CA M15A4 tactical ή CA MP5A5-2 περιμένω γνώμες

Ξεκίνησε από nikos1990, 22 Οκτ 2010, 13:33:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos1990

Help :o το Μ15Α4 έχει το σώμα του Μ4Α1 αλλά κοντάκι Μ16,
το ΜΡ5Α2 με μη πτησόμενω κοντάκι ή ΜΡ5Α5 με πτησόμενω κοντάκι .HELP
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Teacherdick

Ώπα φίλε μας μπέρδεψες....Θέλεις να μάθεις πως μοιάζει το Μ15Α4?
Si Vis Pacem, Para Bellum.

nikos1990

I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Teacherdick

Οκ.Το συγκεκριμμένο όπλο που δείχνεις στο Link σου, είναι το M15A5. Εμφανιασιακά μοιάζει σαν M4, μόνο που αντι για πτυσόμενο κοντάκι έχει σταθερό τύπου M16, αλλά λίγο πιο κοντό νομίζω.Το συγκεκριμμένο μοντέλο ανήκει στη σειρά sportline της Classic Army( αυτό σημαίνει το SLV), που σημαίνει ότι όλο το όπλο είναι πλαστικό και τα εσωτερικά μέρη του αμφίβολης ποιότητας.Αν κάνεις μια μικρή έρευνα στο foroum για τη σειρά sportline ca θα δεις πολλές γνώμες.Η δική μου είναι να το απογύγεις.Με τα ίδια χρήματα ή λίγο περισσότερα θα βρεις κάτι πολύ πιο αξιόπιστο.
Ελπίζω να βοήθησα. :)

nikos1990

Έχει όμως και μεταλικά μέροι το έχω κοιτάξει απο κοντά. Είμαι και αρχάριος  γι' αυτό δεν κοιτάω κάτι καλήτερο  ακόμα

nikos1990

nikos1990

Teacherdick

Mια απ΄τα ίδια φίλε μου.Κοντά στα λεφτά που ψάχνεις εγώ θα πρότεινα:

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2299 στα 140 Ε με την έκπτωση, αλλά χωρίς μπαταρία και φορτιστή.

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1160 στα 170 Ε με μπαταρία και φορτιστή.Το έχουν πολλά παιδιά και είναι καλό.

nikos1990

Καλό φένεται απο κοντά θα είναι διαφορετικό , αλλά γιατί η χιρολαβή με το πίσω στόχευτρο είναι λίγο ποίο μπροστά απο τα άλλα Μ4 και δεν έχει και μπατάρ μόνο η μπαταρία με προβλιματίζει

nikos1990