Goodbye Tomi.....Shoya Tomizawa 1990-2010 RIP

Ξεκίνησε από Hardcore G.T., 07 Σεπ 2010, 01:23:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Hardcore G.T.

Υπερανω ολων η Πατρις

Demon

salomon_says

ότι χειρότερο να βλέπεις μηχανόβιο να χτυπάει η' ακόμα χειρότερα να σκοτώνετε...είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου....κριμας . έχω δει δυο φίλους μου να χτυπάνε άσχημα μπροστά στα μάτια μου κ δεν θα θελα να το ξαναζήσω. :'(
δυστυχώς γυναίκες κ μηχανές έχουν πίκρες κ χαρές.ΠΡΟΣΟΧΗ
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

Mafidog

Τελικά πρέπει ό,τι μέσο και να χρησιμοποιούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί... Κανένας δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει... :'( :'( :'(

ΧΕΙΡΩΝ

Μηδέν 'Αγαν

Hardcore G.T.

Παράθεση από: salomon_says στις  07 Σεπ 2010, 08:56:37 ΠΜ
ότι χειρότερο να βλέπεις μηχανόβιο να χτυπάει η' ακόμα χειρότερα να σκοτώνετε...είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου....κριμας . έχω δει δυο φίλους μου να χτυπάνε άσχημα μπροστά στα μάτια μου κ δεν θα θελα να το ξαναζήσω. :'(

Μια απο τα ιδια...
Δεν πανε 2 χρονια που ενας φιλος μου  τρακαρισε ασχημα  σε κοντρα  :( (το γονατο του εγινε θρυψαλα)
Δοξα το Θεο ειναι εντελως καλα επειτα απο πολλες εγχειρησεις

Ειναι να μην σου τυχει...γιατι αμα σου τυχει ........

Υπερανω ολων η Πατρις

agent 47

Κρίμα για τον Ιάπωνα αναβάτη, αν και δεν βλέπω motogp γιατί προτιμώ formula1 αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως είναι πολύ πιο επικίνδυνο από την formula1. Διάβασα ένα άρθρο  πριν μερικές μέρες για το σιγκεκριμένο συμβάν
και η παρακάτω φράση μου έμεινε πάρα πολύ καλά στον εγκέφαλο:

"Όταν χάνεις τη μοτοσικλέτα σου, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις το σταυρό σου και να ελπίσεις για το καλύτερο", ήταν το σκληρό πλην ειλικρινές σχόλιο του σπουδαιότερου αναβάτη, "Κινγκ" Κένι Ρόμπερτς πριν από λίγα χρόνια.

Τώρα για τον έλληνα οδήγο και δει για τον έλληνα αναβάτη, προσοχή γιατί ο καθένας νομίζει οτι είναι ο schumacher ο lauda και ο ayrton senna όλα αυτά σε ένα πακέτο και δεν δίνει σημασία για τον άλλο οδηγό και πιο πολύ τον άλλο αναβάτη. Το λέω αυτό γιατί την έχω πατήσει και εγώ με το αμάξι καθώς έξω από την ΑΣΟΕΕ τράκαρα από καθαρή λαμακία δική μου γιατί 6 ώρα το πρωί νόμιζα οτι είμαι μόνος μου στην Πατησίων και άλλαξα λωρίδα χωρίς να κοιτάξωκαθρέφτη και στούκαρα με ένα άλλο παλικάρι το οποίο πήγαινε τον κ.λο του 6 ωρα το πρωι. Σίγουρα έφταιγα εγώ αλλά και αυτός δεν τηρούσε τα όρια ταχύτητος. Αν με πετύχαινε στην πόρτα μπορεί να μην έγραφα πλέον σ' αυτό το forum :o :o. Ευτυχώς με πέτυχε στο φτερό.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Hardcore G.T.

Παράθεση από: agent 47 στις  07 Σεπ 2010, 15:34:19 ΜΜ

Τώρα για τον έλληνα οδήγο και δει για τον έλληνα αναβάτη, προσοχή γιατί ο καθένας νομίζει οτι είναι ο schumacher ο lauda και ο ayrton senna όλα αυτά σε ένα πακέτο

You can say that again...

Ακουστε και ενα ''ωραιο'' που εγινε σημερα....κατεβαινα μια μεγαλη ευθεια και στο απεναντι ρευμα ειναι σε ενα αμαξι ενας παπας  και πισω ενας με μια V-strom (μηχανη  ;) )  Ξαφνικα ο παπας κοβει αποτομα και απο πισω ο αλλος τα χανει ...τα τιμονια περα δωθε και περναει ξυστα απο τον ''παπαδιαολο'' ..κατεβαζει τις ταχυτητες και γυρναει και εκει που ειναι ετοιμος να  τον αρχισει στο κραξιμο και στους ''αγιους'' βλεπει οτι ειναι παπας και λεει   ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑ.....θα με σκοτωσεις ρε παππουλη''  ;D ;D ;D ;D 
Στο μεταξυ ο παππας εκανε τον σταυρο του και ξεκινησε με τις παντες παλι  ;D ;D ;D Εγω παραλιγο να τσακιστω απο  τα γελια ....
Για αλλη μια φορα επαληθευθηκε το οτι δν πρεπει να ειμαστε μονο εμεις προσεκτικοι αλλα να προσεχουμε και τους αλλους..  ;) ;) ;)

Υπερανω ολων η Πατρις

Engineer

Καλό ταξίδι ............... :'(       
Τελικά ολοι οι Ιάπωνες το συνηθίζουν να φεύγουν ετσι....... κρίμα

Bakos

επεσε στο λαθος μερος την λαθος στιγμη  :'(
Καλό ταξίδι Tomi....
Bakos 2010 ©

Hardcore G.T.

Παράθεση από: Bakos στις  08 Σεπ 2010, 10:40:10 ΠΜ
επεσε στο λαθος μερος την λαθος στιγμη  :'(

Aκριβως και ηταν και ανερχομενο αστερι στα Motogp ..

Υπερανω ολων η Πατρις

Admax

Shaddix