Mobile Main Menu

Sniper

Ξεκίνησε από pit k, 10 Οκτ 2010, 18:35:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θα θέλατε να παίζουν τα sniper σε παιχνίδια

ναι
51 (83.6%)
οχι
10 (16.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 56

Η ψηφοφορία έληξε: 30 Οκτ 2010, 18:35:33 ΜΜ

Arson

Παράθεση από: JustRussian στις  01 Νοε 2010, 18:41:50 ΜΜ
Διαβασε τι λεει ο barbatus...

Μπορείς να εγκυηθείς ότι το εν λόγο άδειασμα του γεμιστήρα θα γίνει στο σβέρκο σου και όχι στα δόντια σου? Επειδή δεν μπορείς όλοι πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν γίνεται maximum προστασία! Σίγουρα τα ατυχήματα οφείλονται σε αυτούς που ΔΕΝ τηρούν τους κανόνες! Σίγουρα συμφωνώ με τον Barbatus και μάλιστα να υποθέσω Russian ότι είσαι sniper urself :D? Αν ναί είμαι βέβαιως οτι αφού έχεις τοποθετηθεί καλά στο θέμα και έχεις τεκμηριομένη άποψη σλιγουρα τηρείς τους κανόνες ασφαλείας!

kaliostro

Να πω κ εγώ την αμπελοφιλοσοφια μου λοιπόν...
Και εγώ φοβάμαι έναν οποιονδήποτε που παίζει τον Βασιλάκη Ζαιτσεφ με 550 ΦΠΣ γιατί κανείς δεν είναι τόσο ψύχραιμος ωστέ όταν του κάνουν τζα στα 5 μέτρα να κρατήσει το δάχτυλο μακρυά απο την σκανδάλη του...εδώ τα ποιό πολλά άτομα έχουν το δάχτυλο στην σκανδάλη ακόμα κ όταν βγάζουν φοτός...
Δεν θέλω να παίζω με πανοπλία για να μπορεί να κάνει τον "Εχθρό προ τον πυλών" ο οποιοσδήποτε που θέλει να κυνηγάει κουνέλια με τα ΦΠΣ που έχει φορτώσει στο οπλάκι του.
Δεν με νοιάζει αν θα με τσούξει όπως στα 325 αλλά θα με νοιάξει όταν θα βελάξω σαν το πρόβατο στα 550.
Κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια +- 2 μέτρων την απόσταση των 15 μέτρων ασφαλείας...πάω κ στοίχημα γι'αυτό.
Τα 400-420 ΦΠΣ είναι υπεραρκετά για ένα αεροβόλο ακροβολιστή με το σωστό σετάρισμα...κ αν θες να παίξεις έναν τέτοιο ρόλο δεν μπορείς να το κάνεις με ένα κινέζικο που μόλις το έβγαλες απο το κουτί του...πρέπει να τα σκάσεις σε κάνες ακριβείας 6.01-6.02 κ σε hopup τουλάχιστον.
Επείσης δεν δέχομε για κανένα λόγο ηλεκτρικό αεροβόλο που έχει κατα ρυπάς να μου το φέρουν κ να μου πουν "θα το παίξω ακροβολιστής με βολή κατα βολή μόνο"...συγνώμη το έχω ξαναδεί το έργο κ δεν είχε huppy end...

Πάντως για να κλείσω δεν θα είχα πρόβλημα για να παίξουν οι ακροβολιστές με παραπάνω ΦΠΣ αλλά μην το χέσουμε κιόλας το θέμα...550 ΦΠΣ κατ'αρχάς δεν αντέχουν ΠΟΛΛΑ γυαλάκια ασφαλείας που φοράει ο κόσμος που παίζει κ δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει των 200+++ ευρό για να κάνεις ΕΣΥ (ο όποιος ακροβολιστής) την παπάτζα σου με αυτές τις δυνάμεις.

Υ.Γ. ατάκες του στύλ "το παιχνίδι είναι για άντρες κ αν δεν γουστάρεις πάνε να παίξεις με κούκλες αδερφάρα που φοβάσε μην κάνεις βαβα,παλιομαμάκια" κλπ κλπ όμορφα έχουν ξαναυποθεί κ δεν έχουν υπόσταση γιατί θα σου πω "αν θες να κυνηγήσεις κουνέλια πάρε δίκανο" κ "αν νομίζεις οτι το οπλάκι σου είναι προέκταση του πουλιού σου διάβασε ξανά βιολογία 2ας γυμνασίου γιατί κάπου εκεί εχει μείνει το μυαλό σου" κλπ κλπ άλλα όμορφα με κατάληξη κ οι 2 με WARNING απο τους mods αν όχι ΒΑΝ  απο το φόρουμ...
Φιλικά κ χωρίς ίχνος κακίας στους επίδωξους Βασιλάκιδες (όχι Καίλες... τους άλλους)
Θάνος
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

lak1000

Παράθεση από: kaliostro στις  02 Νοε 2010, 23:37:02 ΜΜ

Τα 400-420 ΦΠΣ είναι υπεραρκετά για ένα αεροβόλο ακροβολιστή με το σωστό σετάρισμα...κ αν θες να παίξεις έναν τέτοιο ρόλο δεν μπορείς να το κάνεις με ένα κινέζικο που μόλις το έβγαλες απο το κουτί του...πρέπει να τα σκάσεις σε κάνες ακριβείας 6.01-6.02 κ σε hopup τουλάχιστον.
Επείσης δεν δέχομε για κανένα λόγο ηλεκτρικό αεροβόλο που έχει κατα ρυπάς να μου το φέρουν κ να μου πουν "θα το παίξω ακροβολιστής με βολή κατα βολή μόνο"...συγνώμη το έχω ξαναδεί το έργο κ δεν είχε huppy end...

Βαριέμαι να βάζω ++, θεωρήστε πως είναι πολλά.
Please don't feed the trolls...

Horus

καλημερα σε ολους,

θα καταθεσω κ εγω την αποψη μου σαν κατοχος κινεζικου sniper rifle (430 fps) που το εχω κ καθεται στη θηκη του.

ψηφιζω λοιπον ΝΑΙ στη χρηση των sniper rifles στα παιχνιδια εφοσον οι κατοχοι τους γουσταρουν την παπατζα του bolt action κ της διοπτρας, παντα με το ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ οριο του 1J.

κακα τα ψεματα, ο ρολος του sniper δεν ειναι για ολους. απο τους παιχτες που εχουν sniper rifles λιγοι ξερουν πως πρεπει να παιζει ο  sniper κ ακομα λιγοτεροι αυτοι που εφορμοζουν τις τακτικες στο παιχνιδι τους. το αποτελεσμα ειναι οτι δεν εχει κανενας εμπιστοσυνη στον πρωτο τυχόντα που παιζει σαν sniper  οτι δεν θα του καρφωσει το 30αρι bb με 400fps στα δοντια απο τα 5μ, επειδη πχ αιφνιδιάστηκε. 

τωρα για να εχει νοημα κ τακτικο πλεονεκτημα το sniper rifle θα πρεπει να μπορει να εμπλεκεται απο σημαντικά μεγαλυτερες αποστασεις σε σχεση με τα AEG. αυτο γινεται μονο με τα πολλα fps. ποιος ομως ειναι σε θεση να διαχειριστεί με υπευθυνότητα κ ασφαλεια τα πολλα fps?? ΑΥΤΟ σηκωνει μεγαλη συζητηση.
αυτο που εχω να προτεινω δυστυχως δεν μπορει να εφαρμοστει ακομα. αν κ οταν δημιουργηθεί συλλογος που θα διατηρει αρχεια για καθε παιχτη, θα μπορει βασει εμπειρίας (πχ τουλαχιστον 2 χρονια ενεργος παιχτης κ 1 εκ των οποιων να εχει παιξει με sniper στο 1J) κ αριθμου επιβεβαιωμένων συμμετοχων σε public παιχνιδια (πχ 60 παιχνιδια, στα 30 εκ των οποιων να εχει παιξει με sniper στο 1J) να απονεμει στον παιχτη τον τιτλο του sniper κ παραλληλα την αδεια να παιζει με sniper μεχρι τα 550 fps.  αυτη η αδεια ωστόσο δυναται να ανακληθει αμεσα στην περιπτωση που ο παιχτης πεσει σε παραπτωμα (πχ εμπλοκη σε λιγοτερο απο 20μ, headshots ενω υπαρχει δυνατοτητα βολης στο σωμα κτλ).
μεχρι ομως να υπαρξει μια οργανωση, ΟΛΟΙ στο 1J.
enemies..we need more enemies!!

lak1000

Από που να ξεκινήσω? Απ'το ότι δεν μετράνε μόνο τα public καθώς κάποιος μπορεί να παίζει μόνο πριβέ? Απ'το ότι τόση ώρα ΔΕν λέμε για 550 ΟΥΤΕ για 450 με 30άρα μπίλια αλλά για 400-450 με 20άρα (και 30άρα για καλύτερη απόδοση αλλά πέφτουν τα φπς)
Να πω για το ότι άμα παίζεις με σνιπερ με 350 θα συνηθήσεις τις κοντινές αποστάσεις και όταν πιάσεις στα χέρια σου το 450 θα έχουν όλοι ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα? Το ότι με 350 ο σνίπερ πρέπει να είναι αθανατος του κ*ρ*τά για να καταφέρει να παίξει σε παιχνίδι?

Επίσης, γιατί στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχουν προβλήματα ενώ στην Αθήνα υπάρχουν πάντα?
Αν κάποιος δημιουργεί πρόβλημα, πέτα τον απ'το παιχνίδι. Τέλος. Άσε τον να παίξει και όλοι αθάνατοι από το όπλο του.
Μόνο στην Αθήνα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα.

P.S. Για τα δόντια υπάρχουν και κατάλληλες μάσκες.
P.S. #2 Ο ρόλος του ακροβολιστή δεν είναι για όλους αλλά όχι επειδή θα στην ρίξει από τα 2 μέτρα αλλά επειδή είναι δύσκολος και θέλει μεράκι και κόπο. Αυτός που θα πάρει την κινεζιά και θα έρθει να παίξει, μετά από 1-2 παιχνίδια θα βαρεθεί. Το κάνατε όλοι καραμέλα εδώ μέσα.
Please don't feed the trolls...

pit k

θα ηθελα να ευχαρηστησω ολους οσους απαντησαν/ψηφισαν.
Νομιζω οτι απο δω και περα θα επαναλαμβανομαστε και δεν υπαρχει λογος.
Το θεμα θα κλειδωθει.

Ευχαρηστω