22-02-2009 URBAN SOUNIO X-FILES part2+1/4 "THE RELOADED"

Ξεκίνησε από Dulas, 15 Φεβ 2009, 20:10:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dulas

.

FanIsHere

Πως μπορούμε να μεταβούμε στο πεδίο χρησιμοποιώντας κάποιο/-α Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

el_ninio

to pedio Urban tou Souniou epeidh einai sounio (ektos athinas :P) mporeis na pas mono me to KTEL ;)

-Knights of Avalon-

FanIsHere

Και πόση ώρα περίπου είναι η διαδρομή από Αθήνα για να δουμε ποιο δρομολόγιο να πάρουμε?

Επίσης το εισητήριο γνωρίζουμε πόσο περίπου κοστίζει? 5€?
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

FanIsHere

Τα δρομολόγια τα είδα, αλλά δε λέει πόση ώρα είναι η διαδρομή. Anyway, θα πάρω να ρωτήσω όταν βρω ευκαιρία και θα σας ενημερώσω για το τι μου είπαν, καθώς και για το αν θα μπορέσω να παρεβρεθώ στο παιχνίδι.

spaniard

να ενημερώσω και εδώ για την οποιαδήποτε αποφυγή παρατράγουδων και ταλαιπωρίας:

1. Παρακαλώ όλοι όσοι έρθετε να παίξετε να προσέλθετε στην προκαθορισμένη ώρα, μην αργήσετε, θα έχει πολύ κόσμο.

2. Όλα τα AEG και GBB θα μετρηθούν πριν απο το παιχνίδι, και θα καταχωρηθούν στις λίστες συμμετοχής που θα έχουμε μαζί μας, το οποίο σημαίνει οτι αν δεν είσαστε στη λίστα συμμετοχής, δεν σας περιμένουμε, και όπλο που δεν μετρηθεί δεν θα παίξει. Για αυτό,
  (ι) δηλώστε συμμετοχή αν σκοπεύετε να έρθετε, για να υπάρχει το όνομα σας σε μια λίστα και να ξέρουμε ποιους και πόσους περιμένουμε, είναι δύσκολο να οργανώσεις παιχνίδι σεναρίου όταν οι συμμετοχές αυξάνονται αυθαίρετα...
  (ιι) Θα είμαστε αρκετά "σκληροί" σε όποιον έρθει αργά με σκοπό να μην μετρηθεί το AEG του...

3. Για να αποφύγουμε πάλι παρατράγουδα, παρακαλείσθε ΟΛΟΙ να προσέλθετε στο πεδίο με κάποιο δημόσιο έγγραφο που να αναφέρει την ηλικία σας, Α.Δ.Τ ή δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο, πιστοποιητικό ΑΦΜ, ΚΑΤΙ τλεωσπάντων που να είναι δημόσιο έγγραφο και να αναφέρει επαρκώς την ηλικία σας. Παίκτες που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους έως την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού δεν θα γίνουν δεκτοί στο παιχνίδι...
Δεν επιθυμώ να "ανάψω" την κουβέντα για το τι είναι νόμιμο και τι όχι, αν και όλοι το ξέρουμε καλά, αυτό που είναι σημαντικό και πρέπει να αρκεί σε αυτή την περίπτωση είναι πως αυτό τον κανόνα έχουμε θέσει για αυτή τη συγκέντρωση, και αυτό θα ισχύσει.

Κατα τα άλλα, ετοιμαστείτε για ένα τρελό πανυγήρι, θα γίνει της μουρλής εκει κάτω!!!

Σας περιμένουμε,

Χαιρετισμοί,

Spaniard

Who Dares Wins

el_ninio

@fanishere
rotisa to eishtirio kanei 5.70 kanei miamish wra na paei kai to perneis apo to pedio tou arews ;D

-Knights of Avalon-

alexz

καλησπέρα παιδιά.....μια ίσως αφελής ερώτηση από έναν νέο...χρειάζεται να ανηκεις ήδη σε ομάδα για να πάρεις μέρος??
έχω την εντύπωση πως όχι, απλά θα ήθελα να σιγουρευτώ...μεχρι πότε είναι η προθεσμία για να δηλώσουμε??

Ευχαριστώ πολύ

spaniard

οχι, δεν χρειάζεται να ανήκεις σε ομάδα, αυτό θα γίνει με τον καιρό, όταν βρεις κόσμο που να ταιριάζετε στο παιχνίδι και στην ενδυματική θεματολογία που θέλετε να αποδόσετε στο παιχνιδι! Όμως αν δεν είσαι σε ομάδα, δηλώνεις μόνος σου και σε βάζουμε εμείς σε κάποια απο τις μεριές που θα παίξουν.
Ο Dulas θα σου πει μέχρι πότε γίνονται δεκτές οι συμμετοχές, αλλά νομίζω πως ακόμη είσαι εμπρόθεσμος!  ;)
Who Dares Wins

FanIsHere

Ας μας πει δημοσίως πότε κλείνουν οι εγγραφές, για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι μέχρι πότε έχουμε διορία.

z_snap

Καλησπέρα,

Μετρήστε και μένα για το game - pointman + MP5SD5 (306fps/.20g BB) + KWA GLOCK 17C

Θα παρακαλέσω για δύο (2) πράγματα:

1. Πληροφορίες για το game να δίδονται από ένα (1) forum και όχι από δύο (2) - είναι τελείως περιττό συν το γεγονός ότι μπορεί να εμφανιστεί το φαινόμενο (απ' το πολύ γράψε-γράψε) για κάποιο θέμα άλλα να γράφονται στο ένα (1) forum και άλλα στο άλλο.

2. Όσοι θέλουν να φέρουν airsoft grenades μην κάνουν post το link προς την μπροσούρα της χειροβομβίδας. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο (και στις οδηγίες του game) ποια είναι τα επιτρεπόμενα είδη "εκρηκτικών" και βάσει ποιων συμφωνημένων κανόνων θα χρησιμοποιηθούν. Αν κάποιος δεν μπορεί η δεν προλαβαίνει να προμηθευτεί τέτοια βοηθήματα για το game τι μπορεί να κάνει εναλλακτικά? Π.χ. αν εγώ είμαι έξω από ένα room, δεν έχω airsoft granade να ρίξω και πετάξω μέσα με το χέρι BBs και πετύχω αντίπαλο αυτό θα μετρήσει σαν kill???

Ευχαριστώ και εύχομαι κάθε επιτυχία,

pointman
...re-think and do
   (pointman)

el_ninio

Παράθεση από: z_snap στις  17 Φεβ 2009, 12:48:33 ΜΜ
Καλησπέρα,

Μετρήστε και μένα για το game - pointman + MP5SD5 (306fps/.20g BB) + KWA GLOCK 17C

Θα παρακαλέσω για δύο (2) πράγματα:

1. Πληροφορίες για το game να δίδονται από ένα (1) forum και όχι από δύο (2) - είναι τελείως περιττό συν το γεγονός ότι μπορεί να εμφανιστεί το φαινόμενο (απ' το πολύ γράψε-γράψε) για κάποιο θέμα άλλα να γράφονται στο ένα (1) forum και άλλα στο άλλο.

2. Όσοι θέλουν να φέρουν airsoft grenades μην κάνουν post το link προς την μπροσούρα της χειροβομβίδας. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο (και στις οδηγίες του game) ποια είναι τα επιτρεπόμενα είδη "εκρηκτικών" και βάσει ποιων συμφωνημένων κανόνων θα χρησιμοποιηθούν. Αν κάποιος δεν μπορεί η δεν προλαβαίνει να προμηθευτεί τέτοια βοηθήματα για το game τι μπορεί να κάνει εναλλακτικά? Π.χ. αν εγώ είμαι έξω από ένα room, δεν έχω airsoft granade να ρίξω και πετάξω μέσα με το χέρι BBs και πετύχω αντίπαλο αυτό θα μετρήσει σαν kill???

Ευχαριστώ και εύχομαι κάθε επιτυχία,

pointman

nai pisteyw oti metraei... vasika tha htan polu cool ama metraei.... :P :P

-Knights of Avalon-

pit

paidia valte kai emena sto game pisteyw na min einai arga gia na dilwsw simetoxi  :)

FanIsHere

Παράθεση από: Dulas στις  16 Φεβ 2009, 23:43:44 ΜΜ
Μέχρι την Παρασκευή θα το εκτιμούσαμε να έχετε δήλωση αν είναι να έρθετε, για να μοιράσουμε τις ομάδες και το κόσμο και να ανακοινώσουμε το ποιος πάει που, να μην ψαχνόσαστε τελευταία στιγμή πέρα δώθε με όλα τα τσιμπράγκαλα στο χέρι. :)

'Αρα δεν είναι καθόλου αργά... ;)

pit

ted

ZINJA

ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΔΗΛΩΝΩ ΣΗΜΕΤΟΧΗ!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ :) :) :) :) :) 8) 8) 8) 8) 8)(ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ Ε?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ  :) :) :))
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

CostasV

Άν και με μεγάλη θλίψη για τα τεκτενόμενα, γιατί δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο, θα διλώσω και εγώ σημετοχή.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

ZINJA

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ZINJA+2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ WARLORS :) :) :)(ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ) :) :)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

filakio 8

mpori na fano grafikos alla den me pirazi kaBolou pira tilefono sti ΓΑΔΑ kai mou ipan mporoun na pezoun parousia kidemona.kai kati allo an erBi i stigmi na iperaspistoume tin patrida  eime sigouros pos den Ba pezoun kanena rolo i ilikies apo ena oplo o kaBenas kai sti teliki gia desteto kai apo tin alli!!! mipos eine kalitera gia olous pou proponoumaste se afto to xompi giati den pistevo osi pigame  fantari na mas maBane kai pola pragmata opote as telionoun olla edw kai as xaroume ta pexnidia mas.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ