλλησα τόσο πολύ με αυτά που βλέπω, που θεωρώ οτι πραγματικά περνάτε τέλεια και λέω να ξεκινήσω κι εγω... Ως εντελώς αρχάριος λοιπόν προτιμώ να ρωτάω παρά να κάνω λάθος κινήσεις αν δεν ξέρω κάτι.

Διάλεξα λοιπόν σαν όπλο για να ξεκινήσω το Μ16 Α3 της G&G. Μου αρέσει πολύ και φαίνεται πολύ ποιοτικό. Το οτι είναι τόσο αληθοφανές λόγω των μεταλλικών του τμημάτων είναι στα + του. Ξέρω καλά οτι είναι μεγάλο και δυσκίνητο, αλλά επειδή σκοπέυω να παίζω σε ανοικτά μέρη και απ οτι διάβασα απο πολλούς έμπειρους (απο εσάς), η μακρυά κάννη βοηθάει στην ευθυβολία. Δεν θέλω να πάρω κάτι μικρότερο σε μέγεθος παρά μόνο να μάθω αν το συγκεκριμένο όπλο της συγκεκριμένης εταιρίας είναι καλό για να ξεκινήσω χωρίς προβλήματα και να μην μου χαλάσει τη διάθεση. Η τιμή του στα 380 είναι αρκετά λογική και διάβασα γενικά πολύ καλά σχόλια. Επίσης τα FPS του είναι πάνω - κάτω σε λογικά πλαίσια. Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας, χωρίς να βάλουμε στη μέση το Marui που μπορεί πολλοί να προτείνετε και απο αυτά που διάβασα είναι εξαιρετική λύση. Δεν μου αρέσει το πλαστικό σώμα και ο χαμηλός αριθμός FPS (αν και αλλάζει εύκολα απ οτι είδα), όσο καλό και να είναι. Θέλω να μάθω για το συγκεκριμένο και για τη συγκεκριμένη διάσταση με τα 510mm κάννη (για να μπορώ να χαζογλεντάω και σαν ψευτοsniper).

Συγνώμη αν σας κούρασα με το τεράστιο ποστ, αλλά ως άσχετος προτιμώ να μάθω απο τους έμπειρους. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και πάλι καλώς σας βρήκα.

Φιλικά
Δημήτρης.

Kallistos

Φίλε Δημήτρη,
Καλως ηλθες στο Airsoft.

Το οπλο που σε ενδιαφέρει, οσο αφορά την μαρκα είναι αρκετά καλό.
Οσον αφορά τον τύπο-σχημα του αεροβόλου, είναι εντελώς προσωπική η προτιμηση καθε ενός. Προσεξε μονο να σε βολεύει στην κίνηση και στην χρήση. Αν δεν το έχεις δει στην εκθεση του μαγαζιού, να το κρατήσεις και να έχεις μια 1η αποψη μαζί του, μην κάνεις την κίνηση της αγοράς.
Εγώ ξεκίνησα με full metal οπλα αλλα μετά το γυρισα στα πολυμερές. Λογος, η καταπονηση μετά απο πολύωρο παιχνίδι, και 2ον το ποσο ευκίνητο ήταν στο σώμα μου το πολυμερές συγκριτικά με το μεταλικό.
Σαν G&G ομως το προτείνω. Εχει συμβατότητα με τις μεγάλες μάρκες ανταλλακτικών και έχουν αποδείξει ότι ειναι εξαιρετικά αεροβόλα.

Φιλικά,
Κάλλιστος

(Χρονια Πολλά για τις προάλλες)
Ready... Steady... Fire...!!!

UNSEEN

Φίλε Κάλλιστε σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλωσόρισμα, τις ευχές και φυσικά την άποψη σου. Δεν με ενοχλεί το βάρος γιατί κάνω και δύο μαζεμένα πουσαπς και μισή έλξη, οπότε είμαι αρκετά γυμνασμένος...  :D :D ;D

Για το μέγεθος το ξέρω οτι θα κάνω συμβιβασμο σε κάποια πράγματα για να κερδίσω αλλου που θέλω... Αρκεί που είναι καλό όπλο οπως λες γιατί υπάρχουν πολλές εταιρίες (και δεν υπολογίζω καν τις  κινέζικες) οπότε δεν ξέρω τι να διαλέξω. Αποφάσισα λοιπόν αυτό και ο θεός βοηθός. Και πάλι ευχαριστώ!

kemosabe

Φίλε μου νομίζω πως το όπλο που θές είναι out of stock. Παρ' όλα αυτά αν θες ένα όπλο με τα χαρακτηριστικά του Μ16 δλδ μακριά κάνη για να χτυπάς μακρινους στόχους θα ήθελα να σου προτείνω ως εναλλακτική λύση και για να ξεφύγουμε και από τα πολυχρησιμοποιημένα Μ16 Μ4 κτλ το παρακάτω οπλάκι το οποίο μετα συγχωρήσεως μαμεί και δέρνει. Δες το λίγο και έχε το υπόψιν. Σου δίνω 2 λίνκ, ένα από το AC και ένα από τον ιστότοπο της G&G. Με το παρακάτω όπλο λόγω του σχεδιασμού του θα έχεις και την μακριά κάνη και ένα ποιο κόμπακτ σχήμα για να το χρησιμοποιείς και σε CQB. Σκέψου το πολύ καλά.
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=36&products_id=1837

http://www.guay2.com/web/our_product/l85a2.php?lang=en

Αν μπορείς βρες το Α2 με το susat. Είναι πιο μούρικο. Μήκος κάνης 510 και συνολικό μήκος 785 ενώ το Μ16 έχει μήκος κάνης 510 και συνολικό μήκος 1040

metallpontios

Για σου φιλε. θα ι8ελα να σε ρωτήσει αν το έχεις δει από κοντά και το έχεις δοκιμάσει καθώς είμαι "παρα πολu" μεγάλο όπλο και μπορεί να μην σε βολεύει.επείσι το έχω δει από κοντά σε game και μάλιστα είχε "βραβη" και ήταν μάλιστα καινούργιο.εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ m16α3 τις κλάση army και έχω μείνει ικανοποιμένος με το όπλο και θα σου το πρότεινα.και κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις να περνάς μέσα από κτίρια gt είναι κάπως δύσκολη η μακριά κάννη και θεωρείτε ταμπού τέτοιο όπλο για cqb αλλα μπορείς να το μάθεις να το "ελεχεις" δεν είναι τόσο δύσκολο και συνήθως πταίει ο παίκτης και όχι το όπλο kata 95 %.