μετατροπη - αλλαγη κανης σε g&g gr15 Raider

Ξεκίνησε από dragon236, 21 Ιουλ 2010, 15:15:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dragon236

γεια σας κυριοι
ας κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου μιας και ειμαι και εγω νεος στο συγκεκριμενο χομπυ
σκεφτομαι να αγορασω το GR15 RAIDER της G&G αλλα να πω την αμαρτια μου με χαλαει κατι
το μικρο μηκος κανης το οποιο βεβαια βοηθαει απο οτι καταλαβα σε παιχνιδια τυπου CQB
αν λοιπον θελησω να παιξω woodland η urban μπορω να το επιτυχω αλλαζωντας-προσθετωντας καποια κανη?
αν ναι θα κοστισει πολλα και βασικοτερο ολων γινεται ευκολα?(καθ'οτι δεν θελω να παω στο μαγαζι με καμια 20αρια κομματια του οπλου μονο και μονο επειδη δεν ξερω να το δεσω παλι)
ευχαριστω εκ των προτερων

υ.γ.  επειδη ξεχαστηκα καλως σας βρηκα παιδια και συνχαρητηρια για το forum

επισης αν εκανα ποστ σε λαθος ενοτητα ζητω την κατανοηση σας :-X
always forgive but never forget!!

Dtq

Ανοίγει σχετικά εύκολα. Αν βάλεις μεγαλύτερη κάννη, ίσως χρειαστεί να την κρύψεις σε σιγαστήρα.
Για περισσότερα αν θέλεις πμ.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

queef

Μπορεί να χρειαστείς και πιστόνι.

DTQ:Στείλε μου εμένα ένα ΡΜ να μου εξηγήσεις τα περισσότερα και πως ακριβώς ανοίγει το gearbox(pneumatic blowback) γιατί εγώ είμαι σκράπας και άσχετος και άχρηστος και δεν ξέρω κι απ'ότι βλέπω το κατέχεις το θέμα.

dragon236

αρα αν καταλαβα καλα να μην ασχοληθω εφοσον ειμαι ασχετος και να αρκεστω σε κοντινες βολες και παιχνιδια .
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

και για να μην ανοιγω καινουργια ενοτητα αλλη μια ερωτηση¨

τα βιοδιασπωμενα ββ "χανουν¨" σε αποδοση η μπορουν να χρησιμοποιηθουν αφοβα?
ρωταω γιατι προτιμω να δωσω κατι παραπανω αλλα να εχω την συνειδηση μου λιγο πιο ελαφρια ;D

Dtq

Με καλά ρυθμισμένο hop up θα πάει όσο μακριά χρειάχεται η μπίλια σου...
Για τα βιοδιασπώμενα οι απόψεις διίστανται (το έγραψα σωστά?)
Άλλοι λένε οτι στον μήνα χαλάνε και άλλοι ότι είναι πολύ καλά. Προσωπικα πιστεύω ότι είναι αναλόγως με την μάρκα και σε τι συνθήκες τα αποθηκεύεις.
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

dragon236

αρα αφου ειναι θεμα ρυθμισης πιο πολυ και οχι κανης δεν εγκαταλειπω ακομα την ιδεα για το Raider

Dtq

Κάτι δεν πάει καλά...

dragon236

Dtq

Κάτι δεν πάει καλά...

kemosabe

Για τα βιοδιασπώμενα καλύτερα είναι να τα αγοράσεις πριν το παιχνίδι μαζί με κανα φίλο σου και να τις μοιράσετε!