Mobile Main Menu

Russian Tanks

Ξεκίνησε από Bury ze dead, 27 Οκτ 2010, 21:47:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bury ze dead

ερεθιζομααααααιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

русские танки
Bring me the undead and i'll bury them for good

el.cind

φιλε μου burn ze dead Συνφονω μαζι σου για το video και  να σκεφτης  οτι οταν αγορασαμε τα leopard η ροση μας δινανε τα Τ-80 κοψοχρονιας και με απηρα ανταλακτικα..με ενα leopard αγοραζαμε 2-3 Τ-80..( αλλα ειναι πολλα τα λεφτα αρη..για την μιζα ρε γαμοτω)  ;D ;D ;D

Bury ze dead

οπως και με τα f16 αντε πανε συνεργασου εσυ με τους ρωσσους οταν τα αμερικανακια μας φοβεριζουν με τους γυρω γυρω γειτονες μας οταν εχεις εσυ μια συμφωνια για su-47 berkut για προσφορα su-37 terminator με την αγορα των πρωτων τοτε ακυρωσε την για τα κολοf16 αλλα εκτος απο καλα ειναι και ακριβα οποτε φαντασω εκει μιζα κοντρα μιζα και ξαναμαναμιζα που δεν θα μπορουν να ξεπληρωσουν ουτε τα δεκακισεγγονα μας αν συνεργαζομασταν με τους ρωσσους και δεν ειναι μονο αυτο μπορω αν θες να συζηταω εβδομαδες γι αυτα. γιατι δεν εχουμε προγραμα μαχητικων γιατι δεν εχουμε προγραμμα αρματων κατι ΛΕΩΝΙΔΑΣ και κατι ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ γιατι δεν βγηκαν στο εμποριο εκτος απο μερικα που εχει ο στρατος γιατι ολα το καινουρια προγραμματα θελουν κονδυλια τα οποια οι πολιτικοι μας και τα κομματοσκυλα τα ξεκοκαλιζουν αλλοστε εμεις ειμαστε καλοι στο να τα αγοραζουμε και να τα καβαλαμε και οχι να τα παραγουμε.

p.s. λατρευω το leopard2 a6 hel ειναι μακραν το καλυτερο αρμα μαχης

el.cind

φιλε μου εχουμε την δυνατοτητες να παραγουμε πολλα και διαφορα οσα αφορα τον εξοπλησμω του στρατου μας... αλλα βλεπης καποι καρεκλοκενταβρη και παχησαρκη αποφασηζουν για τους εξοπλησμους μας χωρης να λαβανουν υποψην ουτε της αναγκες αυτης της χορας αλλα ουτε της υποδειξης τον αξιοματικων του στρατου μας.... πανε και αγοραζουν f-16 μεταχηρισμενα leopard με 3πλασιο κοστος και υποβριχεια που εχουν κληση οταν τα βαζεις στο νερο και ο οπως λεει και ολαος μας η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενηζουμε...... ;D ;D

SW1GEORGE

Φιλοι και συνχομπιστες ας κοιταξουμε τα του χομπυ μας και ας

αφησουμε τα υπολοιπα για αλλα φορουμ....

παντα φιλικα

Γιωργος
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

el.cind

συνφονω και εγω sw1george οποτε κληνω το θεμα εδω.... ευχαρητω γαι την παρατηρηση σου τα λεμε στα πεδεια... ;D ;D

Bury ze dead

Εχεις δικιο αδερφε sw1george ξεφυγαμε απο απλα να θαυμασουμε το βιντεο
καλα και ασφαλη παιχνιδια φιλοι μου :D :D :D