15-2-2009 Woodland Καισαριανή

Ξεκίνησε από akis, 09 Φεβ 2009, 11:37:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dawg

Falcon

Τι εγινε ρε παιδες, τοσο αρεσει το σεναριο που δηλωνει για να παιξει ακομα κι ο διαχειρηστης??    ;D ;D ;D ;D ;D

Falcon

Παράθεση από: FanIsHere στις  10 Φεβ 2009, 17:01:02 ΜΜ
Λογικά, το παιχνίδι, απ' το σενάριο και μόνο, θα είναι Team Deathmatch και όχι απλό Deathmatch/Free For All... ;)

-------------------------------------------

@FanIsHere

Το σεναριο ειναι deathmatch, δεν υπαρχει team deathmach ή ffa οπως στο cod4...  :P

Kallistos

Γεια σας παιδιά!

Επιτέλους μετα απο αρκετες μερες αδιαθεσίας είμαι σε θέση να παιξω (ευελπιστώ σε καλό καιρό)
Υπολογίστε ακόμα ένα άτομο!
Ready... Steady... Fire...!!!

FanIsHere

Παράθεση από: Falcon στις  11 Φεβ 2009, 11:47:28 ΠΜ
-------------------------------------------

@FanIsHere

Το σεναριο ειναι deathmatch, δεν υπαρχει team deathmach ή ffa οπως στο cod4...  :P

Καιρός να υπάρξει... Ο λαός το απαιτεί, καθώς και η λογική!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Dadiaki

kala ti ginete teleutea to cod paei paketo me to airsoft ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Falcon

Παράθεση από: FanIsHere στις  11 Φεβ 2009, 15:27:37 ΜΜ
Καιρός να υπάρξει... Ο λαός το απαιτεί, καθώς και η λογική!

Δεν υπαρχει μια λογικη στα πραγματα, το καθε πραγμα εχει τη δικη του.

Αλλα, ας μην βγαινουμε εκτος θεματος...

Ark93

Θα ερθω και εγω και θα φερω ακομα 1 ατομο.

Falcon

Ο χαρτης του Κυριακατικου αγωνα : ___-->

URL=http://imageshack.us][/URL]

Nοτιοδυτικα απο το safehouse ειναι το τουννελ και 10-15 μετρα δυτικα απο την εισοδο του ειναι το σημειο εκκινησης των ανταρτων. ;)

->->->->->->-> Ο χαρτης με τις κουκιδες...->

Κοκκινη κουκιδα/RED DOT : Σημειο εκκινησης ανταρτων

Γκρι κουκιδες/GRAY DOT : Πιθανα σημεια απο τα οποια θα περασει η Alpha ή Charlie. {Για να ενημερωνονται και οι ΓΑ αλλα και οι ανταρτες για τα σχεδια τους}

-Προτεινω αν γινεται, να κανονισουμε τις ομαδες απο τωρα, ωστε να μην υπαρχει μπερδεμα τη Κυριακη... ;) ;)

Team Alpha/Charlie :

Falcon
Old Navy
Ramirez
MAG
camouglage
jackson
george35
Ark93 (+1)
akis993
pit
hargyr
theon
HARRY70 (+1)
FOX
alexz

Guerillas :

fidel
pappaflesas
loxias
ZINJA
Fylakio 8
Urban ops assasins {3 ατομα}
dawg
kallistos
Sigfried (+3)
Ατσαλακοτος (+1)
RIDE_BMX
kanibal

-edit-

εφτιαξα προχειρα τις ομαδες.. αν καποιος εχει παραπονο (διοργανωση των ομαδων) το αναφερει η με post η μου στελνει pm.

-edit- Τους φιλους μας, fanioles/Konstantin/CostasV, τους εβαλα σε ενα μιας και πουυ συμπληρωθηκε η ομαδα τους ;)

ted

RAMIREZ

θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση όσο αφορά το θέμα της ώρας.Καλό θα ήταν να συμβουλευόμαστε όλους για την ώρα και δεν το λέω επειδή είπατε για 10:30 απλά θα επιθυμούσα να λαμβάναμε υπόψη μας και συμπαίκτες και φίλους που έχουν οικογένεια και άλλου είδους υποχρεώσεις.
Ευχαριστώ

Siegfried

Να προσθέσω στο σχόλιο του Ramirez ότι από ότι θυμάμαι από 12:00  μεταφέραμε την έναρξη στις 11:00 κατόπιν ψηφοφορίας. Η μονομερής αλλαγή της ώρας καθιστά την προηγούμενη διαδικασία περιττή.

fanioles

ο ΖΙΝJA πάλι απο τις 5.00 στο πόδι θα είναι παντως....     ;D

Για τη προηγούμενη παρατήρηση του Siegfried συμφωνώ απόλυτα

akis

h siggentrosi ine ston xoro tou parking (austira eki ) sto nekrotafeio stis 10:30 ,8a perimenoume eki mexri tis 11:00 meta xekiname to paixnidi .

8a parakaleso opoios er8i noritera / argotera na min parkari stin isodo tou dasous dioti 8a antimetopisoume problima.

epanalambano oti h siggentrosi ine sto parking.

euxaristo poli.
WARLORDS

CostasV

Άντε γιατί το πολυβόλο άρχιζε να πιάνει σκόνη και σε λίγο θα το έπιανε και η σκουριά...
Λοιπόν χωρίς δεύτερη κουβέντα βάλτε με μέσα και κρατείστε τα κεφάλια πιο χαμηλά από τις ριπές μου. ;D
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

filakio 8

NAI RE KWSTA STIN PROTI GRAMI ME TO POLIVOLO KAI TA KEFALIA MESA.PANTOS EFKERIA EINA NA VGALO KAI EGW TIN PARALAGI APO TIN NAFBALINI  ;) ;) ;) ;)

RIDE_BMX

FOX

"Semper Occultus"

Gus

Βαλτε και μενα μεσα (στους ανταρτες) να συμπληρωθει και η ομαδα των Assassins...

HARRY70

Μόλις ελευθέρωσα τη κυριακή και είμαι μέσα και εγώ +1 φίλο παρέα.  Μόνο επειδή είναι πρώτη φορά σε Woodland μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για το πως πάω εκεί?  Ευχαριστώ
http://194.30.229.85/armageddons

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ