POLICE I - Κυριακή 29/08/2010 Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 23 Αυγ 2010, 21:09:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SW1GEORGE

Καλησπερα σε ολους...

μην το συνεχιζετε γιατι δεν θα βγαλετε ακρη...

Φιλικα

Γιωργος.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: klampanos στις  31 Αυγ 2010, 18:15:28 ΜΜ
Θεορητικα ειμαστε κοινωτητα και μας ενδιαφερει ολους.Στην πραξη βλεπω μυστικα ομως και τσαμπουκαδες οπως η συμπερηφορα σου τωρα.Δεν βλεπω να εισε μοντερειτορ με τι δικεωμα μιλας για κοκινες καρτες κλπ.Αν ειναι κοκινη καρτα πρεπει να ριξει ο σαπιερ κι οχι εσυ,δεν εχεις δικαιομα.παλι καλα που αποτι βλεπω ο σπηρος.κ ειναι ανοτερος και δεν το συνεχιζει.
Φιληκα παντα αλλα μην μου τη λες ετσι ;D

ακου φιλαρακι για να τελειωνουμε....ολα τα παιδια που βρεθηκαν στο παιχνιδι εχουν ολο το δικαιωμα να βγαλουν και να πουν αυτα που γουσταρουν και δε γουσταρουν.... εσυ τωρα εμφανιστηκες στο φορουμ απο τις 6 Αυγ , απο τη Θεσσαλονικη οπως λες. οτι εισαι.. 31 ετων...και σε επιασε το μαραζι για την κοινοτητα του airsoft ;;;;... και θες να μαθεις και λεπτομερειες τι εγινε στην  Αθηνα ;;;;....  τι ειπες τωρα ρε φιλαρακι...μηπως θες να σου πουμε πως εκλασαν στην Κρητη και το μπιλακι χτύπησε καποιον που επαιζε στην Πάτρα;;
Δε σε κοβω ουτε για Θεσ/νικιό ουτε για 31 ετων ... για 13 ισως..... και ισως για καποιον άλλον....
και αφου θες λοιπόν λεπτομέρειες για το παιχνίδι , ακου λοιπόν...
ο τραυματισμός μου, ήταν στο σεναριο του παιχνιδιου..ο αρχηγός της αστυνομίας  επρεπε να φαει ξύλο για να γινει
ποιο ρεαλιστικό το παιχνιδι,,,,(αν ενδιαφέρεσαι στο Police2 μπορουμε να σου δωσουμε αυτο τον ρόλο)
Ζινζααααα σου έχω πελατάκι.....  ;D ;D ;D
και αν επεσαν και μερικα γαμοσταυριλικια ...ετσι γουσταρουμε και επεσαν ..αντρες ειμαστε... τι θες τωρα;;;

Sapper για κάνε ένα check το τυπάκι μήπως είναι κανένας με 2πλό λογαριασμό απο τους γνωστους Αγνωστους.

Φιλαρακι πρεπει να εισαι ο μοναδικος στην Ελλαδα ...που απο τη Θεσ/νικη (οπως λες οτι εισαι) ενδιαφέρθηκε να μαθει πως πηγε το παιχνίδι στην Αθήνα.....

Για βγέκα μεχρι το μπαλκονι σου να δεις αν έρχομαι φιλαρακι..... ;D

το μαμουνι το εβαλες τυχαία στο avatar σου;; δε νομίζω...ευχαριστώ πολύ ...γεια σας....

ZINJA

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  01 Σεπ 2010, 03:12:04 ΠΜ

ακου φιλαρακι για να τελειωνουμε....ολα τα παιδια που βρεθηκαν στο παιχνιδι εχουν ολο το δικαιωμα να βγαλουν και να πουν αυτα που γουσταρουν και δε γουσταρουν.... εσυ τωρα εμφανιστηκες στο φορουμ απο τις 6 Αυγ , απο τη Θεσσαλονικη οπως λες. οτι εισαι.. 31 ετων...και σε επιασε το μαραζι για την κοινοτητα του airsoft ;;;;... και θες να μαθεις και λεπτομερειες τι εγινε στην  Αθηνα ;;;;....  τι ειπες τωρα ρε φιλαρακι...μηπως θες να σου πουμε πως εκλασαν στην Κρητη και το μπιλακι χτύπησε καποιον που επαιζε στην Πάτρα;;
Δε σε κοβω ουτε για Θεσ/νικιό ουτε για 31 ετων ... για 13 ισως..... και ισως για καποιον άλλον....
ο τραυματισμός μου, ήταν στο σεναριο του παιχνιδιου..ο αρχηγός της αστυνομίας  επρεπε να φαει ξύλο για να γινει
ποιο ρεαλιστικό το παιχνιδι,,,,(αν ενδιαφέρεσαι στο Police2 μπορουμε να σου δωσουμε αυτο τον ρόλο)
και αν επεσαν και μερικα γαμοσταυριλικια ...ετσι γουσταρουμε και επεσαν ..αντρες ειμαστε... τι θες τωρα;;;

Sapper για κάνε ένα check το τυπάκι μήπως είναι κανένας με 2πλό λογαριασμό απο τους γνωστους Αγνωστους.

Φιλαρακι πρεπει να εισαι ο μοναδικος στην Ελλαδα ...που απο τη Θεσ/νικη (οπως λες οτι εισαι) ενδιαφέρθηκε να μαθει πως πηγε το παιχνίδι στην Αθήνα.....

το μαμουνι το εβαλες τυχαία στο avatar σου;; δε νομίζω...ευχαριστώ πολύ ...γεια σας....

+10000000000000     axxaaxxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxxaxaxaxa

οχ θα κλαψω απο τα γελια!!!!!!ΛΕΟ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΡΝΩ! ;D ;D ;D ;D ;D

οσο για τα βρισιδια----ητανε μεσα στο σεναριο και επιβαλοτανε κιολας!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! ??? ??? ???   ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Teacherdick

Καλημέρα και καλό χειμώνα και απο εμένα....

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και το ευχαριστήθηκα.Νομίζω όμως ότι οι αστυνομικοί έπρεπε να έχουν λάβει εντολή δράσης με το που δέχτηκαν πυρά απο τους ληστές.Θεματάκια με συντονισμό υπήρχαν, αλλά δε χάλασε και ο κόσμος.'Εγινε καλό παιχνίδι και ελπίζω να ακολουθήσει σύντομα και το Police 2.

Μπράβο στο Leo και σε όλους που βοήθησαν στην οργάνωση και τη διεξαγωγή ενός τέτοιου σεναρίου.
Όλα τα άλλα είναι περιττά....
Si Vis Pacem, Para Bellum.

klampanos

Οπωσ σου ειπα και στο ΠΜ αν κατεβς θα με δης.Μαλον εσυ φερεσε σαν 13 που λες δημοσια τα προσοπικα μου στιχεια.

Leonardo-Swordfish

Eλα εσυ και βλέπουμε...

Ευχαριστώ πολύ γειά σας...

jumbo

Λεο μαζι σου.... +++10000 παντως ετσι για την ιστορια ,η γραφη του θυμιζει πολυ Gilmi φιλε.... ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Hardcore G.T.

Κυριε 'Κλαμπανε' ενας 31 χρονος δεν θα εβαζε τετοιο username αν ηθελε να χρησιμοποιησει το account για σοβαρο λογο...η για να συμμετεχει σε μια σοβαρη συζητηση της ενοτητας οπως επισης ενα 13 παλι δεν θα εβαζε ενα τετοιο username..συνηθως οι μικροι βαζουν αλλα πιο φανταχτερα οπως Commando . Γιαννης ο Ραμπος , Killer , ο Γ@μιας της γειτονιας η οπως αλλιως θεωρουν τον εαυτο τους...
Γιαυτο πρεπει να εισαι ενας απο αυτους τους Γνωστους-Αγνωστους που ειπε ο Λεοναρντο..που θελει να μπαχαλεψει το τοπικ η το φορουμ....

Leo χρειαζομαστε μια μυγωσκοτωστρα μου φαινεται.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Υπερανω ολων η Πατρις

padelos

Παράθεση από: klampanos στις  31 Αυγ 2010, 13:53:20 ΜΜ
Τςλικα βλεπω διαφορετικες αποψες για το πεχνιδι.Αλλοι λενε καλω αλλοι κακο και κανενας δε λεει τι εγινε με τον τραυαμτισμο και τις φονες ??? ???

Αυτοι που λενε "καλω"ΚΑΛΟΥΝ.μαλλον θα ειχαν walkytalky τωρα αυτοι που λενε κακο μαλλον ελειπαν η ειχαν μεινει απο bbs ;D ;D ;D ;D

dragon236

Παράθεση από: klampanos στις  31 Αύγ 2010, 13:53:20 μμ
Τςλικα βλεπω διαφορετικες αποψες για το πεχνιδι.Αλλοι λενε καλω αλλοι κακο και κανενας δε λεει τι εγινε με τον τραυαμτισμο και τις φονες 

για να ξεκαθαρισουμε κατι επειδη ακουσα (διαβασα) παρα πολλα

ΚΑΜΙΑ σχεση το σεναριο και η οργανωση του γενικοτερα αλλα και το ολο παιχνιδι με το ατυχες γεγονος της παρεξηγησης
μεταξυ των δυο παιχτων η οποια ελαβε χωρα ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ το παιχνιδι σε ενα deathmatch το οποιο ξαναλεω ΚΑΜΙΑ σχεση δεν ειχε με το event POLICE I .
ζητω συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το βρισκω αδικο να κατηγορηθει καποιος ο οποιος εστησε ενα ολοκληρο σεναριο για κατι που εγινε ασχετα με αυτο (και προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν το λεω για να υποστιρηξω τον Leonardo η καποιον αλλον μιας και δεν τον ξερω προσωπικα τον ανθρωπο αλλα γιατι δεν μου αρεσουν οι αδικιες)

εγω θα επιμεινω οτι περασα μια απο τις καλυτερες κυριακες μου ασχετα αν επαιζα πρωτη φορα και αν μου επιτρεπεται απο τον φιλο Padelo να πω οτι ηταν λαθος του μεγαλο αλλα τουλαχιστον αφου το καταλαβε συμφωνα με τα λεγομενα του δεν πρεπει να ξαναγινει συζητηση για το συκεκριμενο θεμα της διαμαχης.
και παλι ευχαριστω
παντα φιλικα και χωρις ιχνος κακιας απεναντι σε κανεναν
Γιαννης
always forgive but never forget!!

pakatsao

Παράθεση από: Θάνος link=topic=3592.msg40653#msg40653
@ΘΑΝΟΣ
color=red]Εντιτ
Συγνώμη ΑΚΥΡΟ!![/color]

Ο παλιόγερος βαριέται να γεμίζει πιστολάκι!!  ::)

Ρε ΠΙΝΟΚΙΟ δεν ντρέπεσαι τα άσπρα σου μαλλιά που εγώ βαριόμουν ??? ... Εσύ μου είπες ότι δεν θα παίξω με το MP5 μου ...
Και όταν σου είπα ότι εσύ με την γκλίτσα ΑΚ  ;D ;D πώς θα παίξεις άρχισες τα σάπια...Ειναι φυσικά και το 1911 που ρίχνει άεριο και ξεχνάει τα μπιλάκια... Εντάξει καταλαβαίνω την ακύρωση... ΑΛΛΑΑΑΑ...
Αλλα θα δεις εσύ την επόμενη θα σου ρίχνω μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε !!!! ;D :P

ZINJA

Παράθεση από: pakatsao στις  02 Σεπ 2010, 20:46:11 ΜΜ
Ρε ΠΙΝΟΚΙΟ δεν ντρέπεσαι τα άσπρα σου μαλλιά που εγώ βαριόμουν ??? ... Εσύ μου είπες ότι δεν θα παίξω με το MP5 μου ...
Και όταν σου είπα ότι εσύ με την γκλίτσα ΑΚ  ;D ;D πώς θα παίξεις άρχισες τα σάπια...Ειναι φυσικά και το 1911 που ρίχνει άεριο και ξεχνάει τα μπιλάκια... Εντάξει καταλαβαίνω την ακύρωση... ΑΛΛΑΑΑΑ...
Αλλα θα δεις εσύ την επόμενη θα σου ρίχνω μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε !!!! ;D :P

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX :-* :-* :-* :-* :-* :-* φιλακια στα παιδακια!!!!!!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Λοξιτης

πολυ μου αρεσε το παιχνιδακι μορτες!!!συνχαρικια στους διοργανοτες και ενα μεγαλο ευχαριστω στο ζινζα ο οποιος μου εσωσε τη μερα δινοντας μου γιαλια που ειχα ξεχασει!!!!οι αστρονομοι φαγανε και τους ομοιρους και μασ ξετριπωσαν τελικα με χειρομπομπιδες χεχεχεχε!!!!!
ΣΤΟ ZINZA:ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑ Η ΤΑ ΠΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?????

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΚΑΙ VIDEO ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

Θάνος

OFF TOPIC ON
Παράθεση από: pakatsao στις  02 Σεπ 2010, 20:46:11 ΜΜ
..όταν έγραφα "παλιόγερος", ενοούσα εμένα (εσύ δεν είχες πιστόλι έτσι κι αλλιώς), αλλά όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται!!!  ;)
Εγώ φταίω που σου τράβαγα καί φωτογραφίες...  :P :-* ;D
OFF TOPIC OFF
keep safe distance...

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: Θάνος στις  03 Σεπ 2010, 18:46:33 ΜΜ
OFF TOPIC ON..όταν έγραφα "παλιόγερος", ενοούσα εμένα (εσύ δεν είχες πιστόλι έτσι κι αλλιώς), αλλά όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται!!!  ;)
Εγώ φταίω που σου τράβαγα καί φωτογραφίες...  :P :-* ;D
OFF TOPIC OFF

Thanos Pakatsao

αχ...δε μπορουσα....μου δωσατε εμπνευση...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D