Σάββατο 10-07-2010 Ελευσίνα Απογευματινό

Ξεκίνησε από Teacherdick, 07 Ιουλ 2010, 16:18:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

plwtarxhs

;D θα προσπαθησω να δειξω εγκρατεια...

pianist

Ειμαι και εγω μεσα.....Θα γινει ωραιο παιχνιδι.....

Teacherdick

Λοιπόν, λοιπόν.Καλή η ιδέα με την κάμερα, αλλά η σκέψη για Nemecis ανήκει σε άλλο παληκάρι. Θα φτιάξει όσο πιο πειστική στολή γίνεται, όσο καλύτερο όπλο για να ρίχνει πολλά bbs και έχει όρεξη να μαζέψει μπίλιες απο όλους μας. Άρα, θα ήταν αδικία να κάνει τόση δουλειά και να μην παίξει....Οπότε, ο χαρακτήρας Nemecis είναι ενεργος στο σενάριο.Ρόλος του, να εξολοθρεύσει ότι αναπνέει. Τους κανόνες για το Nemecis θα σας τους πω απευθείας στο πεδίο. Άντε, καλό παιχνίδι να έχουμε και ας είμαστε λίγοι...Δε μετράνε οι αριθμοί, μετράει η διάθεση και η παρέα!!!!
Si Vis Pacem, Para Bellum.

salamine153

ΟΙ αριθμοι μετρανε οταν θελουμε να εχουμε σεναριο, διαφορετικα ειναι προτιμοτερο το δεαφματς
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Teacherdick

Παράθεση από: salamine153 στις  09 Ιουλ 2010, 10:42:51 ΠΜ
ΟΙ αριθμοι μετρανε οταν θελουμε να εχουμε σεναριο, διαφορετικα ειναι προτιμοτερο το δεαφματς

Αν μαζευτούμε καμια 20αρια, θα γίνει καλό παιχνίδι. Να δεις μόνο τον τρόμο, οταν είσαι μόνος σου με 19 zombies!!!!!!!Τελευταία φορά που το είχαμε δοκιμάσει, ακόμη θυμάμαι την ατάκα που μου είπε το παιδί που είμασταν μαζί στο τολλ: Φίλε, πιστεύω να ξέρεις ότι είμαστε χαμένοι!!!!
Η φάση είναι ότι αυτός ήταν STAR και εγώ UMbrella!!!!!!!!
Si Vis Pacem, Para Bellum.

alkimaxos

queef

MLS 2(CammO,queef)

Aeronflame

Παράθεση από: Teacherdick στις  09 Ιουλ 2010, 10:51:03 ΠΜ
Αν μαζευτούμε καμια 20αρια, θα γίνει καλό παιχνίδι. Να δεις μόνο τον τρόμο, οταν είσαι μόνος σου με 19 zombies!!!!!!!Τελευταία φορά που το είχαμε δοκιμάσει, ακόμη θυμάμαι την ατάκα που μου είπε το παιδί που είμασταν μαζί στο τολλ: Φίλε, πιστεύω να ξέρεις ότι είμαστε χαμένοι!!!!
Η φάση είναι ότι αυτός ήταν STAR και εγώ UMbrella!!!!!!!!

xaxaxa Κάτι μου θυμίζει αυτό!Να περάσετε καλά παίδες!
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι

Kallistos

Ready... Steady... Fire...!!!

Leonardo-Swordfish

Horus

enemies..we need more enemies!!

Fluffy Cthulu

θα είμαι εκεί. Επίσης θα φέρω αρκετά μπαστουνάκια φώσφορου για να φωτίσουμε όταν νυχτώσει τις τρύπες, και κάποια δωμάτια, για πρόσθετο τακτικό ενδιαφέρον.
θα προσπαθήσω να φέρω και ταινίες για διακριτικά ομάδων αλλά καλό θα ήταν αν κάποιος ευγενικός κύριος είχε την πρόθεση, να φέρει κ αυτός..  ;D

I\'m sorry, I can\'t hear you over the sound of how awesome I am...

ZINJA

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

loubamboo

Freedom is more important than peace. USMC!

COUNT X

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Δυστηχως η συμμετοχη της ομαδας ακυρη λογω προβληματος που προεκειψε,καλο παιχνιδι .:'( :'( :'(
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

G.P.S.

Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο & ολα να πανε καλα !!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Ευχαριστω φιλαρακι,μην ανυσηχεις φαντασματα ειμαστε τι αλλο να παθουμε? ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

G.P.S.

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  10 Ιουλ 2010, 14:34:01 ΜΜ
Ευχαριστω φιλαρακι,μην ανυσηχεις φαντασματα ειμαστε τι αλλο να παθουμε? ;D ;D ;D
Να αλλαξουμε ολοι nicknames σε GHOSTBUSTERS & αν σας κυνηγησουμε !!! :D
Ρε γαμωτο θα χασετε το "γυρισμα" !!! :(
θα φερω ειδικη καμερα για καταγραφη & φαντασματων !!! :D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

τελικα ηρθαμε την τελευταια στιγμη και παιξαμε και ενα ωραιο νυκτερινο,αδικος κοπος...οι συμβατικες καμερες δεν μπορουν να μας πιασουν ;)