SPORTLINE MP5

Ξεκίνησε από alex the fox, 15 Φεβ 2009, 01:20:50 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alex the fox

EINAI TO OPLO M KAI TO AGAPW POLY ELPIIZW NA VASTIKSEI TIN ANAVATHMISI POU THA TOU KANW KAI NA MI TA FTEISEI EINAI TO KALYTERO POU EIXA POTE (OIFAN TOU MP5 AS KANOUN THEMA)
My first step was Dubstep

Dadias

exw adeiasei peripou 200 bb's me to kainourgio mou mp5a3 sportline kai pros to parwn den mou exei vgalei oute ena provlima..eu8ivolo,poli kalo gia cqb katastaseis kai mikro alla diavoliko..

Falcon

Εχω ενα ΜΡ5Α5 της ΤΜ και οφειλω να παραδεχτω πως ειναι πρακτικοτατο σε αγωνες CQB και URBAN.
Μικρο μεγεθος, ελαχιστο βαρος και τα δυο το κανουν ενα αξιολογο οπλο.
Επισης ειναι αρκετα ευθυβολο και εχει καλα fps (και για τις αποστασεις που χρειαζεται), και δε νομιζω να χρειαστεις τετοιου ειδους αναβαθμισεις...

SAPPER

Παράθεση από: alex the fox στις  15 Φεβ 2009, 01:20:50 ΠΜ
EINAI TO OPLO M KAI TO AGAPW POLY ELPIIZW NA VASTIKSEI TIN ANAVATHMISI POU THA TOU KANW KAI NA MI TA FTEISEI EINAI TO KALYTERO POU EIXA POTE (OIFAN TOU MP5 AS KANOUN THEMA)
Παρακαλώ μην γράφετε με κεφαλαία, διεθνώς εκλαμβάνεται ως "φωνάζω". ;)

papaflesas

μολις το  αγορασα κξαι εγω και ειμαι ευχαριστημενος για τα λεφτα του(θα προτιμουσα αληθινο βαρος..1 κιλο διαφορα,αλλα 140 με 350 διαφερει,και μιλαμε για 4 οπλο)
ποσα φπσ βγαζει το σπορτλαιν?
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

SAPPER

Ότι πληρώνεις παίρνεις...
Στην ουσία τα sportline είναι η επώνυμη σειρά της Clasic Army για να χτυπήσει τον κινέζικο ανταγωνισμό.

nick

ρε παιδια...ηθελα κι εγω να αγορασω ενα mp5 (mp5a3,classic army seira sportline) alla me auta pou vlepw edw....mallon dn a3izei ee? :-\

fanioles

Όπως προαναφέρθηκε, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. 

Όμως ό,τι πρόβλημα και να σου βγάλει, το κόστος επισκευής θα είναι πολύ φτηνότερα απο το να έχεις ενα ΤΜ αντίστοιχο..  Ασε που και τα ΤΜ κάτι παθαίνουν.

Μη λέμε μόνο τα κακά..   Το καλό με αυτά τα aeg σε σχέση με τα κινέζικα, είναι οτι είναι κάτω απο 350 fps και μπορούν να παίξουν cqb.
(σε σχέση με το αντίστοιχο JG που μπορεί να βγάλει πανω απο 400 μαμίσιο..)

Μή λέμε μόνο τα κακά.   ΚΑι το δικό μου μόλις το έβγαλα απο το κουτί έφτυνε τις μπίλιες 3 και 4 μαζί...   Με ενα hopup των €20 είμαι ΟΚ.

Πιστεύω είναι μια καλή επιλογή για πρώτο όπλο και ρηχές τσέπες.

charisteas3

giati mou fainetai poly plastiko? (dld oxi ABS alla plastiko)
Kai palia h8ela na to agorasw alla mou igane pei oti to gearbox den htan kalo...  ???

nick

για να μην ανοιγουμε καινουριο νημα,μπορει να μου πει κανεις τη διαφορα μεταξυ MP5SD6 της ΤΜ και της CA??

οριστε και τα λινκς να σας διευκολυνω...:
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_30&products_id=110
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_30&products_id=238

Dadias

το ΤΜ έχει πλαστικό upper receiver και 280-290fps
το CA -//- μεταλικό  -//-       -//-       και 330 fps επίσης έχει κινούμενο κλείστο για την ρύθμιση του hop-up το TM το hop-up το έχει έξω και όχι κινούμενο κλήστρο μόνο κινούμενο μοχλό όπλισης ,περισσότερο για φιγούρα

Dadias

Τα CA ναί είναι πολύ εύκολο να το ανοίξεις , βγάζεις τους 2 πείρους και απλά τα "γληστρας" το πάνω-κάτω δέκτη και τέλος,
γενικά τα TM το έχουν το σπαστικό του δύσκολου ανοίγματος

nick

εχμμμ....τι ειναι ακριβως το upper reciever?? ???

και εσεις στη θεση μου δηλαδη θα προτιμουσατε το CA?

skotostras

nai file mou nick, ego 8a protimousa CA dioti exei perisotera metalika komatia....
kai Grapse upper receiver stis ikones tou google kai des ti einai :D
einai to pano meros tou somatos tou oplou, iparxei upper kai lower receiver. ta lower sini8os einai ensomatomena me to pistol grip

alex the fox

Παράθεση από: Dadias στις  26 Mar 2009, 22:32:21 ΜΜ
exw adeiasei peripou 200 bb's me to kainourgio mou mp5a3 sportline kai pros to parwn den mou exei vgalei oute ena provlima..eu8ivolo,poli kalo gia cqb katastaseis kai mikro alla diavoliko..

εγω εχω το α2 και του εβαλα μπαταρια 3000μα και του εκανα αναβαθμιση σε πολλα  πραγματα βλεποντας τα φπσ να ανεβενουν και το ρεδ δοτ να να ριθμιζετε... ;D ;D ;D ;D ;D
My first step was Dubstep