ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....

Ξεκίνησε από Patriot, 10 Αυγ 2010, 00:38:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Patriot

God Save The Queen.........

Τάλων

Επειδή έχω έναν φίλο που υπηρετή στο Αφ.... ελπίζω να μην του την βαρέσει τόσο πολύ.  :D :D :D :D
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

SW1GEORGE

Μπαλετο οι τυποι...!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

fanioles

χαχαχα το πιο αστείο θα ήταν εκει που λαλακίζονται στα ανοιχτά να τους σφηνωθεί ενα βλήμα απο dragunov αναμεσα στα μάτια!   χαχαχαχαχ

skotostras

χαχα marine style και οι πιο πολύ ειναι army xD

Παράθεσηχαχαχα το πιο αστείο θα ήταν εκει που λαλακίζονται στα ανοιχτά να τους σφηνωθεί ενα βλήμα απο dragunov αναμεσα στα μάτια!   χαχαχαχαχ
???

Fight3R

Με αυτά που τραβάνε εκεί κάτω κάτι πρέπει να κάνουν για να μην το χάσουν τελείως... βεβαια σε κάνα 2 σημεία που είναι είτε στην μέση του δρόμου η σε ανοιχτό πεδίο (υποθέτω εκτος βάσης) είναι σαν να λένε εδώ είμαστε ρίξτε μας...

fanioles

Ναι μωρε τα κακόμοιρα τα παιδιά... τι τραβάνε.. άχουτα!

Αν δεν απατώμαι ολοι αυτοί που είναι εκει κάτω είναι μισθοφόροι και όχι κληρωτοι..   σωστά ?

Αραγε είναι εκεί απο επιλογή τους και παίρνουν κατι μηνιάτικα που εμεις δε τα βγάζουμε ουτε στο εξάμηνο... μη πω χρόνο.

Αραγε λοιπόν είναι πληρωμένοι φονιάδες.

Αραγε λοιπόν βλέποντας το απο την οπτική του κατεχόμενου λαού, πιό διασκεδαστικό θα ήταν για μένα ο φονιάς του λαού μου την ώρα που λαλακίζεται μέσα στη δική μου πατρίδα, να πέσει ξερός ..

Δείτε το αν ήσασταν εσείς στη θέση τους (των κατεχόμενων) πως θα βλέπατε τον εισβολέα. 

Ή καλύτερα ρωτήστε τους παπούδες σας πως ένιωθαν όταν έβλεπαν τους Γερμανους να τους παίρνουν τα σπίτια κλπ κλπ κλπ ..

Ελπίζω να έγινα αντιληπτός. Ευχαριστώ!

Hardcore G.T.

Παράθεση από: fanioles στις  22 Αυγ 2010, 19:38:42 ΜΜ
χαχαχα το πιο αστείο θα ήταν εκει που λαλακίζονται στα ανοιχτά να τους σφηνωθεί ενα βλήμα απο dragunov αναμεσα στα μάτια!   χαχαχαχαχ

Μα δεν γινεται ...οσοι ανταρτες ελευθεροι σκοπευτες θα ηταν εκει κοντα θα ειχαν κατουρηθει και οι ιδιοι στα γελια η θα τραβαγαν βιντεο με τις μ@Λ@Κιες που κανουν οι αλλοι  ;D ;D ;D ;D ;D
Μονο μην πεσουν πανω σε κανα Juba γιατι αυτος δεν χαριζει.... ;) ;)

Υπερανω ολων η Πατρις