Χάθηκαν οι πίνακες από αριστερά και δεξια του φορουμ

Ξεκίνησε από Palladin, 16 Ιουλ 2010, 17:18:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Palladin

Ξαφνικά ανοίγω τη σελίδα του φορουμ και έχουν χαθεί οι βοηθητικοί πίνακες από αριστερά και δεξιά, δεν βλέπω πλέον το shoutbox, το search και το log μου από αριστερά και από δεξιά τα recent messages και τους logged users. Τι πάτησα και χάθηκαν??

SW1GEORGE

καλο απογευμα..

δεξια και αριστερα εχει στο πανω μερος κατι μπλε συν και πλην για κανε κλικ εκει...
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Palladin

Γιώργο εμένα ΔΕΝ τα έχει αυτά.... μυστήρια πράγματα...

SW1GEORGE

κανε αποσυνδεση και συνδεση παλι απο την αρχη με nikname kai pass
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Dtq

Μπορείς και να καθαρίσεις τα cookies.
Επίσης αυτό γίνεται και αν δεν φορτώσει καλά η σελίδα.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

dragon236

το ιδιο ακριβως συμβαινει και με εμενα τωρα και δεν μπορω να καταλαβω , διοτι οταν κανω αποσυνδεση και με βαζει σαν επισκεπτη μου τα δειχνει κανονικα ενω οταν κανω συνδεση εξαφανιζονται. (εκανα και διαγραφη τα cookies)
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
always forgive but never forget!!

Dtq

Πάνω στην πράσινη μπάρα πάνω πάνω στην σελίδα, εκεί που γραφει " Forum > Γενικά > Προβλήματα διαχείρισης λογαριασμών και καταχωρήσεων  > Χάθηκαν οι πίνακες από αριστερά και δεξια του φορουμ", στο κάτω δεξιά μέρος αυτής έχει δύο (2) βελάκια. Το ένα "βλέπει" αριστερά και το άλλο δεξιά. Δοκίμασέ τα! ;)
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

agent 47

Πλάκα πλάκα δεν είμαι ο μόνος που το έπαθε σήμερα αυτό τελικά.  :P :P :P :P

Η αλήθεια είναι οτι τα παρατήρησα αυτά τα βελάκια πριν μπω στον λογαριασμό μου και κατάλαβα την χρησιμότητά τους, αλλά μόλις συνδεθώ χάνονται και αυτά.....>:( >:( >:(

Εγώ πάντως έστειλα ένα pm στον hargyr μπας και ξέρει να βοηθήσει αλλιώς με βλέπω να μένω έτσι  :'( :'( :'(

Είδωμεν συμπολεμιστές και αναμένωμεν λύση.....
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Horus

ουτε εγω τα βλεπω. νομιζα οτι ειναι θεμα browser, αλλα το δοκιμασα κ με opera, chrome, IE κ firefox κ δεν παιζει.
τα βλεπω μονο οτι οταν δεν εχω loggάρει.
ισως να ειναι καποια ρυθμιση στο προφιλ.
enemies..we need more enemies!!

agent 47

Κι άλλος στο group με το ίδιο πρόβλημα.....

Άλλος ένας και ξεκινάμε δηλωτή......

Επι του θέματος τώρα. Δεν νομίζω να είναι κάποια προσωπική ρύθμιση γιατί τις έψαξα όλες και δεν υπάρχει καμία που να αναφέρεται σ'αυτό.(εκτός και αν κάνω λάθος)

Όσοι πιστοί έχοντες το ίδιο πρόβλημα προσέλθετε να κανονίσουμε και κανένα game με άτομα μ' αυτό το πρόβλημα μόνο :P :P :P)

Περιμένουμε όλοι τον μεσία, που θα μας δώσει την λύση...
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Palladin

Η λύση είναι απλή: είστε σε private forum της ομάδας σας? αν ναι τότε δεν έχετε πρόβλημα, αν όχι έχετε πρόβλημα... για τα μηνύματα που δεν έχετε διαβάσει θα πηγαίνετε πάνω δεξιά στο my info και θα πατάτε unreaded posts.

dragon236

always forgive but never forget!!

alex19871987

πως φτιαχνει ρε παιδια τελικα?δεν εμφανιζει τα πλαινα και το τσατ
ΠΕΡΣΕΥΣ

JUDGE

hargyr

Ηρεμία παιδιά  :D
Λόγο αναβάθμισης του forum οι πλαϊνές μπάρες θα επανέλθουν σήμερα το βραδυ
PLAY FAIR

sartz

Καλησπερα.Γινεται παλι αναβαθμηση γιατι μου εχουν χαθει οι μπαρες δεξια-αριστερα
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!