Αναβαθμηση στο M4A1 Sportline ICS-41

Ξεκίνησε από mickeynx, 07 Οκτ 2010, 18:41:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lak1000

Θα ανεβεί. Αρκετά. Όπως επίσης και η πιθανότητα να χρειαστείς ανταλλακτικά για το όπλο σου και η πιθανότητα να παραλάβεις καντήλια από συμπαίκτη σε περίπτωση λάθους.
Please don't feed the trolls...

kemosabe

Η βίβλος της ICS  με όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιασει κατά καιρούς.
http://www.airsoftcanada.com/showthread.php?t=4981

Και κάτι ακόμα. Έχει αλλάξει κανένας ελατήριο σε Μ4 της ICS? Ήταν εύκολο? Διότι εγώ έχω πολλά προβλήματα.

lak1000

Please don't feed the trolls...

kaliostro

Δεν έχει τρίτο χέρι να κρατάει το ελατήριο της σκανδάλης κλπ κλπ... χεχεχε
Συγνώμη για το άσχετο αλλά δεν κρατήθηκα...εγώ τουλάχιστον αυτο το πρόβλημα είχα :)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

kemosabe

Παράθεση από: kaliostro στις  28 Οκτ 2010, 01:14:48 ΠΜ
Δεν έχει τρίτο χέρι να κρατάει το ελατήριο της σκανδάλης κλπ κλπ... χεχεχε
Συγνώμη για το άσχετο αλλά δεν κρατήθηκα...εγώ τουλάχιστον αυτο το πρόβλημα είχα :)
Κάτι τέτοιο. Λοιπόν θέλησα να αλλάξω το ελατήριο με ένα της MODIFY το S100+ το οποίο είναι λίγο σκληρότερο από τα συνήθη 100σταρια ελατήρια. Επίσης την ίδια μέρα είχα αλλάξει το spring guide με ένα άλλο με ρουλεμάν το οποίο σημαίνει πως το ελατήριο κόντυνε άλλα 2 χιλ περίπου. Όταν προσπάθησα να βάλω το ελατήριο και προσπάθησα πολλέσ φορές αυτό δεν δεχόταν να κάτσει στην θέση του και άλλοτε μου σήκωνε το gearbox και άλλες μου πέταγε το spring guide  το οποίο όντας μεταλλικό μου έκανε και ζημιές. Απ'ότι είδα το καινούργιο ελατήριο είναι λίγο μακρύτερο από αυτό που είχε το όπλο από μαμά και σίγουρα σκληρότερο. Είναι λογικό να είναι μακρύτερο?